Борисов, Симеонов, Каракачанов: Пукнатини ли? Бетон!

Лидерът на ГЕРБ покани партньорите на разяснителна среща в МС
26 сеп 2017 12:23,
84
Борисов, Симеонов, Каракачанов: Пукнатини ли? Бетон!
Снимка: архив Булфото

Няма пукнати в управляващата коалиция, властта е бетон. Това се разбраха лидерите й Бойко Борисов, Красимир Каракачанов, Валери Симеонов и Волен Сидеров.

Премиерът покани партньорите си на разговор в Министерския съвет, след като миналата седмица между тях се появи напрежение.

Преди дни вицепремиерът Симеонов обясни, че напоследък няма диалог с Борисов и го разкритикува публично, че не провежда коалиционни съвети между партиите във властта.

Още по темата

Малко след това военният министър Красимир Каракачанов пък се разграничи от партньора си и обяви, че той няма проблеми с комуникацията с Борисов.

Искрите от миналата седмица бяха потушени днес.

Премиерът призна, че е имало напрежение. Той обясни, че съвет на коалицията не се е провеждал заради отпускарските месеци, през които той и Симеонов работели, но другите партньори били в отпуск.

"Никога не сме имали търкания с патриотите", каза министър-председателят, цитиран от БТА.

Борисов обясни, че едно от основните неща, за които е бил упрекнат Валери Симеонов е, че е написал в социалните мрежи, че ще бъде сменен шефът на ДНСК.

Зам.-шефът на ГЕРБ Цветан Цветанов също коментира темата. По-рано днес той обясни, че няма непреодолими проблеми пред партньорите от управляващата коалиция.

"Валери Симеонов е прям човек, ние решаваме проблемите си в семейството", каза още лидерът на депутатите от ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
15
 
! Отговори
на снимката преди 6 години
Не виждам пукнатини на снимката. Виждам бетон. Бетонни глави!
25
2
 
16
 
! Отговори
Дядо Петър преди 6 години
Кокал не се изпуска лесно!Трябва да им бъде изтръгнат по друг начин.Който е само в нашите ръце (и глави, естествено).
24
0
 
19
 
! Отговори
Берлин преди 6 години
Какви гнycни мyтpи! Добре, че не живея в българия!
23
0
 
11
 
! Отговори
уволнителите 3 преди 6 години
спокойно, по изборите пак ще се хапят и ритат с крясъци и нецензурни фрази, шарани дал Бог, после пак аху-иху ще си носят грозденце като Янито и бюрека кумец
22
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някои може ли да ми каже една партия която я е грижа за народа и неговото благосъстояние АЗ не знам да е имало някога такава партия 45г живяхме под диктатурата на пролетариата а 27г в измама на партийната демокрация създадена от ДС а пак се караите на тема коя партия е по добра
21
0
 
9
 
! Отговори
Djon преди 6 години
Тюрлю гювеч или имам байълдъ бих нарекъл коалицията
20
1
 
11
 
! Отговори
Ана преди 6 години
В момента външния дълг на България е нарснал и е 42 милиарда 420 милиона долара!За сравнение при Тодор Живков до 1989г беше малко над 10 милиарда долара!Данниете лесно могат да се проверят на сайта gfp rating където са дадени най силните армии в света. БГ е на 67 място индекса по сила е комплексен и се формира и на базата на финансовите възможности! Американците са много точни в тези анализи! Така че ако правителството казва 30 милиарда външен дълг сверете си часовника там!
19
1
 
13
 
! Отговори
Тинейджьр преди 6 години
Алу коалицията шкембето попа и моряка, от както сте на власт само за далавери си говорите по между! Кога ще помислите и за бедните в Бьлгария които ровят в кофите за ***?
18
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Edni i saschti ot komunjagi milioneri namst greschka parvo se pluha a ppsle se pregarnaha i saedno bla bla bla komisionni imoti sa tah sakoni nama te sa supet milioneti milite hora
17
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеки народ си заслужава управниците.На *** и крадлив народ най-подхождат прости и крадливи управници.Той затова и си ги избра.
16
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това не е никаква Коалиция, а обикновена престъпна мафиотска шайка за за лично облагодетелстване чрез ограбване на българския народ.
15
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички знаят по каква причина е тази странна коалиция. Абсурдно *** резултати от изборите. "Кого за таз прокоба да виним" На всичко отгоре и консенсус между всички за председателството, да не се изложим пред началниците. Към момента "патриотите" нямат друга опция. Каквото и да направят, ще разклати лодката в която сме всички. Така ще е до края на пролет-2018.
14
0
 
10
 
! Отговори
погр ебален агент преди 6 години
Нямаме пукнатини, пошегува се другаря Симеонов, имахме разговор на четири очи. И аз като му треснах една, и продължихме на три очи, пошегува се и другаря Каракачаков.
13
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ходят по сватби и се прегръщат и целуват като първи гаджета, а иначе театър разиграват пред публика... ОСТАВКА! МАФИЯ!
12
0
 
13
 
! Отговори
опса преди 6 години
младоженците Баце ги бетонира по-бързо от риформаторите, даже разрешил на Валерката да разреши на кмета на София шумни фойерверки и ямболска дандания в 2часа посреднощ
11
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шкембе, махни цайсите приличаш на мутра.
10
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Разбраха се за комисионните и за това, кой кои суджуци ще сервира на прасето.
9
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Едно общо селфи от сватбата щеше да прати много по-ясно и категорично послание.
8
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Коалиция Буркина Фасо. Със столица Уагадугу.Ама то бантустанците, които ги избират тия друго и не заслужават.
7
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вчера за сватбата на Волен, Главният Суджук, шефът на Коалицията му е подарил 60 декара на Балчик и малък хотел на Свети Влас.Ама това не е корупция - това е подарък за сватбата.Така де.