Кметът на Хасково: Не се дистанцирам от ГЕРБ, а от Делян Добрев

Зад създалото се напрежение стоели кадруване, интереси и симпатии
Обновена: 30 сеп 2017 18:39 | 30 сеп 2017 18:36,
44
Кметът на Хасково: Не се дистанцирам от ГЕРБ, а от Делян Добрев
Снимка: Архив, БТА

Кметът на Хасково Добри Беливанов отвърна на атаките, след като от ГЕРБ свалиха доверието си от него. В отворено писмо до медиите той отхвърля обвиненията за нередности в работата на общината.

Още по темата

Той контраатакува и депутата от ГЕРБ Делян Добрев, който според него "създал нелепо непражение". През последните дни се появиха и обвинения, че Добрев е назначил приятели и роднини на ръководни позиции в общината.

Не се дистанцирам от ГЕРБ, а от г-н Делян Добрев, който създаде нелепо напрежение в Община Хасково. Един човек да каже, че той е издействал от централното управление едно или друго нещо, е обидно за екипа ни, най-малкото, че ГЕРБ има още двама депутата от Хасково. Това заявява Беливанов в писмото до медиите, пише "Фокус".

"Начинът, по който реагира Добрев на конкурсите показа, че истинската му цел е била да кадрува и ръководи община Хасково, а аз само да бъда фигурант - фасадата, зад която друг реди събитията, без дори да мога да спра незаконните назначения. Това е обидно", допълва Беливанов.

По думите му зад създалото се напрежение в общината стоят кадруване, интереси и симпатии.

"През 2003 г. Делян Добрев беше назначен в областната управа на Хасково, на която бях Главен секретар. Той бе младеж, завършил в САЩ и се справяше добре. В момента съм наскърбен от поведението му. Наскърбен съм като баща, а не като политик. Отдавам поведението му на емоцията, начина му на мислене и амбициите му за упражняване на влияние", пише още в писмото на Беливанов.

Той казва, че продължава твърдо да стои зад политиките и принципите на ГЕРБ.

"Последните медийни изяви показват, че с опитите за омаскаряването ми се дискредитира управлението на ГЕРБ. Разбира се, че има наболели проблеми в града, решения се търсят, процесите са започнати, добри неща се случват. Разчитам на подкрепа от страна на централната власт и на мъдростта на министър-председателя Борисов. Имам силата и волята да довърша мандата си в името на доброто за Хасково и съгражданите ми", заявява още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
1
 
3
 
! Отговори
az преди 6 години
edin ubiec na kucheta dali spi spokoino
37
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НЕЩО СЕ Е ОБЪРКАЛО ПРИ РАЗПРЕДЕЛЕНИЕТО НА ПОРЦИИТЕ И недоволният от постъпленията БОКО Е НАРЕДИЛ НА ДЕЛЯНЧО ДА РАЗЧИСТИ ТЕРЕНА.АКО В ДОБРИЧ БЯХА СУДЖУЦИ, ТУК ДА НЕ БИ ДА Е БИРА "АСТИКА"?
36
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вземам удостоверение от Хасковската община и деловодителката ми казва:- Вървете при стринка да го провери, а след това при чичо да го подпише. След това - при кака да го изведе и подпечата.И дайте да ви подпиша пропуска, че дядо ще ви го иска на изхода.
35
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре че тия дето говорят за корупция, баджанащина, шуро-баджанащина в ГЕРБ, никога не са се докосвали до нея, и винаги им е била чужда.
34
4
 
8
 
! Отговори
Моряк и половина преди 6 години
Тоя престъпник трябва моментално да отиде в пандиза! Значи за едни ла*на - за други блага! Една друга информационна агенция го бяха щракнали в Монако как си върти далаверките мошенника му с мошенник!
33
1
 
12
 
! Отговори
моделът кой преди 6 години
До Ха сегаЕ как КОЙ ? Добрев както и икономическия министър са под контрола на #КОЙ ,за това прасешките медии ги бранят така яко и сипят ла*на по опонентите им.
32
0
 
10
 
! Отговори
Кучетата да си лаят преди 6 години
ГЕРБ - били такива, били онакива! Ама чешат ли си дирниците през двата недовършени и вече третия незавършен мандати?
31
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма по прости, по корумпирани и по нагли селяни от Борисов и престъпната му банда от некадърници ГРОБ.
30
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До don Всеки град и даже всеко по големо село си имат по един като ДД - първите партийни секретари по онова време не са били нищо в сравнение със сегашните. Станахме мутро феодална държва вече.
29
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този кмет Бибитко ще го хариза като всички останали преди него .Имена нема нужда да цитирам ,всички ги знаете .Бочко няма приятели ,има само инттереси .
28
0
 
17
 
! Отговори
Край преди 6 години
И бил разочарован като "баща от сина си"... а дайте и боза към шербета. Истината е, че с парите, които Централната власт отпуска на нейните си кметове се манипулират кметските избори. "Наште кметове много кадърни печелят проекти пък вашите са корумпирани". Системата ражда ***.
27
3
 
38
 
! Отговори
Гаргамел преди 6 години
Е, сега за последно: що за птица е Делян Добрев - юпи, масон, мафиот, политкадровик в щата Хюстън или ***?
26
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Радио Ереван споделя:1) Всякo кърначe в предишния си живот е било тънко глетаво черво2) Всяко курначе да си знае гум.нътъ3) Кърначета от вси страни спойте се и ще стигнете длибелото черво
25
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не се пререждайте , БЛАГОЕВГРАД ,на Цвъки ,ще победи по идиотизмите в България !!!!!!!
24
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не се предавай човече, ти си нашта гордост ! Ти си лицето на ГЕРБ , ти си зад.ника на СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ , слънцето БОРИСОВ ПЪРВИ ВТОРИ ТРЕТИ !
23
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
след Аскоо, иде Мало Търново, после Тутракан, Силистра, Лом, Видин, Монтана , Ботевград, Трявна, Калофер, Кюстендил и Айтос ще има разцепване.На Будката ще му оставят пътя по Струма за къде Симитли
22
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
окаказ се че суджука на Doing Gootrev е кърначе и Асковския кметски салам га тепа
21
2
 
34
 
! Отговори
гея преди 6 години
Същото е в цяла България, но явно са вдигнали мерника на Делянчо - той си знае.....
20
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тоя пък, дистанцирал се от Добрев. А когато имаше килипир от него не се дистанцираше.
19
2
 
39
 
! Отговори
ПИЧ преди 6 години
Г-н Добрев ако във Вас , е останало , малко чест достойнство подайте си оставката напуснете парламента . Вие лъгахте най нагло срещу ваш съпартиец. И малките деца в България разбраха за вашето къдруване и целта с която искахте да използвате кмета за прикриване на вашите кражб.Българския народ не ти е виновен че Вие сте алчен и без крупуленТурския султан на времето на такива като Вас е пращал в плик едно въженце по на татъка ...В историята останахте като корумпирания Делянчо позора на рода