Цветанов за кмета на Хасково: Разграничаваме се!

Извини се за решението на ГЕРБ да го подкрепи за поста
27 сеп 2017 15:07,
61
Цветанов за кмета на Хасково: Разграничаваме се!
Снимка: Архив, Булфото

Разграничаваме се от действията на кмета на Хасково Добри Беливанов. Предстоят допълнителни срещи и разговори с него. Това каза Цветан Цветанов по повод оттеглената вчера подкрепа на местното ръководство на ГЕРБ в Хасково от кмета на общината Добри Белииванов.

Още по темата

От местната организация на партията обвиниха градоначалника, че не се е справил с бездомните кучета, че е бездействал е по време на кризата с уран във водата на града, която продължава и до днес. Също така кметът Беливанов още не се е справил със зимното снегопочистване, липсвали инициативи, проекти и инвестиции.

Цветанов обясни, че Беливанов се е "отклонил от обещанията, които дадохме през последните няколко години", и се извини за политическото решение на партията от 2015 г., когато е дала подкрепата си за Добри Беливанов на местните избори.

Цветанов коментира още, че в момента Беливанов е на почивка с бизнесмен от града, а това е недопустимо, когато има проблем в общината.

По повод критиките на БСП по темата, Цветанов заяви, че тактиката на левицата за местните избори през 2019 г. ще бъде да засилят атаките си по кметове на ГЕРБ.

Той каза още, че предстои в някои общини да се направят промени и на общинските ръководства, пише БТА. Цветанов допълни, че подготовката за местния вот започва отсега, за да може да се провери за две години как общинските съветници са изпълнили дълга си към обществото, а кметовете - обещанията към избирателите.

Делян Добрев коментира по темата за кмета Беливанов, че той носи политическата отговорност, тъй като той го е номинирал за кмет.

"Ние не искаме оставката на кмета, просто си оттегляме доверието от него. Той е разочарование още от първите дни на управлението", каза Добрев и допълни, че зам.-кметовете на общината са причината, заради които са дошли инвестиции в Хасково.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Снишаване, разграничаване, че то скоро ще останат само двама бели хора в ГЕРБ! Тогава от кого ще се разграничават? От Орешарски? От Станишев?
30
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще го повярвам кога се разграничат и от тебе ха ха
29
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е от колко гербаджийски п....и се разграничихте???
28
4
 
33
 
! Отговори
хххл преди 6 години
г-н Цветанов за какво си ползвате толкова много апартаменти.Вие постояно сте на път из страната в чужбина кога ви остава време за семейството.Какво ще правите тези недвижими и шумящи имоти на човек не му трябва многоЛаком *** кръв ***. спрете се за малкоВие станахте най негативната и нарицателна личност в България.Имате право да вършите простотии вършете ги. Никога повече няма да бъдете на ръководен пост в страната Бай Стотир Ви чака , строг на справедлив килия с южна изложение Али чака
27
5
 
33
 
! Отговори
скат преди 6 години
Добри Беливанов е един почтен и достоен човек. Първо той се е разграничил от тях и сега нямат друг избор освен да повтарят, че се разграничават. Един свестен човек и те се разграничават от него !!!Хахахахах
26
0
 
15
 
! Отговори
Нада Жилинска преди 6 години
До СтГлупости ! Другарят Паунов не краде ! Той е най-справедливият кмет в цялата истотия на Кюстендил !
25
0
 
18
 
! Отговори
Активист на БКП преди 6 години
ТОЯ КОГО Е УБИЛ ? ЗАЩОТО ВИЕ СЕ РАЗГРАНИЧАВАТЕ ,САМО КОГАТО Е УБИЛ НЯКОЙ !
24
0
 
12
 
! Отговори
Българина преди 6 години
Това звучи като не бях аз, а кой беше?
23
0
 
15
 
! Отговори
Ст преди 6 години
Цветанов, кога ще се разграничите от кмета на Кюстендил? Той ви разби цялата предишна организация - а отделно загроби целия град
22
0
 
20
 
! Отговори
Българина преди 6 години
А от ало ваньо кога ще се разграничите? Лицемери
21
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Подозирам, че и кметът се разграничава от Цветанов ? :D
20
1
 
29
 
! Отговори
От СуджукТаун преди 6 години
Кога ядохте суджука не се разграничихте, а кога опре отзаде се разграничавате :)
19
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те всички 1300 администратори са такива !!!от кого по напред ще серазграничаите ?!?то нали вие сте същите!!! Точно това сте си вие !!!
18
1
 
31
 
! Отговори
Един преди 6 години
Цецо, мани ги тея глупости. Кажи за 6-те апартамента в София и вилата на Женевското езеро.
17
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Където засмърди и хоп, честен, верен, умен и обичан кмет от .......ГЕРБ. Аааааа, *** са виновни, те ги корумпират и после Съджук паша и Цецо Интелекта били виновни.
16
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А от Делян Добрев ще се разграничат ли. Цялата администрация са близки и роднини на същия. Така , че разграничаването от кмета не означава нищо. Кражбите ще продължат!!!
15
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кога кмета крал и давАл бил добър. Спрял да дава, самозабравил се, искал плячката само за себе си, но Бачо от Б не пуска аванта. Изритва всеки който не дава нагоре. България, страна от ЕС през 2017 най-корумпираната.
14
1
 
24
 
! Отговори
Цъфнал ГЕРБ преди 6 години
В ПП ГЕРБ само Цецо решава кой ще бъде подкрепен на избори. Цецо носи лична отговорност за това, че в Хасково липсват "инициативи, проекти и инвестиции".
13
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Некачествен мафиот и менте.
12
0
 
19
 
! Отговори
да да преди 6 години
господа има още такива.я проверете в смолянска област.в девин кмета има 2-3 фирми/който сега не са негови а и е бивш полицай/.в доспат кмета/казват му АГАТА/ и сестра му държат всичко що е бизнес.този ценко чоков трябва да си патентова името че има много чоковци в българия и всички са произведени от ц.ц и б.б...