Слави обяви кастинг за политици, чака CV-та на slavi@referendumbg.com

Пука ли ви за това, което се случва в България?, пита шоуменът в своето писмо
25 сеп 2017 15:30, Красимир Ангелов
138
Слави обяви кастинг за политици, чака CV-та на slavi@referendumbg.com
Снимка: Булфото

Слави Трифонов обяви кастинг за бъдещи политици, става ясно от писмо, изпратено до медиите.

Преди десетина дни водещият обяви, че започва да търси хора, които да управляват страната, а веднага след това си направи и профили в популярните социални мрежи Facebook и Twitter, за да общува със своите съмишленици.

Още по темата

"Вълнува ли ви това, което се случва в България? Знаете ли че, за да се подобри начинът ни на живот, трябва да реагираме като общност, а не като отделни индивиди? Харесва ли ви това, което виждате в българските политици? Знаете ли, че те всъщност ни представляват постоянно и нашият ангажимент да ги следим и контролираме е ежедневен, а не се изчерпва само с изборния ден? И въобще, пука ли ви за това, което се случва в България?", пита шоуменът в своето писмо.

В него Трифонов посочва, че през годините често е задавал въпроса: "Защо не се включиш в политиката?" на всеки свестен, талантлив и морален човек, когото срещах".

"И отговорът винаги, ама винаги, беше един и същ: "Политиката е мръсна работа, не искам да се занимавам с тази гнусотия". Колко логично и страшно. Мисля, че критерият, с който избираме хората, които ни представляват в Парламента, трябва тотално да се промени. А, освен че аз мисля така, така мислят и два милиона и половина българи, които безапелационно казаха на законен референдум, че искат мажоритарен избор", пише още в писмото на Трифонов.

По думите на шоумена всички българи у нас и по света имат "историческата възможност да участвате в една безпрецедентна промяна, която да направи България прекрасно и желано място за живеене".

За целта Трифонов обяви, че търси истински професионалисти във всяка област. "Ако искате да бъде така, ако наистина искате - сега е моментът. Ако сте добър професионалист във вашата област, ако сте образовани и наистина искате да промените страната, без да сте зависими от някого, покажете се", пише водещият и дава електронен адрес, на който да се пращат CV-тата - slavi@referendumbg.com.

"В крайна сметка думата "република" идва от "res publica" и означава "общи дела". Защото политиката не е мръсна работа, а мръсните хора в нея я правят такава“, завършва писмото на Слави Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
15
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя изплиска съвсем!
1
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
България търси талант.