ГЕРБ до Добрев: Остани в политиката и се бори срещу злото!

Било омерзително достоен човек да се оттегли заради клевети
Обновена: 1 окт 2017 17:44 | 1 окт 2017 17:40, Камелия Цветанова
189
ГЕРБ до Добрев: Остани в политиката и се бори срещу злото!
Снимка: Булфото, архив

След като депутат от ГЕРБ Делян Добрев обяви, че напуска парламента и всички постове, които заема, защото се чувства "смъртоносно ранен" след скандала, който се разрази около него, от ГЕРБ-София го призоваха да остане в политиката.

Още по темата

 
В позиция, изпратена до медиите, от софийската структура на партията  посочват, че изразяват пълната си подкрепа към него.

"Единственото нещо, от което се нуждае злото, за да триумфира, е добрите хора да не правят нищо. (Едмънд Бърк). Водени от вярата, че за справедливостта трябва да се борим, ние, членовете и ръководството на ГЕРБ-София, изразяваме пълната си подкрепа към нашия приятел, съмишленик и колега Делян Добрев. За нас е омерзително, че един добър и достоен човек, беше принуден да се оттегли от политиката чрез клевети и откровени манипулации“, пише в съобщението.

От ГЕРБ-София са убедени, че Добрев ще спечели съдебните битки за истината, които му предстоят и не подлагат на съмнение неговата невинност.

"Но за нас е недопустимо да останем безучастни спрямо поредния опит за очерняне на един чист човек от страна на “другарите” от БСП.Тези, които доведоха България до няколко национални катастрофи, да бъдат морални съдници, е мерзко и недопустимо. Още по-недопустимо е заради лъжите на подлите, да си тръгват почтените. Затова, Деляне, призоваваме те да останеш! Бъди силен и докажи чистотата ти с присъствието и действията си, а не с твоето отсъствие! Бъди твърд в борбата срещу злото от ляво, което вече близо век мъчи България! Ние заставаме редом с теб и ще те подкрепяме в твоята битка, защото истината е една и тя ще излезе наяве“, обобщават  представители на партията на Бойко Борисов в София.

В подкрепа на Добрев се обявииха младежката и женската организации на ГЕРБ, а също и местните организации във Велико Търново, Перник, Бургас, Разград, Ловеч, Русе, Кърджали

Самият той по-рано обяви, че вече е разговарял с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и го е уведомил за намеренията си да се оттегли. Премиерът споделил мнението, че единствената достойна постъпка е да се откаже и не му е противоречал.

Бившият енергиен министър се оказа в окото на шуробаджанашки скандал в Хасково след като стана ясно, че е назначил роднини, приятели и бивши съученици на възлови позиции в общината.

По време на скандала, който избухна преди дни, ГЕРБ се разграничи от кмета на Хасково Георги Беливанов заради бездействието му по редица проблеми на общината. Вчера пък Беливанов обяви, че самият той не се дистанцира от ГЕРБ, а от Делян Добрев.

Днес депутатът обясни, че преди три години кметът е бил пенсионер, но станал областен управител по негово настояване. "Няма ненаказано добро", каза Добрев пред bTV.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


189
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
173
4
 
0
 
! Отговори
Тъп народ тъпа съдба преди 6 години
Бойко и Цецо се борят за доброто, вярвайте ми !!!
172
1
 
4
 
! Отговори
158 преди 6 години
След Св.Бойко още един Светия , мъченик за религията на герберите..
171
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега ще видите как всички телевизии ще започнат да оправдават Добрев, как Цветанов и верните му слуги ще започнат да обикаля студията на БНТ, Нова тв. и БТВ .току-виж Боряна Димитрова от Алфа Рисърч ще излезе скоростно с ново соц.проучване и Д.Добрев и ГЕРБ е с най-голям процент одобрение. Това в Хасково обаче не е единичен случай.така е в цялата страна.Докато не се разбият структурите на ГЕРБ по места, които са като метастази няма да се отърве от тази престъпна групировка.
170
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Наглостта на тези няма граница. Кражби,изнудване,регет - това е политиката на ГЕРБ.Затова ГЕРБ трябва да се забрани със закон, а нейните членове и видни деятели да бъдат съдени .
169
1
 
15
 
! Отговори
ВСИЧКИ.... преди 6 години
ВСИЧКИ ВИЕ КОИТО СТЕ В ЗАЩИТА НА ДОБРЕВ НЕ СТЕ ПО РАЗЛИЧНИ ОТ НЕГО - НЕРАЗБРАХ КОЕ Е "ЗЛОТО" ЗА КОЕТО ГОВОРИТЕ ДА КАЖЕШ ИСТИНАТА КОЯТО ВСИЧКИ ОТ ХАСКОВО ЗНАЯТ - ЯВНО СЕ ИЗПЛАШИХТЕ И ЦВ.ЦВ. ВЕДНА НАРЕДИ КАКВО ДА ПРАВИТЕ КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА РАЗБЕРЕТЕ ЧЕ НА БЪЛГАРИНА МУ ПИСНА И ЗАПОЧВА ДА НЕ МЪЛЧИ НО ТОВА ЩЕ ГО РАЗБЕРЕТЕ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ - ОБЩИНИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗЧИСТЯТ ОТ РОДНИНИ И ПРИЯТЕЛИ И ТОГАВА ЩЕ ИМА ЧЕСТНИ ИЗБОРИ
168
1
 
27
 
! Отговори
Идеалист преди 6 години
Никога до сега в България не е имало толкова догно и корумпирано упавление. Месци наред НС не върши нещо съществено - само скандали, декларации, комицийки и далавери. И на мушмурока му е писнало от Боко и Цоко - да им слугува и да им пълни черните каси.
167
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И в НДК и в Хасково , ГЕРБ неправилно си разпределят милионите , и стана поредната беля , но пак за сметка на народа .
166
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Беновска , събира защитници на мъката Хасково ! Безсрамници от оръфана България ,присъединете се по комунистически !
165
1
 
28
 
! Отговори
БОЦЕ преди 6 години
И Боко си крадва ама този път кауна тайно си е крадвал и Боко нема да му прости---
164
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя плъшок ли ще се бори !? Оле Боже ...!
163
4
 
40
 
! Отговори
Мунчо ама... преди 6 години
Дилянчоооо, като наакан беше по телевизията! Падишаха те е привикал сутринта да ти чете конското и те изхвърли като употребен ***! Признай си моето момче,гледаше като наказан ученик пред вратата на директора! Мъкааа,мъкаа
162
5
 
31
 
! Отговори
БОРИСОВ Е КОМУНИСТ преди 6 години
Всички по върха на ГЕРБ са изпечени комунисти.В БСП има по-малко комунисти отколкото в ГЕРБ.
161
5
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГЕРБ Е ПРЕСТЪПНА КОРУПЦИОННА КОНСТРУКЦИЯ, СЪЗДАДЕНА Е , ЗА ДА СЕ КРАДЕ В ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ.
160
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ВСЕ ТАКИВА СА КАДРИТЕ НА МЕДИИТЕ----отбор...КУ==ВИ , КОМУНИСТИ И КАДЕСАРИ!!!ЖУРНАЛИСТКИ ---БИВШИ И НАСТОЯЩИ МЕТРЕСИ НА ПАРТИЙНИТЕ ВЕЛИЧИЯ!!!ДА ГИ ИЗРЕЖДАМ ЛИ...??!
159
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
СПОКОЙНО! СЕГА ЩЕ ГО ПРАТЯТ НЯКЪДЕ ИЗ БРЮКСЕЛ С 20000 ЕВРО ЗАПЛАТА
158
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Василев, всичко е вярно, освен едно.АПАРТАМЕНТИТЕ ОТДАВНА СА МНОГО ПОВЕЧЕ.
157
0
 
36
 
! Отговори
ОТ ГЕРБ МНОГО КРАДАТ преди 6 години
ДОРИ ИЗБИРАТЕЛИТЕ НА ГЕРБ В ПЛЕВЕН ИЗХВЪРЛИХА ЦЕЦКА ЦАЧЕВА ОТ ПАРЛАМЕНТА, КАТО Я НАТИРИХА ПРЕФЕРЕНЦИАЛО НА ЧЕТВЪРТО МЯСТО, ТА ТРЯБВАШЕ ДА И ТЪРСЯТ НОВА ЯСЛА ЗА ПРЕХРАНА.
156
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Десет години ЕС, десет години ГЕРБ , на дъното , наглост и кражби . Неразумни избирателю, осъзнай се .
155
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българи, юнаци наши ! Четете , четете бе хора ! Антон Тодоров е написал ! Този комунист, този Герберски депутат е написал за СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ ,за неговата , Борисовата шайка ! Това ли е ГЕРБерския Нострадамус или човека знае !!??
154
35
 
5
 
! Отговори
Да ,бе....ха,ха,хааа преди 6 години
КУ""ВАТА НА СТАНИШЕВ С ПОХАРЧЕНИТЕ ОТ НЕЯ МИЛИОНИ НА ДЪРЖАВАТА ЗА ЕКСКУРЗИИ И *** РЕПОРТАЖИ ....ВЕЧЕ ГО РАЗДАВА "АНТИКОРУПЦИОНЕН АГЕНТ"--НА ПОРЪЧКИ!