Решено: ГЕРБ застават зад Антон Тодоров за шеф на досиетата

Според Цветан Цветанов депутатът ще свърши добра работа
66
Решено: ГЕРБ застават зад Антон Тодоров за шеф на досиетата
Снимка: архив Булфото

ГЕРБ ще застане зад бъдещата кандидатурата на Антон Тодоров за шеф на комисията по досиетата, защото той има добра експертиза за този пост.

Това обяви шефът на парламентарната група на партията Цветан Цветанов, след като вчера Тодоров, настоящ депутат от ГЕРБ, сам се похвали, че е номиниран да оглави комисията, но пък днес категорично отказа да коментира каквото и да е свързано с темата.

Още по темата

Цветанов уточни, че предстои до следващата сряда да бъдат направени номинациите, но според него, ако Тодоров бъде избран, ще свърши добра работа на поста.

Вторият в ГЕРБ смята, че предложението на БСП да се закрие Комисията за досиетата е несериозно.

"Комисията и сега тя е в международната мрежа от сходни комисии в страните от ЕС и по-специално от т.нар. Източен блок", коментира той.

Според него предложението на левицата е повече спекулативно, отколкото реално.

"Комисията има своето бъдеще, след време вероятно ще премине в друга форма, но й предстои да свърши още много работа", обобщи Цветанов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега вече досиетата на гербаджиите ще лъснат чисти като девичи дупета!
13
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А Тони Шайкаджията ще извади ли и онова досие,в което пише че самият той два пъти е кандидатствал доброволно за агент на ДС,но и двата пъти е бил отхвърлен поради ненадеждност и психични отклонения.
12
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А от ГЕРБ застават ли зад книгата"Шайката"на Антон Тодоров.Също така дали и самият той застава зад собствената си книга.
11
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ехаааа, точно на мястото си ще попадне получовека Тодоров, този който нарече шайка Тиквара, Цецо Цървула и Цацата. Явно е клекнал под масата и направил тутурутка на Бсй *** и ето го депутат. Честно, много рядко се среща такъв пла//змодий, толкова долен, опияняващ се когато сипе кал по някого.Увреден е и това е видно, без чест и достойнство. НВ Природата да го създаде явно е била с ужасна констипация и напъна е пръкнал таков shit.У нас много шит има но като този, рядко.Утре ще пристане и на дявол
10
2
 
35
 
! Отговори
пфу! преди 6 години
Тоя ***, който от години хленчи да го вземат в специалните служби и е отхвърлен заради психическото си състояние сега иска да рови в помията като плъх. Той се мята сезонно от едната крайност до другата в зависимост от кокала и тоягата/в това отношение става идеално за ГЕРБ/-
9
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От гледна точка на ГЕРБ, ясно е че искат да се отърват от А.Тосдоров, който започва да ги тегли надолу. От от гледна на българския народ, депутатите трябва да са с някакви отклонения, за да го изберат. Не може човек, който е написал книга /а не случайно изпусната реплика/ за престъпна групировка, управляваща държавата, а след това по някакви причини /вероятно финансов/ се отрича от казаното. Представяте ли си какво ще стане с досиетата, ще си ги манипулира както си иска. Не правете революция!!!
8
2
 
37
 
! Отговори
погр ебален агент преди 6 години
А кога пожарникарят ще бъде съден за безбройните жертви на престъпния си режим - от емигриралите, от умрелите, от отвлечените, от измамените, от останалите без работа, от полуделите, от оскотелите, от ограбените, от убитите, от самозапалилите се и от другите самоубили се?
7
0
 
22
 
! Отговори
меден месец преди 6 години
До и кога беше правте всичките яневци тъй барекуват, размахват активирани пред електоралните единици едни измислени ксерокопия, ааа-ууу-и-бре-...ъъъ...
6
2
 
40
 
! Отговори
спонсор на МВР преди 6 години
Какво става със 192-те неразкрити убийства, откакто царува пожарникаря, и като генсек на МВР, и като кмет!
5
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Още едно послушно момченце на каишка.Изпълнителен с красиви мустаци и свеж дъх.
4
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Още 100 години се(ни) занимавайте с досиетата, тъпaн***ри!
3
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
AMI GERB I ZEZO DA KAGAT NESHTO ZA SMARTNITE SLUCAI V PIROGOV,A NE DA MALCAT KATO PUKELI V KALCISHTA
2
3
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кажи нещо за обира от сутринта, бе .Отчетоха ли ви се вече мутрите ви.
1
5
 
58
 
! Отговори
и кога беше прав преди 6 години
Тоя Антон е е*ати циркаджията,преди време плюеше яко бойко,а сега стана върл гербаджия!