ГЕРБ до Добрев: Остани в политиката и се бори срещу злото!

Било омерзително достоен човек да се оттегли заради клевети
Обновена: 1 окт 2017 17:44 | 1 окт 2017 17:40, Камелия Цветанова
189
ГЕРБ до Добрев: Остани в политиката и се бори срещу злото!
Снимка: Булфото, архив

След като депутат от ГЕРБ Делян Добрев обяви, че напуска парламента и всички постове, които заема, защото се чувства "смъртоносно ранен" след скандала, който се разрази около него, от ГЕРБ-София го призоваха да остане в политиката.

Още по темата

 
В позиция, изпратена до медиите, от софийската структура на партията  посочват, че изразяват пълната си подкрепа към него.

"Единственото нещо, от което се нуждае злото, за да триумфира, е добрите хора да не правят нищо. (Едмънд Бърк). Водени от вярата, че за справедливостта трябва да се борим, ние, членовете и ръководството на ГЕРБ-София, изразяваме пълната си подкрепа към нашия приятел, съмишленик и колега Делян Добрев. За нас е омерзително, че един добър и достоен човек, беше принуден да се оттегли от политиката чрез клевети и откровени манипулации“, пише в съобщението.

От ГЕРБ-София са убедени, че Добрев ще спечели съдебните битки за истината, които му предстоят и не подлагат на съмнение неговата невинност.

"Но за нас е недопустимо да останем безучастни спрямо поредния опит за очерняне на един чист човек от страна на “другарите” от БСП.Тези, които доведоха България до няколко национални катастрофи, да бъдат морални съдници, е мерзко и недопустимо. Още по-недопустимо е заради лъжите на подлите, да си тръгват почтените. Затова, Деляне, призоваваме те да останеш! Бъди силен и докажи чистотата ти с присъствието и действията си, а не с твоето отсъствие! Бъди твърд в борбата срещу злото от ляво, което вече близо век мъчи България! Ние заставаме редом с теб и ще те подкрепяме в твоята битка, защото истината е една и тя ще излезе наяве“, обобщават  представители на партията на Бойко Борисов в София.

В подкрепа на Добрев се обявииха младежката и женската организации на ГЕРБ, а също и местните организации във Велико Търново, Перник, Бургас, Разград, Ловеч, Русе, Кърджали

Самият той по-рано обяви, че вече е разговарял с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и го е уведомил за намеренията си да се оттегли. Премиерът споделил мнението, че единствената достойна постъпка е да се откаже и не му е противоречал.

Бившият енергиен министър се оказа в окото на шуробаджанашки скандал в Хасково след като стана ясно, че е назначил роднини, приятели и бивши съученици на възлови позиции в общината.

По време на скандала, който избухна преди дни, ГЕРБ се разграничи от кмета на Хасково Георги Беливанов заради бездействието му по редица проблеми на общината. Вчера пък Беливанов обяви, че самият той не се дистанцира от ГЕРБ, а от Делян Добрев.

Днес депутатът обясни, че преди три години кметът е бил пенсионер, но станал областен управител по негово настояване. "Няма ненаказано добро", каза Добрев пред bTV.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


189
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
38
 
! Отговори
ГЕРБЕР, КРАТУНА,РЪБ преди 6 години
Гербер, Кратуна, Ръб, Така е за за съжаление в цялата администрация от жълтите павета до граничната бразда
12
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И лой е злото - Станишев и Орешарски ли.Нали вие управлявате и крадете вече трети мандат бе смешници такива.
11
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мисля, че вече е ясно кой стои зад "фейсбук групата" в защита на Делянчо мамин.
10
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какви съдебни битки, бе! Немам думи!Ми всичките в хасковската община са му роднини. Тук няма нужда и от следствие. Работа за един час, да се погледнат личните им карти. Или съдебната битка ще е като Цецовата. При доказано престъпление пак не влезе в затвора. Единствената му надежда е, че пак за сетен път съдиите ще си затворят очите и ще го обявят за невинен. Това както знаем се постига с един смс.
9
2
 
41
 
! Отговори
АХ, КАЛИНКЕ, КАЛИНКЕ преди 6 години
ти ли ще се бориш съз злото? ЗЛОТО са такива КАЛИНКИ, агресивни, нагли, бозочливи и НЕКОМПЕТЕНТНИ като ТЕБ
8
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
...е как? Срещу суджук паша ли да скочи?
7
2
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Парите в държавата свършват и гербаджийските крадци се хванаха за гушите.Като главатарите на една разбойническа банда.Докато има за крадене са заедно.После като свърши келепира и започнат да делят каквото е останало вадят ножовете.
6
2
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Боже прибери си гербобаджанаците .
5
2
 
49
 
! Отговори
SS преди 6 години
Нагли и лицемерни до безобразие ...
4
2
 
51
 
! Отговори
ГЕРБ СА ЗЛОТО преди 6 години
и няма как да се борят със себе си
3
2
 
52
 
! Отговори
9689 преди 6 години
Злото се обажда със съскане.Крокодилските сълзи няма да помогнат на най крадливото племе.
2
1
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Суджук до суджука мила моя майко ле. Като свински черва са се овързали.
1
0
 
64
 
! Отговори
не е за вярване! преди 6 години
Господи, Господи! този мерзавец на снимката, престъпник, далавераджия и отвратителен тип, превърнал цял един град във феодално владение, бил "достоен" и трябвало да остане в политиката, че да се"бори със злото"! Абе, мутри СИКаджийски, абе *** и кухи банкянски кратуни, вие този народ за *** ли го имате бе, бандити мръсни и гадни! Впрочем, малко ви остана, пътници сте!