Първата дама – Генерал Деси, която може да мери пагони с Бойко Борисов

Съпругата на президента обича да слуша рок и джаз, а поякога и Азис
1 окт 2017 15:10,
229
Първата дама – Генерал Деси, която може да мери пагони с Бойко Борисов
Снимка: Дарик

От всички недружелюбни прякори по неин адрес, съпругата на президента Десислава Радева харесва най-много "Генерал Деси". Тя се шегува и че ако Румен Радев е двузвезден, тя би трябвало да е поне тризвезден.

Така тя би се изравнила по чин с премиера Бойко Борисов. "Ще си мерим пагоните явно", каза по този повод тя в първото си интервю като първа дама, което тя даде пред "Дарик".

По време на него Радева коментира непрекъснатите критики по неин адрес.

"България според мен отвикна да има съпруга до президента през последните пет години. Дори имаше и едно такова мнение, че едва ли не в днешния модерен свят нито един президент не ходи със съпругата си. Ами напротив. Сега, при последната визита в САЩ всички президенти бяха с половинките си. Така че според мен една съпруга на президента просто довършва човека, мъжа", каза тя.

Според съпругата на президента няма дължина на полата, която да удовлетвори критиците й.

Още по темата

"Ако тя е ок, има сандали. Ако е ок затворени обувки, има чорапогащници. Ако има и чорапогащници, има едни пенсове, които им липсва сутиен. Все ще се намери нещо", коментира тя упреците към тоалетите й.

Радева не отмина и последните коментари, според които тя била по сандали за срещата с Мелания и Доналд Тръмп, а жена от протокола казала, че това е недопустимо и й дала затворени обувки.

"Не е така, ама пак трябва да доказвам, че нямам сестра", каза президентшата.

Тя съобщи и че профилът й във Facebook е бил хакнат и блокиран до неделя вечерта. Нейните изяви в социалната мрежа също често са повод тя да бъде обсипвана с критики.

Тя обаче е категорична, че няма намерение да променя начина си на общуване в интернет.

"Не съм променила и президентът не ми забранява. Просто нямам време за Facebook. Ако ме питате дали бих перефразирала някои предишни  постове, които наостриха обществото или поне част от обществото, в сегашната си позиция бих ги казала по друг начин. Но пак бих ги казала. Аз съм открит човек, за мен социалната мрежа е място, където можеш да кажеш какво мислиш без маска и без грим", категорична е първата дама.

Тя разказа и че наскоро с президента са отпазнували годишнина от сватбата си – в тесен кръг и с НСО край тях.

Радева коментира и музикалните си предпочитания, наричайки се "всеядна", защото слуша не само рок и класическа музика, а и народна музика, и джаз. Тя допълни, че харесва дори Азис в някои случаи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


229
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Деса трябва да е вечно благодарна на ***, че изкомандва *** да се ожени за нея.
87
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
are ostavete zenata. arno s kogo ia sravniavate? s koia ot 4-tte predisni? kyde e narusila naredba, zakon, konstitucia- aaaa zakona na Ob Fabrika Petr 4engelow za sandalite petite i 4orapogastite.bunaci begaite na mliaskate na batiu vi karna4kata deto mu izlaza izodzada
86
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая за каква се мисли ? Никой не е гласувал за нея това, че развали семейството на Радев и го държи за щурвала не й дава право да се мисли за мис Свят
85
5
 
3
 
! Отговори
до 85 преди 6 години
хахахахха, прасюго, кой ще ме осъди бе, комундрел, ти си за разстрел и ще те разстреляме, ние от ДАНС, ГДБОП и всички служби срещу съвецка и прасешка агентура, предателю безбожни
84
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо изобщо се пускат материали за Деса, щом поне половината се тpият а сравнението и със " ceлска пpъчka" се цeнзypира?
83
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
дали и върви ? на сандалите чорапогащник ?
82
4
 
11
 
! Отговори
Игор Валерянич преди 6 години
"Тя съобщи и че профилът й във Facebook е бил хакнат"на бас че паролата и е била BMW530 ili Desi123 .......... доста противна се_лянка е тази "първа дама"
81
6
 
2
 
! Отговори
до 84 до 83 преди 6 години
Хахахахах. Дали ще можеш така да се смееш като те осъдят за терористична дейност с доживотна присъда ?
80
2
 
4
 
! Отговори
до 83 преди 6 години
Хахаххахахаха, документирал свинчо-прасюгата, ай на покойника Тошко Живков или Луканката се оплачи, могат да те вземат на оня свят да си играете белот, хахахах, не нормалник
79
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Типично по комунистически. Когато не отърва истаната, комунистите заплашват и обиждат.
78
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Документирах обидните коментари срещу президента и съпругата му. Ще ги изпратя на ДАНС за да почистят София от натрупалия се ***.
77
0
 
8
 
! Отговори
\../ METAL \../ преди 6 години
Колко ''умен'' трябва да си, че да смениш червената комуна със синьо либералната демократична комуна, и да очакваш някаква промяна..... Червените и сините са едни и същи, но докато разбере народа, ще стане пълен л,еш.....
76
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Взела на дедо ПОП сандалите... и магарето :)''Не е така, ама пак трябва да доказвам, че нямам сестра'' ????
75
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кви служби беее, НСО ли ? Те само за шофьори стават, може би.Виж КГБ, дето инсталираха резидента Радев може, и вероятно се интересуват, кой какво пише, но все тая - те и без това периодично измират от лосион.
74
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На тая *** на снимката 2 шамара и да си ходи в родината - Индия
73
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
каскет не сме 1944година,да те служнат при....никой не му е виновен на зеленочорапестия и що да не му се подиграваме НИЕ КОИТО НЕ ГО ХАРЕСВАМЕ,вие как се подигравате на всички освен на кукундрела и компания М???
72
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Службите трябва да се заемат с комунистите във форума, ръсещи заплахи
71
4
 
1
 
! Отговори
до 89 преди 6 години
Ти ще си заминеш преди тях ...
70
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Службите трябва веднага да се заемат с обиждащите президента.
69
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
добре бе каскети ТОВА НА СНИМКАТА ХАРЕСВА ЛИ ВИ И НА КАКВА ВИ ПРИЛИЧА???ИЛИ ЩОМ Е НА ГАДЕВ НОВАТА ПО НЕВОЛЯ ЖЕНА АЙДЕ СЕГА ДА СИ ЗАТВАРЯМЕ ОЧИТЕ??Аз гледам,гледам и не мога да се начудя тая с това лице ...айде да спирам че тука и без това много трият...