Елена Йончева: Атакувах не Делян Добрев, а модела "ГЕРБ"

Соцдепутатката се надява той да бъде разбит навсякъде
1 окт 2017 13:30,
113
Елена Йончева: Атакувах не Делян Добрев, а модела "ГЕРБ"
Снимка: архив "Булфото"

Депутатката от БСП Елена Йончева обяви, че не е атакувала персонално Делян Добрев, а модела ГЕРБ.

Тя каза това в коментар на решението на Добрев да напусне политиката след "Кумгейт" – скандалът, в който стана ясно, че на ключови позиции в Хасково работят близки, приятели и роднини на вече бившия депутат от ГЕРБ.

"Делян Добрев пое своята политическа отговорност", каза Йончева, която бе в основата на разобличаването на шуробаджанашката схема.

Още по темата

Соцдепутатката потвърди, че не става въпрос за атака срещу него, а срещу модела "ГЕРБ", който, по думите й, не е само шуробаджанащина, защото тя винаги е съществувала в България и затова носят вина и леви, и десни.

Йончева допълни, че моделът "ГЕРБ" надгражда шуробаджанащината - той не е само назначаване на свои хора на ключови позиции, но и създаване на икономическа обвързаност.

Според нея този модел задушава и местния бизнес, защото на ключови позиции застават хора, които са икономически обвързани с партийни структури, информира БТА.

"Така че аз се надявам моделът "ГЕРБ" да бъде разбит не само в Хасково, но и във всеки областен град и всяко населено място", допълни Йончева.

Тя обясни, че има доказателства за всяко нещо, което е казала по схемата "Добрев".

Йончева обясни и че общинарите на ГЕРБ би трябвало да понесат своята отговорност, ако се окаже, че са гласували с ГЕРБ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
5
 
11
 
! Отговори
akud преди 6 години
сега като се завърнат децата на дигата. Нинова и други партийни лидери от Кембридж и д-р. елитни училища трябва за тях да гласуваме. те ще ни оправят :) :)
35
0
 
13
 
! Отговори
до 35 преди 6 години
На възраст съм когато няма нужда някой да му "обяснява" нещо.Това правите вие по селата при наивните възрастни хора.Имам очи-виждам,имам уши-чувам,имам ум-расъждавам.Живяла съм и при тоталитаризма та им познавам и кътните зъбки на каскетаджийте.Никога не съм била член на никоя партия-защото не желая да живея под нечия заповед.Партийте са за слугинажни службогонци-креатури.
34
12
 
18
 
! Отговори
Ето преди 6 години
И в нашия град моделът на ГЕРБ вилнее. Паразитната им структура трябва да бъде отречена и премахната.
33
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До лицемерие 34Селски, в провинцията така ли ви "обясняват" реалността??Я *** да метнеш някой сак с пари през балкона.
32
15
 
27
 
! Отговори
лицемерие преди 6 години
Елена Йончева като е тръгна ла да"чисти" да започне от нейната къщичка първо БКП-ДС-БСП.Всичката извратеност в политиката започва от тях.Да не гледа сламката в чуждото око а гредата в своето да подминава.Ако тя не беше креватен партаван на серГЕЙ,нито щеше да прави репортажи от света нито щеше да е в парламента-нагледна шуробаджанащина.
31
10
 
17
 
! Отговори
акуд преди 6 години
след като магюсницата *** не можа да обладава алдиторията и да им втълпи селската интрига за сЕджутците. сега акакуват с нови магии ала р.овч. и подобни нагли шумкарски който никога не се осмелиха да подадат оставка дори при явен скандал
30
17
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
СТАНИШЕВА Е ЕГАТИ ДОЛНАТА ***
29
21
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Давай Елена,Продължавай все така до пълното прочистване от мафиотската организирана групировка ГЕРБ.
28
18
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Йончева е един от малкото депутати които свършиха нещо полезно.А именно, да помогнат да погребем моделите "ГРОБ", "КОЙ", "Тиква".Хората на Лилаливият от Драгалевци не само нищо не направиха по този въпрос ами накрая се "ожениха" за Баце.
27
20
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КАК НЕ Я Е СРАМ К..ВАТА НА ХАМСТЕРА ,ТО БИВА БИВА АМА ЧАК ПЪК ТОЛКОВА .КОМУНИСТИТЕ ПАДНАХА НА НИВОТО НА МУТРИТЕ,ПФУУУ....А ТАЗИ ***,ДЕТО ТОЛКОВА ГОДИНИ НАРОДА Я ХРАНИ НАКРАЯ ХОРАТА ЩЕ Я БИЯТ С КАМЪНИ .АМАН ОТ *** ЧЕРВЕНИ ***
26
13
 
23
 
! Отговори
Асен преди 6 години
Тези калташки номера са патент на ***. В един малък град всеки трети познава всеки пети жител. Съученици бол. Роднини според големината на рода.Днес едни ,утре други са на власт.Доста са изгладнели та вият.Според тяхната логика ,който стане депутат или министър цялата му рода да *** камъни.Те знаят как и са го правили....А за нашите другари не важи , то им се полага по принцип и заслуги....Все пак са деца на активни борци, активно обирали мандри и кошари....
25
21
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая е толкова противна, че нямам думи. Огледана от стари комунисти и свикнала да живее на гърба на народа. Вече като пенсионирана журналистка пак трябва народа да и плаща заплата в парламента.
24
16
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Клето курвескинче.
23
12
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
България още не може да се оправи от 45-годишния обир над държавата от БКП,сетне-БСП,с тройната коалиция,сиреч-столетницата.Ще трябват години за това.
22
5
 
24
 
! Отговори
Не-почитател преди 6 години
Помни ли някой дали имаше обяснение защо Фидосова напусна всички постове и се оттегли от Парламента? Има ли някакво развитие по казуса с тефтерчето на Златанов?
21
17
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На мен ми прави положително впечатление това че от ГЕРБ отстраняват всички компрометирани хора.
20
7
 
23
 
! Отговори
НЕоспорим факт преди 6 години
Шапка свалям на Елена Йончева за смелостта, но "модела ГЕРБ" е прекопиран от модела БКП (БСП). # A в България всички "модели" са "КГБ-проекти" . . .
19
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Търново ако знаете какво е ,свят ще ви се завие. Цветанов коли и беси чрез мутрата Петър Христов.
18
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Йончева да замахне и към Пловдив
17
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добрoff с еднопосочен билет кам бати Бати Альотуу и бати Биретуу, Иван и Мишо,Но Лилиту Поповетуу оставаа, *** се Делянчо, *** се.Бати Цецо на неумни непрощава, особенно га краднат повеке от колко им требе