Решено: ГЕРБ застават зад Антон Тодоров за шеф на досиетата

Според Цветан Цветанов депутатът ще свърши добра работа
66
Решено: ГЕРБ застават зад Антон Тодоров за шеф на досиетата
Снимка: архив Булфото

ГЕРБ ще застане зад бъдещата кандидатурата на Антон Тодоров за шеф на комисията по досиетата, защото той има добра експертиза за този пост.

Това обяви шефът на парламентарната група на партията Цветан Цветанов, след като вчера Тодоров, настоящ депутат от ГЕРБ, сам се похвали, че е номиниран да оглави комисията, но пък днес категорично отказа да коментира каквото и да е свързано с темата.

Още по темата

Цветанов уточни, че предстои до следващата сряда да бъдат направени номинациите, но според него, ако Тодоров бъде избран, ще свърши добра работа на поста.

Вторият в ГЕРБ смята, че предложението на БСП да се закрие Комисията за досиетата е несериозно.

"Комисията и сега тя е в международната мрежа от сходни комисии в страните от ЕС и по-специално от т.нар. Източен блок", коментира той.

Според него предложението на левицата е повече спекулативно, отколкото реално.

"Комисията има своето бъдеще, след време вероятно ще премине в друга форма, но й предстои да свърши още много работа", обобщи Цветанов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
2
 
! Отговори
1 преди 6 години
До Тодор Антонов,ти изплюлия вече.
53
2
 
2
 
! Отговори
Тодор Антонов преди 6 години
Лапайте му дебелата *** на Антон Тодоров, въшкииии! Ще си умрете анонимни, бедни, *** и лишени от елементарната сговорчивост на съдбата. Насерете се от злоба, *** с ***. Хахахахаха!
52
0
 
1
 
! Отговори
Не съм ГЕРБер преди 6 години
До BlackradioКакво по-точно имаш предвид?Мен например ме заинтригува съпоставката, която този човек прави чрез статистическите данни за престъпността у нас в периода на късния социализъм и в наше време, а също и съпоставянето на броя на загиналите в ПТП българи през 1971 г. и в наши дни.Заинтригува ме, защото той заяви, че е готов да прати на всеки, който му пише в електронната поща, копия от съответните документи, доказващи, че твърденията мупо тези въпроси отговарят на истината.
51
1
 
8
 
! Отговори
1 преди 6 години
др.физкултурник,заставате зад индивид,който издаде книга за вашия любим вожд,водача на шайката на герб,агент ''буда''също той го осветли,на българския народ,цял ден ревеше,по телевизийката скат,за ''бандита''бойко,или много бързо забравяте за тези изспълнения на агента на дс тодоров.
50
1
 
11
 
! Отговори
Морски преди 6 години
Най-големите крадци в историята на България се наричат ГЕРБ.
49
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЦИРКА Е ПЪЛЕН! ОТ ШАЙКА МАФИОТИ СЕ ПРЕВЪРНАХА В КАКВО? ХИМЛЕР ЗНАЕ! ДОКАТО ГИ ПЛЮЕШЕ И ХРАЧЕШЕ ДНЕС ВЕЧЕ Е НА ВИСОК ПОСТ В ШАЙКАТА! ДА ПЛЮЕШ И ПОСЛЕ ДА ЛИЖЕШ ТОВА Е НЕЩО НОВО! ТОЗИ ТОЛКОВА ЛИ ГО Е ЗАКЪСАЛ ЧЕ ОТИДЕ ПРИ ШАЙКАТА МАФИОТИ КОИТО САМО ДО ПРЕДИ НЯКОЛКО МЕСЕЦА ТАКА УСЪРДНО ПЛЮЕШЕ! ТОВА СПОРЕД ДИАГНОЗИТЕ НА ДОКТОРИТЕ МУ СЕ КАЗВА РАЗДВОЕНИЕ НА ЛИЧНОСТА. ЦИРК КВО ДА ПРАИШ?
48
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трябва да се мачкат американскитегниди и техните български слуги.
47
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Публиката вече не се интересуваот скапаните ви досиета и комисия.
46
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най известните произведения на Антон Тодоров са книгите "Герб е шайка" и "Герб е майка". В момента пише нова книга "БСП е майка", а скоро се очаква и книгата "ДПС е майка" в съавторство с Ахмед Доган.
45
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тодоров написа "Шайка", а ГЕРБ застанаха зад него ... много еротишно.
44
2
 
26
 
! Отговори
КОНСТАНТИНОЯ преди 6 години
ДА ГО ИЗБЕРАТ,ТОИ СЕ Е ДОКАЗАЛ КАТО НЕГОДНИК И ДОЛЕН ***
43
2
 
30
 
! Отговори
????... преди 6 години
ВЪПРОСЪТ МИ Е КЪМ Г-Н Б.БОРИСОВ : НЕ СЕ ЛИ СРАМУВАТЕ ОТ ТОЗИ АНТОН ТОДОРОВ СЛЕД КАТО ЗНАЕТЕ КАКВО ГОВОРЕШЕ ПРОТИВ ВАС - ЗНАМ ЧЕ Е УДОБЕН ЗА ЦВЕТАНОВ ЧЕ ТОЙ "НАЙ ДОБРЕ " ОПЛЮВА БСП,КОРНЕЛИЯ И Р.РАДЕВ А НА ВАС ТОЧНО ТАКЪВ ВИ ТРЯБВА ХЕМ НЯКОЙ ДРУГ ДА Е ВИНОВЕН, НО ХОРАТА ГОВОРЯТ ДОСТА ЗА ВРЪЗКАТА С ТОЗИ ТОДОРОВ И ВИЕ ЗАГУБВАТЕ ДОСТА ВАШИ ИЗБИРАТЕЛИ ЖАЛКО!!!!!
42
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има един виц за врабчето, който завършва с три поуки. Последната и най-важната е "*** не чуруликай!" Та, толкова за тодорOFF!
41
2
 
25
 
! Отговори
Бай Иван преди 6 години
ПРИЛИКА ! Говориш или пишеш против БКП и против другаря Тодор Живков ,отиваш на ,,топло'' в Белене,Скравена. Говориш или пишеш против ГЕРБ и против евро лидера на ГЕРБ ,отиваш на топло под крилото им поради липса на Белене и Скравена.И ПРИ ДВАТА СЛУЧАЯ ТИ ЗАПУШВАТ УСТАТА.ПРИ ПЪРВИЯ С КУРШУМ В ГЛАВАТА ,А ПРИ ВТОРИЯ С ПАЧКИ В УСТАТА.
40
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Все има някой било от СДС, БСП сега ГЕРБ да свърши мръсната работа за да угоддничи на силните на деня срещу няколко сребърника.Досиетата ли са най важното сега в държавата ни? или ни се отвлича вниманието на проблемите ни бедност, корупция и пр. и пр.С изкарването на досиета дали ще мотивирате службите да работят и тези които им помагат? или това не ви засяга само сеир да има.
39
1
 
9
 
! Отговори
Друг преди 6 години
Евала на 37, как да помагаш на такава държава, знаеш ли дали няма да си виновен ти
38
2
 
23
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
герб партия на безмозьчните
37
1
 
21
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Много правилен избор - Антон Тодоров - Въртипотурков/Шайката/
36
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Скоро само при написването на думата ГЕРБ и ще я заменят със звездички.То тва си е точно гнусна и мръ.сна дума.
35
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГЕРБ окончателно се превърна в партията на големите отпадъци! Ако ми сложите звездички, исках да кажа, че това е партия на вонящата смет!