Слави обяви кастинг за политици, чака CV-та на slavi@referendumbg.com

Пука ли ви за това, което се случва в България?, пита шоуменът в своето писмо
25 сеп 2017 15:30, Красимир Ангелов
138
Слави обяви кастинг за политици, чака CV-та на slavi@referendumbg.com
Снимка: Булфото

Слави Трифонов обяви кастинг за бъдещи политици, става ясно от писмо, изпратено до медиите.

Преди десетина дни водещият обяви, че започва да търси хора, които да управляват страната, а веднага след това си направи и профили в популярните социални мрежи Facebook и Twitter, за да общува със своите съмишленици.

Още по темата

"Вълнува ли ви това, което се случва в България? Знаете ли че, за да се подобри начинът ни на живот, трябва да реагираме като общност, а не като отделни индивиди? Харесва ли ви това, което виждате в българските политици? Знаете ли, че те всъщност ни представляват постоянно и нашият ангажимент да ги следим и контролираме е ежедневен, а не се изчерпва само с изборния ден? И въобще, пука ли ви за това, което се случва в България?", пита шоуменът в своето писмо.

В него Трифонов посочва, че през годините често е задавал въпроса: "Защо не се включиш в политиката?" на всеки свестен, талантлив и морален човек, когото срещах".

"И отговорът винаги, ама винаги, беше един и същ: "Политиката е мръсна работа, не искам да се занимавам с тази гнусотия". Колко логично и страшно. Мисля, че критерият, с който избираме хората, които ни представляват в Парламента, трябва тотално да се промени. А, освен че аз мисля така, така мислят и два милиона и половина българи, които безапелационно казаха на законен референдум, че искат мажоритарен избор", пише още в писмото на Трифонов.

По думите на шоумена всички българи у нас и по света имат "историческата възможност да участвате в една безпрецедентна промяна, която да направи България прекрасно и желано място за живеене".

За целта Трифонов обяви, че търси истински професионалисти във всяка област. "Ако искате да бъде така, ако наистина искате - сега е моментът. Ако сте добър професионалист във вашата област, ако сте образовани и наистина искате да промените страната, без да сте зависими от някого, покажете се", пише водещият и дава електронен адрес, на който да се пращат CV-тата - slavi@referendumbg.com.

"В крайна сметка думата "република" идва от "res publica" и означава "общи дела". Защото политиката не е мръсна работа, а мръсните хора в нея я правят такава“, завършва писмото на Слави Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ето как ще се сбъдне предсказанието за човека който ще оправи България. Той ще дойде отвън! Ще е към 40 годишен висок и много умен! Така е описан в предсказанието.
81
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Helleborus 84една определена група политици, вече са нъплно наясно, че няма да пробият "с лицето си", затова сега е задействан паник- бутона "слави", белким офцете пак клъвнат "на новото" ... ама гледам, че имаме вече меркел -4, та по аналогия ... натам вървят нещата...аман от резки движения!
80
0
 
7
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
В България се получава така, че на обществото все едно е забранено да има каузи. Все едно политиката е измислена и написана цялата, европейците са я измислили и догматизирали, в нея няма никакво развитие и творчество. Търсим само хора, които да прекопират буквално нечий чужд живот. Там, където водата не тече, става блато. Няма нито една сфера на живота, в която всичко да е вече измислено, точно пък нашият народ да копира е под неговото ниво. Нашият народ не е създаден за такова нещо, това е срам
79
3
 
11
 
! Отговори
Горан преди 6 години
Е, след като великата Америка си избра за президент Доналд Тръмп, ние от Слави Трифонов ли ще се стреснем? Те са един дол дренки, и единия е шоумен, и другия е шоумен... Кастинг за политици, е такова не бях чувал, ама за всяко нещо си има първи път. И, какво ще се пробва и наш Слави... да види, че не може и той...
78
1
 
9
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
Продължава манипулацията да се издигат хора, а не програми. После, след като им е направен медиен пиар в праймтайма, ще могат да правят каквото им поръчат, а шоуто ще ги крепи. Обществото има нужда от обратното, да бъде събудено да формулира ценностни искания, а не формални, свързани с тип избирателна система и др. Аз, например, искам либерализиране на образователната система и свобода за семействата, ти може да искаш равни субсидии с европейските, а друг, друго. Така се обединяват хората, с цел
77
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До гфйфггкймалиийй от винету ще скочим на фантомас..винету мина по цялата стълбичка ...и то успешно! фантомас освен да плюе от екрана , нищо до сега не е доказал лично!
76
2
 
6
 
! Отговори
гфйфггкй преди 6 години
малиийй от винету ще скочим на фантомас
75
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ох,ББ го подиграват че една,две калинки ги бил ЗЕЛ от пътА ама тоя и на дело иска да покаже "че нема такава държава",вече НЕ Е СМЕШНО,АМА НИКАК!Сега какво, освен да пеят и да разказват вицове,да говорАт на врачанско-монтански какво друго ще се изисква??"Ако сте....АКО ИСКАТЕ ДА СТЕ НЕЗАВИСИМИ"мммда,АКО ИСКАТЕ ДА СТЕ ЗАВИСИМИ САМО ОТ ТИЯ КОИТО НА СЛАВЧО МУ ДЪРПАТ кОНЦИТЕ,обадете му се!МИКРОФОНА Е ВАШ!!
74
0
 
0
 
! Отговори
хгдйгкхл преди 6 години
До Анонимен 75продължи си мисълта моля
73
3
 
8
 
! Отговори
ЦК на ГЕРП преди 6 години
И тоя чалгар не го слуша главата...
72
1
 
3
 
! Отговори
Трънски преди 6 години
значи проблемът със Слави е че е от Учиндол(мразим цялата провинция), че пее чалга(а не оперно пеене и цигулка) и най-вече има сценаристи, които са от неговия селски произход и тъмно балканско минало! Е, поне софийските аристократи от жълтите павета няма да гласуват за него, което не е малко...като за начало. Разбира се, никой да не си прави илюзиите, че няма да запушат носле и да се надупят на чичко Слави, ако има власт.
71
0
 
2
 
! Отговори
фгсхдфйфг преди 6 години
до75интересно интересно има някаква логика
70
1
 
3
 
! Отговори
factotum преди 6 години
То само ако изпрати мейл към чалгаря веднага става ясно,че не става :)
69
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До jhkjlhслави е ...ен и да каже откъде са парите за политическия му проект..от цум !
68
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
кастинг за политици..в потрес съм от самият израз ?! (( значи дългият масон, счита, че политиците са като порно-актьорите (не, че това не е така на практика) - минават на кастиг!и разбира се той ще ги определи ?аве ба * тун, като си мислиш, че ставаш за политик - кандитирай се лично, поеми го лично ! можеш ли?
67
1
 
8
 
! Отговори
jhkjlh преди 6 години
слави е ...ен и да каже откъде са парите за политическия му проект
66
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слави да повика любимката си Софи Маринова. Тя става за премиер.
65
2
 
10
 
! Отговори
хахахах преди 6 години
То беше ясно,със старите ***,нов бардак ще правим,иначе се кълнеше ...кой аз ...политика...никога,е вече е изпълнил първото правило за политика..лъже добре!!!
64
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То това хубаво. Даде се шанс да ги видим какви са и на сегашните, та и на Слави що да не се даде.Само, че въпрода не опира само до онези 240 в парламента.....а до многооооо повече.Абе нещо като пипалца тук там ;)
63
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Онези са лоши и глупави, аз съм добър и умен - този филм вече сме го гледали, но очевидно на някои хора не им писва. Представям си сега каква лавина от популистки обещания ще има.