Слави обяви кастинг за политици, чака CV-та на slavi@referendumbg.com

Пука ли ви за това, което се случва в България?, пита шоуменът в своето писмо
25 сеп 2017 15:30, Красимир Ангелов
138
Слави обяви кастинг за политици, чака CV-та на slavi@referendumbg.com
Снимка: Булфото

Слави Трифонов обяви кастинг за бъдещи политици, става ясно от писмо, изпратено до медиите.

Преди десетина дни водещият обяви, че започва да търси хора, които да управляват страната, а веднага след това си направи и профили в популярните социални мрежи Facebook и Twitter, за да общува със своите съмишленици.

Още по темата

"Вълнува ли ви това, което се случва в България? Знаете ли че, за да се подобри начинът ни на живот, трябва да реагираме като общност, а не като отделни индивиди? Харесва ли ви това, което виждате в българските политици? Знаете ли, че те всъщност ни представляват постоянно и нашият ангажимент да ги следим и контролираме е ежедневен, а не се изчерпва само с изборния ден? И въобще, пука ли ви за това, което се случва в България?", пита шоуменът в своето писмо.

В него Трифонов посочва, че през годините често е задавал въпроса: "Защо не се включиш в политиката?" на всеки свестен, талантлив и морален човек, когото срещах".

"И отговорът винаги, ама винаги, беше един и същ: "Политиката е мръсна работа, не искам да се занимавам с тази гнусотия". Колко логично и страшно. Мисля, че критерият, с който избираме хората, които ни представляват в Парламента, трябва тотално да се промени. А, освен че аз мисля така, така мислят и два милиона и половина българи, които безапелационно казаха на законен референдум, че искат мажоритарен избор", пише още в писмото на Трифонов.

По думите на шоумена всички българи у нас и по света имат "историческата възможност да участвате в една безпрецедентна промяна, която да направи България прекрасно и желано място за живеене".

За целта Трифонов обяви, че търси истински професионалисти във всяка област. "Ако искате да бъде така, ако наистина искате - сега е моментът. Ако сте добър професионалист във вашата област, ако сте образовани и наистина искате да промените страната, без да сте зависими от някого, покажете се", пише водещият и дава електронен адрес, на който да се пращат CV-тата - slavi@referendumbg.com.

"В крайна сметка думата "република" идва от "res publica" и означава "общи дела". Защото политиката не е мръсна работа, а мръсните хора в нея я правят такава“, завършва писмото на Слави Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
6
 
12
 
! Отговори
Хамлет преди 6 години
Само този плешив инвалид ни оставаше. Боже пази България!
41
2
 
14
 
! Отговори
Ami преди 6 години
Слави, щом политиката е мръс'на работа, аз те питам? Какво търсиш, че да се навираш между шамарите? Или изгодата е голяма. Мръ'сна, мръ'сна но изглежда всеки иска да се навре в политиката и да ла'па. Хората вече на никого не вярват. И ти ще бъдеш същия, когато се докопаш до кокала. Хайде остани си със здраве и не си муши главата, където неможе да ти мине пръстчето. Стига заблуждава аудиторията си!
40
5
 
17
 
! Отговори
iii преди 6 години
В "Стършел" има страхотна карикатура - жури на кастинга ще са Гацо Бацов и други подобни ***.
39
6
 
17
 
! Отговори
Унуфри преди 6 години
Политически проект оглавен от Трифонов е нелепа идея. Но забележете, как шубето е голям страх и иначе непримиримите *** на казионните политици се обедииха и дружно го замерят с опорни точки.Ами ако някой наистина свестен и честен човек реши да поведе хората срещу политическата мафия, тогава кво праим ?
38
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Политиците (без значение, кой ги издига) са средство на богатите да ви бъркат в джоба! :) Разбира се винаги има 0.000001% изключения. Те само потвърждават, че системата съществува, а докато състемата се поддържа и вие сте вътре в нея почти нищо не може да се направи. А що се отнася до Слави - той е смешен човек :)
37
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Патриотите огелпиха краищата, повече няма кой да излъжат, ся некой трябва да обере свободния вот. Иначе и Корни дебне за патриотарски вот!
36
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
АМА ТОЙ ШОУ ЛИ ЩЕ ПРАВИ?И той ли ще прави кастинга или ще състави жури от Мацо и Иво?
35
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеки сам ли си подава сивито или може да пращаме и на други? Ако може ще изпратя такива на кварталните ***, та да не мърсят средата ни.
34
2
 
9
 
! Отговори
Гост преди 6 години
Това да не е новият формат на Славчо?
33
2
 
13
 
! Отговори
селски идиот преди 6 години
Аз вече си подадох сивито на наш Славчо. От утре съм съм мининистър, от вдруги ден започвам далаверите.
32
2
 
11
 
! Отговори
Баречката преди 6 години
Подал съм документи вече.Жена ми е номер 2.
31
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
славчо като земе властта, ше пусне Стела да играе мощен кючек пред парламента, качена на кючекчийски дансинг висока в средата на площада, може и качена на паметника на цар Освободител. Така ще се отбележи преломният момент, в който простият народ е по - голям по численост от разумния.Призовавам всеки гласоподавател за плешивия киртак да се изнизва към терминал 1 и да ходи да мие чинии някъде по света. Нямате място тук!
30
1
 
8
 
! Отговори
Think преди 6 години
Очаквайте записите на кастинга в шоуто, а одобрените кандидати гледайте пряко.Там сте важни и вие зрителите, като подкрепите вашия любимец със СМС...
29
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Професионалис съм. И не мога да си позволя унижението Слави да оценява качествата ми!
28
1
 
7
 
! Отговори
барек марешков преди 6 години
До дси Диловсин за партньор или направо към журито. по кое тиви ще излъчват новото риалити за таланти да пращаме есемеси.жена избраха ли му, или и нея с кастинг ще я подбират за календара.
27
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
и тоя мн. насериозно се взе... Славчо, в огледалото Бонапарт ли виждаш? Ако е така, препоръчвам д-р Петров, 2-ра градска, кабинет 206...
26
1
 
12
 
! Отговори
Името преди 6 години
Напред ЧАЛГАРИЯ
25
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
за славуцата ше гласува цялата гмеж, която работи като черноработник в англия, испания, франция и прочие. Нормален човек няма да подкрепи този шут , доказала се политическа ***.
24
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз намирам за срамно някой да си изпраща биографията на този клоун.
23
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ха-ха, лузър. Новият Бареков. Къш.