Кметът на Хасково: Не се дистанцирам от ГЕРБ, а от Делян Добрев

Зад създалото се напрежение стоели кадруване, интереси и симпатии
Обновена: 30 сеп 2017 18:39 | 30 сеп 2017 18:36,
44
Кметът на Хасково: Не се дистанцирам от ГЕРБ, а от Делян Добрев
Снимка: Архив, БТА

Кметът на Хасково Добри Беливанов отвърна на атаките, след като от ГЕРБ свалиха доверието си от него. В отворено писмо до медиите той отхвърля обвиненията за нередности в работата на общината.

Още по темата

Той контраатакува и депутата от ГЕРБ Делян Добрев, който според него "създал нелепо непражение". През последните дни се появиха и обвинения, че Добрев е назначил приятели и роднини на ръководни позиции в общината.

Не се дистанцирам от ГЕРБ, а от г-н Делян Добрев, който създаде нелепо напрежение в Община Хасково. Един човек да каже, че той е издействал от централното управление едно или друго нещо, е обидно за екипа ни, най-малкото, че ГЕРБ има още двама депутата от Хасково. Това заявява Беливанов в писмото до медиите, пише "Фокус".

"Начинът, по който реагира Добрев на конкурсите показа, че истинската му цел е била да кадрува и ръководи община Хасково, а аз само да бъда фигурант - фасадата, зад която друг реди събитията, без дори да мога да спра незаконните назначения. Това е обидно", допълва Беливанов.

По думите му зад създалото се напрежение в общината стоят кадруване, интереси и симпатии.

"През 2003 г. Делян Добрев беше назначен в областната управа на Хасково, на която бях Главен секретар. Той бе младеж, завършил в САЩ и се справяше добре. В момента съм наскърбен от поведението му. Наскърбен съм като баща, а не като политик. Отдавам поведението му на емоцията, начина му на мислене и амбициите му за упражняване на влияние", пише още в писмото на Беливанов.

Той казва, че продължава твърдо да стои зад политиките и принципите на ГЕРБ.

"Последните медийни изяви показват, че с опитите за омаскаряването ми се дискредитира управлението на ГЕРБ. Разбира се, че има наболели проблеми в града, решения се търсят, процесите са започнати, добри неща се случват. Разчитам на подкрепа от страна на централната власт и на мъдростта на министър-председателя Борисов. Имам силата и волята да довърша мандата си в името на доброто за Хасково и съгражданите ми", заявява още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
34
 
! Отговори
интересно преди 6 години
да питам тоз бойко борисов да не подготвя някой области и да образува референдум за самостоятелна държава???
17
0
 
18
 
! Отговори
СюДЖУКА преди 6 години
Не се дистанцирам от ГЕРБ....!!! ОТ ОПГ то САМО С КРАКАТА НАПРЕД !!!!
16
0
 
45
 
! Отговори
Ха сега преди 6 години
Е каква стана сега? Нямапо е Бентли а човека си е бил на екскурзия с автобус. Кой излъга за Бентлито и кой снима от лукзозния джип? Чий е този джип и какво прави там. Кой подведе цяла България стази фалшива новина за да отклони внимание и да злепостави човека?
15
0
 
37
 
! Отговори
don преди 6 години
Рибата се вмирисва от главата - като видите кадровика на местните ктруктори Цветанов какво да очаква ме.Във всеки областен град има по един местен дерийбей . Всички трябва да го слушат той само да *** и да не носи никаква отговорностВ случай кмета е на 71 удобен е да обере после негативните последици като ги подгонят от Брюксел за неправомерно усвояване на евро средства както се казва я камилата я камиларя. А наш Делянчо чист като момина сълза той дори ще съдейства ДЕЛЯН ГОЛЯМ НАГЛЕЦ ВЪН ГЕРБ
14
0
 
44
 
! Отговори
БРЕЙ преди 6 години
СЪЩОТО Е И В ГР.ШУМЕН,ПРИЯТЕЛИ,РОДНИНИ,ЛЮБОВНИЦИ И Т.Н НО НЯМА КОЙ ДА СЕ РАЗРОВИ В ГЕРБЕРСКОТО УПРАВЛЕНИЕ.ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯТА,КОЯТО НИ НАТРАПИХА, А НЕ САМИ ДА СИ Я ИЗГРАДИМ.ТАКА ШЕ Е.
13
0
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато човек е продавал зеленчуци и плодове на пазара в Хасково и изведнъж се види с власт, та чак и министър беше, то се увълчва. Трябва денонощно да му се припомня пазара в Хасково.
12
0
 
35
 
! Отговори
избирател преди 6 години
Другарю Борисов,оставете сладките приказки за доходи,пътища и тям подобни,че става някак банално на жалката РЕАЛНА КАРТИНКА в държавата!!!Все се сещам за оня клозет дет трябваше да се измаже и влизахме в шенген а то мина повече от петилетка,та и с другите Ви приказки така.......
11
0
 
37
 
! Отговори
Боко Т. преди 6 години
Ти може да не се дистанцираш от Герб, ама като няма достатъчно суджуци от тебе, каква файда?
10
0
 
27
 
! Отговори
... преди 6 години
плъховете бягат от кораба преди да потъне
9
3
 
36
 
! Отговори
срам и позор! преди 6 години
Този на снимката е за съжаление, толкова е жалък! Както е казал народът:"Никога не е късно да станеш за резил"! Та и ти бе, дядка, къде ти трябваше на баир лозе да ставаш лакей и момче за поръчки на най-престъпната, най- корумпирана и най-просташка пасмина, дето й викат ГЕРБ! И да те върти на малкия си пръст едно гадно, много алчно и безскрупулно *** - Делянчо, синът на приятеля ти! Много ниско си паднал бе, дядо Добри, много! Що ли не се гръмнеш след този срам?То и без това ще те гръмнат.
8
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво котило *** ГЕРБ се е заформило в Хаскьой, и не само там, вьцялата страна. Крадат се пари, делкат се между крадците и ръководството на ГЕРБ, изнасят по офшорки, какво да остане за страната. Бедността ни не е толкова от нямане колкото от гепене. Който се докопа до властта пълни сметките си, трупа ли трупа. Ако нещо дребно остане се опитват да поправят нещо но качество няма.
7
1
 
16
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
гочоолу и дочоолу не се дистанцират от изборите. явно, за госин кмята не е имало достатъчно баница.
6
2
 
46
 
! Отговори
край преди 6 години
Дилян Добрев е казал че бил издействал едно или друго нещо от ЦЕНТРАЛНАТА власт. Е те тук се крие цялата драма на местното самоуправление в България. Централната власт събира всички пари от страната и после ДАВА на кметовете дето добре и лижат ... и са нейни. Те за това се отделя Каталуния от Испания. Нашите общини доде не направят революция те така ще ги изсмукват.
5
2
 
56
 
! Отговори
POZNATO преди 6 години
Това е Лицето на Корупцията в България - Делян Добрев , вижте го добре .Говорим за тази пуста корупция като нещо невидимо около нас . НЕ .Това е - 100% от днешните Политици са Корумпирани , особено Младите . Всички те се изучиха в САЩ , Англия , Германия и т.н . с крадени пари по време на Прехода . Питате ли се защо няма Лекар или Инженер който да е учил в тези Държави и да се е върнал да работи като такъв .НЕ - всички се върнаха в Политиката - Кражбите и Подкупите са огромни .
4
2
 
52
 
! Отговори
1-ви април преди 6 години
Начало на цитата: "Разчитам на ... мъдростта на министър-председателя Борисов..." Край на цитата. Днес да не е 1-ви Април?
3
2
 
45
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
Яко;))) ГЕРБ се люспи, падат дузпи и след поредната такава, лъсна на Петкан кавала;)))
2
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Там ще си стиснат ръцете и ще оправят в името на далаверите. Но ми е интересно как излиза едно младо момче от ГЕРБ и казва за Антон Тодоров, колко принципен е, морален и точно борави с документите. Само ми е интересно на базата на какви документи е написал книгат Шайка, как в атаката срещу президента изважда само два листа от пет /както на времето от досието Буда извадиха само една страница/. Това се казва манипулация. А да сложат АТ на комисията по досиетата, ще стане революция. Лакей.
1
7
 
25
 
! Отговори
?!? преди 6 години
Беливанов личи, че тези думи в това не са твой! Някой в някоя централата ти ги е написал, а ти си еничер щом прокарваш чужди интереси.