Социалисти от Варна към Нинова: Спрете "паралелната партия"!

Те настояват за оставката на Борислав Гуцанов в отворено писмо
25
Социалисти от Варна към Нинова: Спрете "паралелната партия"!
Корнелия Нинова. Снимка: архив, БТА

Варенски социалисти излязоха с отворено писмо, в което обвиняват ръководството на БСП в отказ да се справи с "паралелната държава", защото не иска да види "паралелната партия" в БСП.

Групата социалисти заявява още, че ще се въздържа от подкрепа на всяка листа за следващите местни или парламентарни избори, одобрена от "Позитано" 20, ако партията не изключи от редиците си Борислав Гуцанов.

"Убедени сме, че тази тежка борба с "паралелната държава" минава първо през безкомпромисното унищожение на "паралелната партия" в БСП, наречена гуцановщина. И, второ, през ясната и еднозначна идеология, която защитава хората на труда, националните традиции и ценности, социалната солидарност и справедливост, бъдещето на нашите деца и достойните старини на българина", пише в писмото, адресирано до ръководството на БСП, областните съвети и членовете на партията в цялата страна.

В него се отправя покана към всички, които смятат така, да присъстват на заседанието на Областния съвет на БСП – Варна в неделя, 1 октомври. На него се очаква да бъде и лидерът на партията Корнелия Нинова.

"Другари, победата, която с ваша помощ ще извоюваме срещу "паралелната партия" на цонковци, гуцановци, иванчовци и кирчовци, ще бъде наша обща победа срещу "паралелната държава". Доста партийна корупция! Доста партийно лицемерие! Доста партиен нихилизъм! Доста партийно словоблудство! Доста борба за кокала!", пише още в писмото им.

Социалистите припомнят и исканията си в предишно свое писмо от края на юни - обсъждане на поставените проблеми с председателя Корнелия Нинова, отговор на въпросите за подреждането на листата на 03 МИР – Варна и "кадруването" в ОблС на БСП – Варна, провеждане на пълен отчетно-изборен цикъл на БСП – Варна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Брех ква гоена невеста !! От що ли ?? Сигурно от честен живот и грижи за НАРОдеца !!!!!!
21
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какви социалисти, за тия 27 год. е див анархичен-капитализъм, за всички политици Белене и конфискация на имущество до трето коляно.
20
3
 
14
 
! Отговори
Отговор преди 6 години
До Христо Иванов 18 Ама на нас хич не ни трябва БСП да победи ГЕРБ.Тава ще бъде края на новото начало.
19
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще спре Гуцанов, колкото може да спре Гергов или останалите олигарси...Нинова е същата крадла, кого да спре ?!
18
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БСП е лява партия на буржоазната олигархия !
17
2
 
18
 
! Отговори
Христо Иванов преди 6 години
Този Гуцанов не ли лежал няколко пъти в ареста? С такива БСП няма как да победи ГЕРБ! !!
16
16
 
10
 
! Отговори
АХА преди 6 години
ВАРНЕНСКАТА ПАРТИЙНА ОРГАНИЗАЦИЯ НА БСП? ЯВНО И ТАМ СЕ Е ПРЪКНАЛ НЯКОЙ ВАРНЕНСКИ ГЕРГОВ, КОЙТО ИСКА ДА ЦЕПИ ПАРТИЯТА И ДА СЕ СЛОЖИ НА БОРИСОВ. ГУЦАНОВ Е ЖЕРТВА НА ЦЕЦО КРАДЕЦО, Т.Е. АПРИОРИ Е НЕВИНЕН. ТАКА ЧЕ ДГД!
15
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А Гуцанов гуца ли, гуца на воля ;)Червени кдци и убиици!
14
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДОКАТО ИМА ТАКИВА ЖИВОТНИ ЩЕ СМЕ ЗЛЕ.
13
5
 
33
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Къде ми е коментара? *** е крупен крадец по седесарска линия ....уволнена за корупция бивша министърка...и комуниста е научен да живее на чужд гръб , и да краде!На друго не е научен!Да започнат от нея!
12
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чакайте ги да се вдигнат робите. Ще ви грабят и ще ви тъпчат, а вие с тъпоумна въздишка ще им се радвате и ще гласувате за тях. И все някой друг ще е виновен за проблемите.
11
2
 
21
 
! Отговори
пенко преди 6 години
бесепари... давати ли се сметка , че потдържате БУРЖОАЗНА СГ.Н ??? Ви е сте Буржоазна /вече/ партийка ! Ако не са ограбените от "мен" парици ...сте НИЩО...и като идея ,и като посока, и като бъдеще !!! "НА КРАК О РОБИ НА ТРУДА"!!! Вярно ,че днес е време за капитализъм ...общество на господари ,слуги и роби !...,но робите/образовани и обединени/ ще се вдигнат... и няма да има "лагери" !!!
10
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Споко, след 20тина години ще ви управляват шведите, след 40 Кочинистана няма и да го има, разбира се по вина на комунистите, кой друг :))
9
6
 
20
 
! Отговори
ДО hard преди 6 години
Aaa, не си прав! Знаят и да изнасилват ученички, като оня *** в Стрелча, комуноида-изверг-русофил.
8
6
 
16
 
! Отговори
Гюнтер преди 6 години
Хайаахаа тия са егати заблудените...Дружката на Костофф *** ще си го премести в другия крачол
7
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз мислих, че този Гуцанов отдавна са го махнали, а той още им бил шеф във Варна. То само джипът му като видиш и ти е ясно, че е честен редови социалист.
6
8
 
30
 
! Отговори
hard преди 6 години
Комунистите освен да лъжат, да крадат, да грабят и да убиват, друго не знаят и не могат.
5
8
 
27
 
! Отговори
Снинова преди 6 години
Трайте или намерете някой с финансови възможности. Партията е пред финансов апокалипсис, не сме крали, т.е управлявали от доста време. На ръководството му трябва финансов рисурс да преживява, да не искате сина ми да работи в капиталистическа Америка!
4
15
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Даже вътрешно се изкрадаха вечв дъртаците :) До там е докараха. Айде още няколко години да измрете и да отървете младежите в България от вас.
3
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цъкате ли минусчетата, мишоци :))