Кой кум, кой сват, кой на... Хасково ще бере гайлето?

Делян Добрев: БСП ме атакуват, не е от вчера и днес!
29 сеп 2017 12:00,
75
Кой кум, кой сват, кой на... Хасково ще бере гайлето?
Снимка: Община Хасково

Делян Добрев от ГЕРБ обясни, че в Община Хасково работят неговата първата братовчедка и двама човека, на които е кум. Той заяви, че с нито един от тях не е в съдружие.

Така той отговори на нападките, че негови роднини работят в общината. Скандалът се разрази през последните дни, след като от ГЕРБ свалиха доверието си от издигнатия от тях кмет Добри Беливанов.

"Имам един роднина, плюс още двама, на които съм кум, от 247 души, които работят в община Хасково. Аз не се срамувам от тези хора, напротив, гордея се. Благодарение на тези хора през последните две години общината има инвестиции от 140 млн. лева", заяви Делян Добрев и каза, че той ги е предложил на тези постове.

Още по темата

"Ако се върнем назад две години, същите зам.-кметове ще предложа, въпреки скандалите. Те са най-подходящите за постовете. Кум съм му, но е най-подготвеният човек в европейските фондове", настоя той.

Добрев коментира и твърденията, че съпругът на неговата братовчедка Росица Гаргова има фирма, която печели поръчки за саниране.

"Фирмата не е негова, а на един червен полковник. Той има миноритарен дял", настоя Делян Добрев и допълни, че Хасково е рекордьор по ниска цена на саниране.

Той отново се разграничи от кмета Добри Беливанов и изрази съжаление, че самият той го е номинирал за поста.

"БСП ме атакуват, не е от вчера и днес. Непрекъснато съм им тема. Не съжалявам, че снехме доверието си от Добри Беливанов, което докара тази вълна от инсценирани скандали", заключи той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
0
 
3
 
! Отговори
Хасковлия преди 6 години
Брухаха, Ако в Хасково има инвестиции за 140 милиона през последните 2 години, както твърди Д. Добрев, то града ще бъде българското Елдорадо. Ама не е. Ха познайте сега къде са отишли тези пари, ако въобще ги е имало.
68
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До По работа в Монако Бюджетът на София НЕ СЕ събира от цяла България, а се събира от 1 милион човека, които плащат данъци там.
67
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
A освен че има една братовчедка в общината и двама, на които е кум, в нещо реално незаконно обвиняват ли го? Защото по принцип не е незаконно да имаш братовчедка, нито си длъжен да отказваш, когато те поканят за кум. Не виждам в какво го обвинявате?
66
0
 
6
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
На мен цялата тази работа с назначенията не ми е ясна. Защо изобщо една партия ще има право да назначава и освобождава... да влачи такова туловище от паразитиращи върху нея и да обхваща толкова много слоеве от населението? Партията би трябвало като реална власт да има такава, колкото да си върши законодателната работа. А хората в обществото да не бъдат делени по партиен признак, без значение къде работят. Общество и партия да са свързани от идеи, а не от икономически кръгове и зависимости.
65
1
 
16
 
! Отговори
ОЛЕЕЕЕ..... преди 6 години
ДИЛЯН ДОБРЕВ СТАВА СМЕШЕН ДА СЕ ПРАВИ НА НИ ЛУК ЯЛ НИ ЛУК МИРИСЪЛ ЗАПОЧВА ДА СЕ ЗАПЛИТА В ПРИКАЗКИТЕ БИЛ СЪУЧЕНИК И С ПРЕЗИДЕНТА И В ЕДИН КЛАС ЛИ БЯХТЕ ??? МОЯТА ПРИЯТЕЛКА И ТЯ Е ОТ ХАСКОВО НО НЯМА НИЩО ОБЩО С ДЕЛЯН И КОМПАНИЯ ТАКА ЧЕ СТИГА СИ ГИ ИЗРЕЖДАЛ КОИ СТЕ ОТ ХАСКОВО ЧЕ СТАВАШ МНООООГО СМЕШЕН
64
1
 
10
 
! Отговори
Резили преди 6 години
Не си ли от гербаджийско котило- няма прилична работа.
63
0
 
8
 
! Отговори
По работа в Монако преди 6 години
Кмета на Хасково в НицаСен Тропе по работа в Монако може и кабинет да имаа къде ли ходят Тия?Фандъковите сигурно са си платили полет до Юпитер!Бюджетът на София събира се от ВСИЧКИ ДАНЪКОПЛАТЦИпрез 2010 година ще бъде 1.2 милиарда леваза 2011 г. 1,3 млрд. лева.за 2012-г. 1,272 млрд. лвза 2013 г. 1.190 млрдза 2014 г. 1,465 млрд. лева.за 2015г 1.49 млрд. лвза 2016г. 1.26 млрд. леваВноската за Евросъюза е от ВСИЧКИ ДАНЪКОПЛАТЦИМетрото е на 80-85% БЕЗВЪЗМЕЗДНО от Еврофондове!!!
62
0
 
15
 
! Отговори
Любомир Иванов преди 6 години
Хасково, Добрич, Септември, Виноградец , и т.н, и т.н.Не е необходимо да се изброява повече! Към посочените градове веднага може да се добави Кърджали , Пловдив, Пазарджик ,да не говорим за малките и средни градове, управлявани от герб.И тъй като интелигенцията е заспала или купена, както и медиите, заспалия народ чака някой да го поведе, ама такъв не се намира- изходът е един- терминал 2!!!!!!!!!!
61
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А "неговаТА втораТА"?
60
0
 
6
 
! Отговори
kolio99 преди 6 години
хихихи кви роднини, бре, немам аз роднини...
59
0
 
17
 
! Отговори
Омерзен преди 6 години
Какво и колко още да се повтаря, че да се разбере очевадното - това управление е не просто крадливо, алчно и вредно, то е пагубно за България и трябва да се изрине до основи. Пълна лустрация на всички, които след 1989 са били във властта и недопускане да заемат каквато и да било позиция в управление, държавна или общинска администрация, както и родата им до 9-то коляно.
58
0
 
16
 
! Отговори
Хасковлия преди 6 години
Георги Иванов поне си крадеше самостоятелно, та затуй оставаше и за града и доста нещо се направи и хората бяха доволни. Беливанов, Делячо с родата и стаматутняците крадат безогледно и до дупка. Не, че в Хасково някой вярва, че гърчавия е бил избран честно.
57
0
 
16
 
! Отговори
Joko преди 6 години
"...Кум съм му, но е най-подготвеният човек в европейските фондове", настоя той.... " Дилиянчо, батювото, оти не ми се обади на мен... яз съм най-подходящият .... Ба си какви цар вули ни управляват !!!!
56
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Брей, тоз *** голям бостан е посял в хасковското кметство, брей.
55
1
 
22
 
! Отговори
Историк преди 6 години
В Хасково възстановиха родово-общинния строй. Цялата рода - в общината.Аферим - дето се казва. ГЕРБ могат да върнат часовника на историята със 100000 години назад, и го доказват на дело.
54
0
 
10
 
! Отговори
Петко пет плете ... преди 6 години
Делян явно има какво да дели. Дели, Деляне, дели!Халал да ти е!От кумеца, кумицата, брат'чедката и цялата рода (демек община)
53
0
 
22
 
! Отговори
избирател преди 6 години
Преди десетина години качих един поп на стоп,та се разприказвахме с отчето.та стигнахме и до политика.Слуша ме божия човек ,как се паля,но мълчи,когато слезе обаче се прекръсти погледна нагоре и каза......''Да ме прости Бог,не трябва аз да казвам това,но раждане без кръв няма момче.......''.затвори вратата и си тръгна.Не знам.какво да мисля.не знам и как ще се оправим,но знам,че става непоносимо
52
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И Орешарски ,и хан Аспарух . Клошарино ,*** !
51
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има вид ва недораслек, ама успя да заинтригува прокуратурато! Сега, още не приключил с делото в енергетиката, вкарва цялата си рода, а и цялата партия в гювеча! Ако успее и да ги свали от власт ще го черпя една боза на мегдана в Асково!
50
18
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Че тя Америка има по триста милиарда заеми на година, бе червени голтаци!