Кой кум, кой сват, кой на... Хасково ще бере гайлето?

Делян Добрев: БСП ме атакуват, не е от вчера и днес!
29 сеп 2017 12:00,
75
Кой кум, кой сват, кой на... Хасково ще бере гайлето?
Снимка: Община Хасково

Делян Добрев от ГЕРБ обясни, че в Община Хасково работят неговата първата братовчедка и двама човека, на които е кум. Той заяви, че с нито един от тях не е в съдружие.

Така той отговори на нападките, че негови роднини работят в общината. Скандалът се разрази през последните дни, след като от ГЕРБ свалиха доверието си от издигнатия от тях кмет Добри Беливанов.

"Имам един роднина, плюс още двама, на които съм кум, от 247 души, които работят в община Хасково. Аз не се срамувам от тези хора, напротив, гордея се. Благодарение на тези хора през последните две години общината има инвестиции от 140 млн. лева", заяви Делян Добрев и каза, че той ги е предложил на тези постове.

Още по темата

"Ако се върнем назад две години, същите зам.-кметове ще предложа, въпреки скандалите. Те са най-подходящите за постовете. Кум съм му, но е най-подготвеният човек в европейските фондове", настоя той.

Добрев коментира и твърденията, че съпругът на неговата братовчедка Росица Гаргова има фирма, която печели поръчки за саниране.

"Фирмата не е негова, а на един червен полковник. Той има миноритарен дял", настоя Делян Добрев и допълни, че Хасково е рекордьор по ниска цена на саниране.

Той отново се разграничи от кмета Добри Беливанов и изрази съжаление, че самият той го е номинирал за поста.

"БСП ме атакуват, не е от вчера и днес. Непрекъснато съм им тема. Не съжалявам, че снехме доверието си от Добри Беливанов, което докара тази вълна от инсценирани скандали", заключи той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.