Facebook група в защита на Делян Добрев - невинен е!

Той дава оставка, но не е сигурно, че депутатите ще му я приемат
95
Facebook група в защита на Делян Добрев - невинен е!
Снимка: Булфото, архив

Часове, след като депутатът от ГЕРБ Делян Добрев обяви, че напуска парламента и всички постове в партията, които заема, в социалната мрежа Facebook тръгна декларация в негова защита.

Още по темата

Група "Заставам зад Делян Добрев и не приемам неговата оставка!!!" вече има над 100 членове.

"Всички ние членовете на тази група подкрепяме и заставаме зад Делян Добрев, вярваме в неговата честност и невинност! Оценяваме и подкрепяме напълно неговият морален и достоен акт да подаде оставка и да напусне всички заемани постове в ПП ГЕРБ, за да не да не "тежи на правителството" и на ПП ГЕРБ!", пишат организаторите на групата. Те призовават депутатите от ГЕРБ да не приемат оставката на колегата си, когато парламентът гласува освобождаването му в пленарната зала.

И обясняват, че не приемат оставката на Добрев, защото смятат, че Добрев е много достоен човек с висок морал, доказал се експерт и вярват в неговата невинност.

"Не считаме, че оставката му трябва да бъде приета, защото е "жертва" на едно активно мероприятие на комунистите чрез техните добре познати прийоми на ДС, да "сготвят" и очернят даден човек, защото друго не могат!
3. Но не на последно място, а може би на 1-во, думите на червения депутат от БСП Eлена Йончева: "Оставката на Делян Добрев показва, че всичко казано дотук за Хасково е истина". Считайки, че приемането на оставката на Делян Добрев е поражение и признаване на вината му след думите на Елена Йончева! В България има институции, които доказват вина/невинност и осъждат, нека тази битка се води в съда и дадем шанс на г-н Добрев да докаже, че "няма сестра". Също така не приемаме обвинения и споменаване на думата морал от партия и нейните представители в НС, в чийто редици има депутати като Манол Генов, и не само!!!", пише още организаторът на групата Николай Стефанов.

В защита на Добрев се обявиха и негови съпартийци отново в социалната мрежа.

"Не приемам оставката на Делян Добрев, като народен представител! Ще гласувам против!", написа Десислава Атанасова.

"Делян Добрев е сред основните автори на идеята за саниране на многофамилни жилищни сгради, както и за намаляване на административната тежест. Просто факти...", написа шефът на парламента Димитър Главчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
2
 
25
 
! Отговори
Брат Вурст преди 6 години
Не са във facebook, астрономите засякоха излъчване от алфа-кентавър, че в цялата галактика има спонтанни митинги в подкрепа на делян добрев.
62
1
 
4
 
! Отговори
Lokvya преди 6 години
Haskovski prokuror i sadia izpalnitel nema li hich?!
61
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хайде бе-невинен,ами тези роднини назначени в общината без конкурс да не са фантоми..
60
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кви бели лястовици, кви пет лева?Са ли общинарите в Хасково всичките рода на Делянчо? Са!Еми ква бяла лястовица ти е той.Земи стани писател, като *** не ти върви.
59
3
 
25
 
! Отговори
Ганчо преди 6 години
Разбрах, че има всемирна група в поддръжка на човека. Били доста но никой не знае броя им, но не потвърдени сведения това са баджанаци и съученици по златна, сребърна и бронзова линия.
58
28
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Делян Добрев е последната бяла лястовица в ГЕРБ. Махнаха го, понеже не искаше да участва в далаверите им. Йончева свърши работата на ГЕРБ, да си намерят причина да го отстранят. БСП и ГЕРБ са един и същ отбор от доста време насам. Не знам остана ли някой, който да се съмнява в това.
57
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Няма партийнаАма вашата пък крадливо-предателска линия е на висота! Такава селташка махленска линия въведохте в управлението на държавата, че Кака Сийка ще ви завиди. Лъжете нагло, сплетничите злобно, измисляте, днеска едно - утре друго, криете, злепоставяте, за да прикривате провалите, и за жалост - невежеството на голяма част от "кадрите си", нелепо пренасяте набитото в главите ви от чужди семинари фарисейство и "любезен" чиновнически и партиен фалш, изобщо ... отчайващо ...
56
6
 
18
 
! Отговори
Може да не е преди 6 години
лош. Но модела ЦвЦв покварява всеки и всичко.
55
9
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много биха му отивали дрехи с райетаи и шапчица на Добрев.
54
8
 
37
 
! Отговори
аник преди 6 години
Ама разбира се че е невинен.Да знаете някой от ГЕРБ да е стигнал до съд и присъда.Те са чисти като сълзички.Нахални дебелокожи тапири.Не се наситиха.И да му приемат оставката няма да си регистрира в бюро на труда пак ще се уреди със сладка високоплатена работа.Няма проблем.
53
1
 
17
 
! Отговори
Деса преди 6 години
е калинка, ама още е на поста си. Ами ако е следващата в редичката, а? Дебелокожа е, вярно, но все пак и тя може да не издържи на помията...
52
5
 
28
 
! Отговори
Оф преди 6 години
Тази група защитава шуробаджанащината и корупцията. Това е истинското лице на ГЕРБ.
51
4
 
27
 
! Отговори
колаген 11 преди 6 години
Този изобщо не е невинен,виновен е колкото тлъстия си шеф Бойко Суджука който вече е станал на хамбургски салам.Номера е сега да се оттегли и на следващите избори пак ще е на сегашното си място така,малко случая да се потули.Щом цяла група го подкрепя скоро няма да се избавим от вируса ГЕРБ.
50
2
 
23
 
! Отговори
ДЕСА Е КАЛИНКА преди 6 години
като ДОБЕРВ така , че ще се бранят със зъби и нокти да не изпаднат от софрата наречена ГЕРБ
49
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Невинен мафиот, помогнал на Семейството и Фамилията. С благословията на Кума и Кръстника.
48
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако бе невинен да беше стоял и да се оправи в съда а той като посррано дете избяга
47
8
 
1
 
! Отговори
Колегиално омазване! преди 6 години
Оставката има информативен характер! Чрез нея човек заявява решимостта си да напусне поста си и не е нужно да го връщат с процедурни хватки. А ако се прави така...няма тежест! Дай си ми куклите, на ти парцалките. Не му дават да си тръгне клато мъж!
46
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"...вярваме в неговата честност и невинност!"Блажени верующите!
45
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не плачете за него. Той си подава оставката, но никой няма да я вземе. Чалъми! Защо първо ходи при Бойко преди да я подаде?
44
2
 
11
 
! Отговори
Щеше да преди 6 години
е чудно, ако не го бяха направили. Всички подписали са в същата схема по места. Ако отстрелят толкова лесно един, колко му е да ги грабнат всички подред, като в стрелбище на панаир? Явно глутницата все още има силен инстинкт за самозащита. Много милиони са това, лесно получени...