ГЕРБ до Добрев: Остани в политиката и се бори срещу злото!

Било омерзително достоен човек да се оттегли заради клевети
Обновена: 1 окт 2017 17:44 | 1 окт 2017 17:40, Камелия Цветанова
189
ГЕРБ до Добрев: Остани в политиката и се бори срещу злото!
Снимка: Булфото, архив

След като депутат от ГЕРБ Делян Добрев обяви, че напуска парламента и всички постове, които заема, защото се чувства "смъртоносно ранен" след скандала, който се разрази около него, от ГЕРБ-София го призоваха да остане в политиката.

Още по темата

 
В позиция, изпратена до медиите, от софийската структура на партията  посочват, че изразяват пълната си подкрепа към него.

"Единственото нещо, от което се нуждае злото, за да триумфира, е добрите хора да не правят нищо. (Едмънд Бърк). Водени от вярата, че за справедливостта трябва да се борим, ние, членовете и ръководството на ГЕРБ-София, изразяваме пълната си подкрепа към нашия приятел, съмишленик и колега Делян Добрев. За нас е омерзително, че един добър и достоен човек, беше принуден да се оттегли от политиката чрез клевети и откровени манипулации“, пише в съобщението.

От ГЕРБ-София са убедени, че Добрев ще спечели съдебните битки за истината, които му предстоят и не подлагат на съмнение неговата невинност.

"Но за нас е недопустимо да останем безучастни спрямо поредния опит за очерняне на един чист човек от страна на “другарите” от БСП.Тези, които доведоха България до няколко национални катастрофи, да бъдат морални съдници, е мерзко и недопустимо. Още по-недопустимо е заради лъжите на подлите, да си тръгват почтените. Затова, Деляне, призоваваме те да останеш! Бъди силен и докажи чистотата ти с присъствието и действията си, а не с твоето отсъствие! Бъди твърд в борбата срещу злото от ляво, което вече близо век мъчи България! Ние заставаме редом с теб и ще те подкрепяме в твоята битка, защото истината е една и тя ще излезе наяве“, обобщават  представители на партията на Бойко Борисов в София.

В подкрепа на Добрев се обявииха младежката и женската организации на ГЕРБ, а също и местните организации във Велико Търново, Перник, Бургас, Разград, Ловеч, Русе, Кърджали

Самият той по-рано обяви, че вече е разговарял с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и го е уведомил за намеренията си да се оттегли. Премиерът споделил мнението, че единствената достойна постъпка е да се откаже и не му е противоречал.

Бившият енергиен министър се оказа в окото на шуробаджанашки скандал в Хасково след като стана ясно, че е назначил роднини, приятели и бивши съученици на възлови позиции в общината.

По време на скандала, който избухна преди дни, ГЕРБ се разграничи от кмета на Хасково Георги Беливанов заради бездействието му по редица проблеми на общината. Вчера пък Беливанов обяви, че самият той не се дистанцира от ГЕРБ, а от Делян Добрев.

Днес депутатът обясни, че преди три години кметът е бил пенсионер, но станал областен управител по негово настояване. "Няма ненаказано добро", каза Добрев пред bTV.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


189
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
0
 
28
 
! Отговори
До браво преди 6 години
Хич не е обнадеждаващо това, че разобличили един! В предишния кабинет на Борисов се знаеше за всичките им кражби и делавери. И какво се промени? Нищо. И пак ли са на власт? Пак са. Няма никакъв повод за радост.
92
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
баси и връзкарската държава ако не връзки подкупи Не сме се виждали . Не се знаеме .
91
0
 
27
 
! Отговори
Smurf преди 6 години
О боже боже светлия борец срещу сатната.
90
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Малейй... що цифки, сълзи и вопли за някакъв, га че великомъченик, светец сущий се отказва от библейската си мисия да бори злото! Вените ще си режат ли?! Ей, да внимават само да не му завиди Баце, тези реакции Той ги иска само за себе си!
89
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Може наистина да е забъркал по-голяма кашата, щом така си тръгва, но няма да остане покрито. Българя е малка и всичко се знае.
88
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А Мишо Бирата и Ваньо Танов кой ги ликвидира след оня чудовищен скандал, така бързо заметен под килима от медиите.# КОЙ ???
87
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
- дай, некой човек да се уредим ... - не се познаваме !
86
22
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Комунистите с Йончева начело таман се зарадваха, че омразния враг аха и ще си отиде и то какво става сега - пак напрежение и несигурност...Ако наистина всичко, изписано срещу тоя човек е вярно, тогава БСП трябва да го поканят за свой депутат - нали точно такива хора търсят...Ако толкова викат срещу него, просто няма как да е заради корупция след като тази партия превърна цялата държава в " роднина - милиционер" Друг е въпроса, че избора в Бг. се свежда до ГЕРБ - БСП, което е истинско бедствие.
85
0
 
24
 
! Отговори
БРАВО преди 6 години
Вече има Надежда за България .Един от *хората* на Високо Ниво в Властта които Организират Корупцията , за което говорим от 1989 година , е Изобличен .Надявам се че няма да се спре дотук .ГЕРБ - София го *Подкрепят* за извършеното ?Прозрачно е - ГЕРБ - София се страхува че ще се случи ефекта на Доминото .
84
1
 
26
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
видяхте ли за какво сте гласували
83
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Срещу злото ли да се бори?Значи срещу Бойко и Цвъкии 16 млр дълг на гърбана народа
82
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По-голяма каша е забъркал. Не е само това.
81
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Делянчо, кажи си и ще ти олекне.Кажи си на кой се отчиташе досега - на Главния Суджук от Банкя или на втория човек в партията - Оня с грозното лице и празната глава ?С КОЙ делеше откраднатото за стотици милиони, Делянчо ?
80
0
 
31
 
! Отговори
смях преди 6 години
Ха-ха, Боко не бил му противоречал, *** тъпия новинар! На джуката му е даден срок за нула време да се измете отвсякъде!
79
35
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Един от малкото свестни и истински хора които изглежда не сее обединил с бсп като некои други дето са даже с бкп а не бсп та се чудим какъв герб срамно е
78
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
TUI MLADO,AMA MNOGO DALAVERKI E VARTYALO--AUUU KAK LI ME RAZKRIHA,AUU KADE SGRESHIH.?
77
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да , такъв народ сме . Дори за тази свинщина в Хасково пишете минуси . Жалки гербери .
76
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като свински черва са оплетени. Нали са същите, как ще го пуснат да си ходи.
75
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Непотизма е много, много грозна работа. Обикновено вирее на тъмно и влажно, но изкаран на слънце държелив е, може да оцелее за кратко. Бе.. Те папи са правили т'ва че наш *** ли?
74
1
 
38
 
! Отговори
ГЕРБ преди 6 години
За нас не е проблем, че Делян е вършил престъпления, за нас е проблем, че БСП го разкриха. Деляне, остани, върти си далаверките и се бори срещу злото (истината).