ГЕРБ до Добрев: Остани в политиката и се бори срещу злото!

Било омерзително достоен човек да се оттегли заради клевети
Обновена: 1 окт 2017 17:44 | 1 окт 2017 17:40, Камелия Цветанова
189
ГЕРБ до Добрев: Остани в политиката и се бори срещу злото!
Снимка: Булфото, архив

След като депутат от ГЕРБ Делян Добрев обяви, че напуска парламента и всички постове, които заема, защото се чувства "смъртоносно ранен" след скандала, който се разрази около него, от ГЕРБ-София го призоваха да остане в политиката.

Още по темата

 
В позиция, изпратена до медиите, от софийската структура на партията  посочват, че изразяват пълната си подкрепа към него.

"Единственото нещо, от което се нуждае злото, за да триумфира, е добрите хора да не правят нищо. (Едмънд Бърк). Водени от вярата, че за справедливостта трябва да се борим, ние, членовете и ръководството на ГЕРБ-София, изразяваме пълната си подкрепа към нашия приятел, съмишленик и колега Делян Добрев. За нас е омерзително, че един добър и достоен човек, беше принуден да се оттегли от политиката чрез клевети и откровени манипулации“, пише в съобщението.

От ГЕРБ-София са убедени, че Добрев ще спечели съдебните битки за истината, които му предстоят и не подлагат на съмнение неговата невинност.

"Но за нас е недопустимо да останем безучастни спрямо поредния опит за очерняне на един чист човек от страна на “другарите” от БСП.Тези, които доведоха България до няколко национални катастрофи, да бъдат морални съдници, е мерзко и недопустимо. Още по-недопустимо е заради лъжите на подлите, да си тръгват почтените. Затова, Деляне, призоваваме те да останеш! Бъди силен и докажи чистотата ти с присъствието и действията си, а не с твоето отсъствие! Бъди твърд в борбата срещу злото от ляво, което вече близо век мъчи България! Ние заставаме редом с теб и ще те подкрепяме в твоята битка, защото истината е една и тя ще излезе наяве“, обобщават  представители на партията на Бойко Борисов в София.

В подкрепа на Добрев се обявииха младежката и женската организации на ГЕРБ, а също и местните организации във Велико Търново, Перник, Бургас, Разград, Ловеч, Русе, Кърджали

Самият той по-рано обяви, че вече е разговарял с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и го е уведомил за намеренията си да се оттегли. Премиерът споделил мнението, че единствената достойна постъпка е да се откаже и не му е противоречал.

Бившият енергиен министър се оказа в окото на шуробаджанашки скандал в Хасково след като стана ясно, че е назначил роднини, приятели и бивши съученици на възлови позиции в общината.

По време на скандала, който избухна преди дни, ГЕРБ се разграничи от кмета на Хасково Георги Беливанов заради бездействието му по редица проблеми на общината. Вчера пък Беливанов обяви, че самият той не се дистанцира от ГЕРБ, а от Делян Добрев.

Днес депутатът обясни, че преди три години кметът е бил пенсионер, но станал областен управител по негово настояване. "Няма ненаказано добро", каза Добрев пред bTV.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


189
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Граб до Добрев -Остани има още какво да се граби
132
2
 
30
 
! Отговори
СУДЖУЦИ преди 6 години
НЕ САМО БЕЗПОЛЕЗЕН, НО И МНОГО ВРЕДЕН.ДА СЕ БОРИ СРЕЩУ ЗЛОТО, ЗНАЧИ ДА СЕ БОРИ СРЕЩУ ГЕРБ И СРЕЩУ СЕБЕ СИ.
131
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Зад тази СПОНТАННА защита мирише на БУНТ срещу този на когото името не може да се произнесе ! То изначално е божествено Другата идея е някаква ВИД ЗАПЛАХА защото навсякъде е същото. Не искат да загубят привилегии и пари да не кажем че в главата им усилено се върти схемата - ОРГАН ЗА КОРУПЦИЯ!! Ако това което се чува - Бойко е изтъргвал собствената си кожа срещу кожата на другите
130
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е КА НЕМА ДА ГО ПОДКРЕПЯТ НАЛИ СИТЕ СА КАТО НЕГО НАРЕДИЛИ СА СИ ПО ЦЕЛИТЕ ФАМИЛИИ ВЪВ ВЛАСТТА , ТОЯ ПАДНЕ ЛИ ИДЕ И ТЕХНИЯ РЕД , МНОГО ДОБРЕ СИ ДАВАТ СМЕТКА
129
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има хубави бузки и плътни устни.
128
27
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз за щастие нямам познати гласуващи за ГЕРБ (БСП). За мен Делян Добрев е почтен човек, затова ГЕРБ намериха начин да се отърват от него чрез *** си от БСП.
127
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цирк ,цирк ,цирк !!!!!Сега очакваме митинги и изказвания от герберасти всякакви ,по всички медиии за подкрепа на Делянчо.Парламента няма да гладува оставката му ,а напротив,вот на доверие и подкрепа .Главите с пепел ще си писипят други знайни и не толкова знсйни герберасти .Цирк народе !!!Цирка на наш гръб е пак на сцената !!!Няма такъв народ !!!!
126
2
 
32
 
! Отговори
Край преди 6 години
ПРОБЛЕМА: ДДобрев се хвали че уреждал финансиране на разни неща от Централната власт за община Хасково. В България, Центъра изсмуква всичко от страната и после финансира където си иска. Някой трябва да "уреди" кмета. И кмета трябва да е "наш".Те това е язвата. А иначе тоя си е едно келеменце.
125
0
 
0
 
! Отговори
Ufia преди 6 години
Mnogo shum za nisto...kakto s Stanishev, Dogan, Mestan i Biserov...kervana di varvi...Stanishev go izhvarlihte ot upotreba v bg, stot za nisto ne stava i go pratihte v eu......eu se razpada ot takiva kato Stanishev...sichki eu darjavi si prastat izhvarlenite ot vatreshna upotreba kadri...za tsaredvortsi na eu shengenski kralski dvor s teleni ogradi...
124
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези, които в тази ситуация защитават ГЕРП са извратена сг.ан, бок.луци !
123
4
 
32
 
! Отговори
Хасково преди 6 години
Като го защитават толкова "структури" - моля, нека си го приберат. Подаряваме им го целия безрезервно. Само далече от тука. Да го съберат със Суджука .
122
30
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре,не се подавай на шантажите на тази интригантка,дори Станишката я видя колко струва и я бастиса!Те Ви отстрелват по един!Другата седмица,нов скандал!Хапнаха суджуци,сега ще искат нещо за пиене
121
2
 
26
 
! Отговори
проктолог преди 6 години
Регионални феодални структури на ГЕРБ не приемат оставката на Добрев
120
2
 
17
 
! Отговори
акуд преди 6 години
вече трябва да се оттегли
119
3
 
40
 
! Отговори
герберски речник преди 6 години
Преведено на български значи:Изчакай да отмине пушилката,и пак ще те приберем!
118
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Pomnite li kak ubiha Bobi
117
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Trqbva nezabavno da si otide tova upravlenie
116
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо Тиквено-Прасешките медии, които с фалшивите си новини докараха Тиквата на власт, така бързо забравиха за 159-те неразкрити убийства на хора, свързани с банките и големите наркоканали, докато Любимецът на народа беше Главен секретар.
115
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не разбрах ,как така ,не е виновен ,но не може да го обясни ?!?!Звучи ми ,като :" исках да гласувам,но нямах желание !"
114
1
 
26
 
! Отговори
БЪЛГАРИЯ 2017 преди 6 години
Хора , Ако имате някакви сигурни Доказателства за Корупционни Схеми , не ги пишете тук или там . Намерете най-близкия офис на Опозиционна Партия и го пуснете в Пощенската Кутия отпред .И да знаете че това няма да се приеме като Престъпление - искам да кажа че примерно ако Областния Управител от ГЕРБ в Перник е сложил във всички Училища и Държавни Учреждения Вендинг Автомати , чрез фирма на Съпруга си , и докарва храна по Програмата от ЕС за Закуски на Учениците , ТОВА не е Престъпление .