Първата дама – Генерал Деси, която може да мери пагони с Бойко Борисов

Съпругата на президента обича да слуша рок и джаз, а поякога и Азис
1 окт 2017 15:10,
229
Първата дама – Генерал Деси, която може да мери пагони с Бойко Борисов
Снимка: Дарик

От всички недружелюбни прякори по неин адрес, съпругата на президента Десислава Радева харесва най-много "Генерал Деси". Тя се шегува и че ако Румен Радев е двузвезден, тя би трябвало да е поне тризвезден.

Така тя би се изравнила по чин с премиера Бойко Борисов. "Ще си мерим пагоните явно", каза по този повод тя в първото си интервю като първа дама, което тя даде пред "Дарик".

По време на него Радева коментира непрекъснатите критики по неин адрес.

"България според мен отвикна да има съпруга до президента през последните пет години. Дори имаше и едно такова мнение, че едва ли не в днешния модерен свят нито един президент не ходи със съпругата си. Ами напротив. Сега, при последната визита в САЩ всички президенти бяха с половинките си. Така че според мен една съпруга на президента просто довършва човека, мъжа", каза тя.

Според съпругата на президента няма дължина на полата, която да удовлетвори критиците й.

Още по темата

"Ако тя е ок, има сандали. Ако е ок затворени обувки, има чорапогащници. Ако има и чорапогащници, има едни пенсове, които им липсва сутиен. Все ще се намери нещо", коментира тя упреците към тоалетите й.

Радева не отмина и последните коментари, според които тя била по сандали за срещата с Мелания и Доналд Тръмп, а жена от протокола казала, че това е недопустимо и й дала затворени обувки.

"Не е така, ама пак трябва да доказвам, че нямам сестра", каза президентшата.

Тя съобщи и че профилът й във Facebook е бил хакнат и блокиран до неделя вечерта. Нейните изяви в социалната мрежа също често са повод тя да бъде обсипвана с критики.

Тя обаче е категорична, че няма намерение да променя начина си на общуване в интернет.

"Не съм променила и президентът не ми забранява. Просто нямам време за Facebook. Ако ме питате дали бих перефразирала някои предишни  постове, които наостриха обществото или поне част от обществото, в сегашната си позиция бих ги казала по друг начин. Но пак бих ги казала. Аз съм открит човек, за мен социалната мрежа е място, където можеш да кажеш какво мислиш без маска и без грим", категорична е първата дама.

Тя разказа и че наскоро с президента са отпазнували годишнина от сватбата си – в тесен кръг и с НСО край тях.

Радева коментира и музикалните си предпочитания, наричайки се "всеядна", защото слуша не само рок и класическа музика, а и народна музика, и джаз. Тя допълни, че харесва дори Азис в някои случаи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


229
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
13
 
11
 
! Отговори
Убрее преди 6 години
Деса-Простакесa имала, казват, клитop като на петел гребена, а срамните и устни били провиснали до коленете! Господа рубaшки, така ли е наистина?
7
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Фатмачката - първа дама???УЖС!
6
7
 
24
 
! Отговори
лично на мен преди 6 години
Не ми е симпатична.Каквото и да каже или направи.Прилича на джуревка и се държи като такава.
5
13
 
26
 
! Отговори
висок преди 6 години
Ужас, това кухо същество ще ни чурулика 5 години, ужас!
4
4
 
11
 
! Отговори
Dodo NY преди 6 години
Ааааахахаха! Вера К. Александрова, като прочетох за "Генерал Деси" и от смях се задавих с кафе, та замалко да пукна! Браво!
3
12
 
28
 
! Отговори
aa1830 преди 6 години
По би и отивала титлата "първи кон".Много насериозно се взима тази, на дърти години завартяла главата на един мъж оставил семейството си и по случайност станал президент и се изстреля във висшето общество.
2
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щях да я похваля, но Азис?
1
27
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво! Достойна Първа Дама!