Слави обяви кастинг за политици, чака CV-та на slavi@referendumbg.com

Пука ли ви за това, което се случва в България?, пита шоуменът в своето писмо
25 сеп 2017 15:30, Красимир Ангелов
138
Слави обяви кастинг за политици, чака CV-та на slavi@referendumbg.com
Снимка: Булфото

Слави Трифонов обяви кастинг за бъдещи политици, става ясно от писмо, изпратено до медиите.

Преди десетина дни водещият обяви, че започва да търси хора, които да управляват страната, а веднага след това си направи и профили в популярните социални мрежи Facebook и Twitter, за да общува със своите съмишленици.

Още по темата

"Вълнува ли ви това, което се случва в България? Знаете ли че, за да се подобри начинът ни на живот, трябва да реагираме като общност, а не като отделни индивиди? Харесва ли ви това, което виждате в българските политици? Знаете ли, че те всъщност ни представляват постоянно и нашият ангажимент да ги следим и контролираме е ежедневен, а не се изчерпва само с изборния ден? И въобще, пука ли ви за това, което се случва в България?", пита шоуменът в своето писмо.

В него Трифонов посочва, че през годините често е задавал въпроса: "Защо не се включиш в политиката?" на всеки свестен, талантлив и морален човек, когото срещах".

"И отговорът винаги, ама винаги, беше един и същ: "Политиката е мръсна работа, не искам да се занимавам с тази гнусотия". Колко логично и страшно. Мисля, че критерият, с който избираме хората, които ни представляват в Парламента, трябва тотално да се промени. А, освен че аз мисля така, така мислят и два милиона и половина българи, които безапелационно казаха на законен референдум, че искат мажоритарен избор", пише още в писмото на Трифонов.

По думите на шоумена всички българи у нас и по света имат "историческата възможност да участвате в една безпрецедентна промяна, която да направи България прекрасно и желано място за живеене".

За целта Трифонов обяви, че търси истински професионалисти във всяка област. "Ако искате да бъде така, ако наистина искате - сега е моментът. Ако сте добър професионалист във вашата област, ако сте образовани и наистина искате да промените страната, без да сте зависими от някого, покажете се", пише водещият и дава електронен адрес, на който да се пращат CV-тата - slavi@referendumbg.com.

"В крайна сметка думата "република" идва от "res publica" и означава "общи дела". Защото политиката не е мръсна работа, а мръсните хора в нея я правят такава“, завършва писмото на Слави Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
2
 
7
 
! Отговори
УФ.. преди 6 години
Като си спомня още от 1990г колко принципен,справедлив, говорещ истината, имащ правилна преценка за историческите процеси и събитието"Великата 9-тосептемврийска революция"( или 9-тосептемврийско народно антифашистко въстание"!!??)- така се изучаваше 1948-1989, чудя се КОЙ ще повярва,че Слави трябва да "ОПРЕДЕЛИ" каква политика да провежда РБългария.Та досега той се проявява само като човек, който говори едно,а ПРАВИ ДРУГО и компрометира всяка демократична власт.( Само за БКП/БСП и кадрите мълчи)
61
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В България слагачите, подлизурковците, слугинажът се считат за ценен кадър и и здравомислещ. Умните, смелите и достойни хора ги смятаме луди за връзване. Никога напредничевите хора в милата ни татко вина не се приемат насериозно. Остават неразбрани и... си вземат шапката.Трябва много ниско да паднеш, за да реализират някакъв"успех" по български. Слави го знае по добре. Слугинажът е гаранция за успех. Нъл тъй, Слави.
60
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не разбрах, тези кандидати да управляват страната ли ще ги подбира или да вдигнат гледаемостта на шоуто? Май е по-скоро второто! Твърде елементарно, Уотсън!
59
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много е интересно, че българина чака от бг политиците да му дават буквално пари, а те би следвало да са законотворци, а не служители в благотворителна организация. Сега някакви списващи тук, чакат от Слави да направи някаква революционна промяна, ама как не е важно, възможно ли е въобще, пак не е важно, важното е да се поддържа поредната утопична идея, че виждаш ли идва месията и решава всички възможни проблеми с едно махване на ръката.
58
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Веднага мога да препоръчам: ЙОЛО ДЕНЕВ! Прекрасен човек, независим, интелигентен!Заедно със Слави ще променят България.
57
5
 
8
 
! Отговори
Учен преди 6 години
Отдавна не съм се интересувал от Слави и битието му. От преди 10 години го помня като ветропоказател (скъсан мръсен чорап, прострян нависоко да се вее с вятъра). Сегашната му идея има наченки на интелигентност, но съм сигурен, че е зародена под влияние на засегнати бизнес интереси и за това не мога да го подкрепя. Иначе защо да не се върнат в България много образовани хора с опит и връзки по света? Такова движение трябва да се развие свободно между настоящите емигранти...
56
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако иска да направи нещо читаво Слави трябва сам да ги издири, да говори с всеки един поотделно и на базата на политическа визия да покани най-подходящите. Така замислен, кастингът е обида! Добрите специалисти не са сред почитателите на Славчо.
55
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слави си мисли, че организира поредния кастинг за певачки или чалгаджии ... Слави е добър бизнесмен, доказал го е многократно, но ми се струва, че България има нужда от нещо повече от поредния бизнесмен с партия.
54
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Със стари КАДРИ нова ФИРМА не се прави! Който и да му се върже, ще му изкарат кирливите ризи на мига. Човек без кирливи ризи с политика не би се занимавал.
53
4
 
14
 
! Отговори
Шопа преди 6 години
Къв а тоа таласъм?
52
4
 
16
 
! Отговори
нали! преди 6 години
За всеки нормален мовек би било пълно унижение да го оценяват Слави и сценаристите му. Но все ще се намери *** алчна за пари, която да изтърпи унижението му. Шутовете около него как го търпят - нали почават заплати, свиват уши, макар да го псуват наум.
51
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Едва ли ще се намери сероиозен човек, който да изпрати CV на Слави и шутовете му, които са на ниво селски чалгар.
50
2
 
16
 
! Отговори
Ф.Е.Джержински преди 6 години
Слави е сюнгер, който попива народното недоволство, преди да го изцвъчка в клозета. На хората им е до гуша от чудовищната несправедливост.Мнозина се примириха, мнозиа емигрираха.За упойване на малцината останали етусиасти-родолюбци периодично се появяват подобни "спасителни" проекти.Неслучайно поредния се идентифицира с чалгар.Ителигентния човек има естествена,органична непоносимост към кючека и инстинктивно ще игнорира всичко свързано с това.ДС не са умни, ние сме *** !
49
1
 
13
 
! Отговори
Бай Иван преди 6 години
Преди време от Глас Народен направиха същия "кастинг" за евродепутат. Не помня крайният резултат, но си беше пълна излагация. Сега ще бъде същата пародия. ще ги кани в студиото ще дискутират разни неща и т.н.
48
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако му се получат сметките на Трифонов, държа семплият "комик" Красимир Радков да е министър на културата, а за заместници да са останалите клоуни от халтурата.
47
8
 
14
 
! Отговори
панализатор преди 6 години
Г-н Трифонов ще Ви пратя моете сиви но първо искам от Вас Вие да си направите тест за наркотици пред целия Български народ Втора не си човека кой да ми определя политическото бъдеще.С тези свой действия Вие доказвате че сте нарко зависим явно сте се пре надрусали.Трето защо търсите политически п'одлоги луди много които да ви се вържатно Вие ми паднах те в очите и просто нищо не желая да слушам за Васвашето лицемерие ни е известно но ние не сме ваша *** като вашият екип от нещастници
46
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слваи, четейки коментарите, хората не искат нищо да се промени! искат да са прости до смърт!!!
45
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Партиите би следвало да са организирани групи от граждани които да прокарват и защитават определени идеи в обществото! Какво е идеината основа на партията на Слави? Как набираш просто така хора, без да си обяснил предварително какво, как и защо ще правиш? Това е просто едно евтино шоу и нищо повече, както и смешния му референдум, от типа гледах го в един филм и реших, че е супер. Жалкото е само, че сега ще наскач разни простаци, които да възхваляват Слави като поредния месия.
44
1
 
19
 
! Отговори
666 преди 6 години
Задължително ли е кандидатите да имаме американски офшорки, където да крием данъци или Славчо ще ни направи? Щото като почнем да правим големите пари от политиката как ще крием данъци?!
43
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Условието ,за избиране ,кандидатът да знае ,най малко 2чалга шлагера(по избор) и да кара червено Ферари!