Заради "Кумгейт" Добрев обяви: Напускам парламента и политиката!

Депутатът обявил решението си на Борисов, а той не се опитал да го спре
Обновена: 3 окт 2017 08:36 | 1 окт 2017 10:05,
280
Заради "Кумгейт" Добрев обяви: Напускам парламента и политиката!
Снимка: архив "Булфото"

Депутат от ГЕРБ от Делян Добрев обяви, че напуска парламента и всички постове, които заема. Причината е, че се чувства "смъртоносно ранен" след скандала, който се разрази около него.

Добрев вече е разговарял с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов за това. Премиерът споделил мнението, че единствената достойна постъпка е да се откаже и не му е противоречал.

Още по темата

Бившият енергиен министър се оказа в окото на шуробаджанашки скандал в Хасково след като стана ясно, че е назначил роднини, приятели и бивши съученици на възлови позиции в общината.

По време на скандала, който избухна преди дни, ГЕРБ се разграничи от кмета на Хасково Георги Беливанов заради бездействието му по редица проблеми на общината. Вчера пък Беливанов обяви, че самият той не се дистанцира от ГЕРБ, а от Делян Добрев.

Днес депутатът обясни, че преди три години кметът е бил пенсионер, но станал областен управител по негово настояване. "Няма ненаказано добро", каза Добрев пред bTV.

Той нападна и соцдепутатката Елена Йончева, която първа извади данните за приятелските връзки на Добрев в Хасково. 

"Г-жа Йончева и нейният кръг постигнаха целта си. В Хасково те нямат кмет на нито една община. В Община Хасково ГЕРБ има 15 общински съветници, БСП има – двама. Ако по някакъв начин те не ме уязвят и не ме съборят, така както го направиха, те нямат никакъв шанс", коментира Добрев.

Той се закани на Йончева, че ще носи отговорност за своите думи, "там където всяка от двете страни предявява своите претенции".

"Тя изрича много тежки обвинения, за които няма нито едно доказателство. Аз цяла седмица обикалям по студията, за да обяснявам след г-жа Йончева че нямам сестра. Цяла България запомни, че нямам сестра, но имам зет. Абсурдна е ситуацията", каза още Делян Добрев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


280
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
207
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Винету обаче се скри в гардероба в негов стил и чака да мине пушилката.Майстор!
206
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Който се е хванал с крадливите гербаджии, не е прокопсал за дълго.А това теле Добрев, заедно с Десислава Атанасова бяха ужким тежката артилерия на Суджук Паша.Не ми се мисли как ще се оправя, щом остана леката гербаджийска кавалерия от издухани сбабичосани лелки в критическата....
205
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами ще напуснеш като си виновен за шуробажанащината така се получава! Те всички гърбави са хора на някой там случаен неможе да припари! Като почнете от братчетки братчеди лели стрини чичовци вуйчовци та стигнете до бабите и дедовците и калинките от кръстовищата! Тя затова и кочинат.а е на това дереже. Затова и бюджета не достига за пенсии и социал. Много май.муни са се накачили на клона и този клон в най скоро време ще се счупи и всички ще изпопадат като чувал с картофи!
204
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До xuxРазбирам,че те влече графоманията,ама хората ти го казаха-ходи да доиш козите!
203
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Суджук Паша от Банкя няма ли да коментира далаверите на неговите хора?Цацаров няма ли да му иска имунитета?Стане ли издънка, размирише ли се работата, се покрива в миша дупка, а иначе е всяко гърне меродия, пъзливия мутро-пожарникар.За да си спаси ебания пърдялник, Суджука е готов и от майка си да се отрече, очаквам ако стане напечено, да се окаже, и че е член на ГЕРБ.
202
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нагуши се с милиони за три поколения и сега му е през тази на Делянчо за парламента и ГЕРБ! Докога най- голямото накацание ще е да напускат. Кога ще си върнат откраднатото?
201
2
 
21
 
! Отговори
ЦАЦА преди 6 години
А Цацата ще се намеси ли? Тая шаика и без съд за затвора след тези самопризнания!!!!
200
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кум без кумица не се става,като няма сестра то кумица трябва да е била,да е е имало на мероприятието по обявяването на места кой къде ще застане до масата.
199
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще ви кажа едно.всички приятели и познати за които съм установил че са гласували или имат нещо общо с ГРОБ на мига прекъснах всякаква комуникация с тях.Никога повече няма да общувам с тях по какъвто и да е повод включително да ми умират в краката няма да си мръдна пръста за такава из*мет.
198
0
 
26
 
! Отговори
Коко преди 6 години
Схемите на ГЕРБ генерират корупционни модели. Вредят на всички нас. Който подкрепя ГЕРБ, подкрепя крадливи калинки, би трябвало да се срамува от тях.
197
15
 
0
 
! Отговори
xux преди 6 години
До АнонименЕлена Йончева ти ли пишеш кои го итересува каталуния народа си брои стотинките а и бсп да дойде на влас ще е сват и приятели свои партизани ако са живи е децата ще ги заместят
196
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Саджука къде е ?Да не рита пак с бистришките тигри?Него кой ще го разследва за КТБ и още милион безобразия?
195
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До xux 201"да говори ме"?!?!*** да оиш козите!!за друго НЕ СТАВАШ, провинциалист смотан.
194
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гербераците така и не разбраха че единствено Царят-тиква е важен и отстрелването на който е да е от баламурниците прикачили се към банкянската ОПГ не е проблем.Колко трябва да си *** и ОТЧАЯН за да станеш герберак???МНОоооГО.
193
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Още не си е показал дипломата от САЩ .А когато преди години го обвиняваха за фалшивата диплома, тогава с пяна на устата и Винету и другите Червеногербери го защитаваха. А сега когато беше ,,разконспирован,,т.е. компроментиран -НИ СУДЖУК ЯЛИ НИ СУДЖУК МИРИСАЛИ . Я как ,Винету се потопи .
192
1
 
28
 
! Отговори
директор преди 6 години
А шефчето от Банкя кога ще напусне и той?
191
14
 
2
 
! Отговори
xux преди 6 години
До Анонимен за какви постижения да говори ме Защо да не се занимаваме със Йончева Тя не е на нивото Кеворк Кеворкян няма човек да не възмущава от всички партии
190
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Джон Три Волта Не се мазнел, а беше дясна ръка на БиБитко , не се е мазнел .Просто едно от калинките на ЧервеноГерберя .
189
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ето това е Герб! Не можеш да станеш и чистачка в някоя държавна институция, ако не си гербер. И къде ще ги носите тези пари? Ще горите в пъкала за това което правите с народа.
188
0
 
30
 
! Отговори
Джон Три Волта преди 6 години
Отдавна на Добрев трябваше да му духнат под опашката, играч ...голям ! Постоянно се мазнеше на ББ и го лъжеше безцеремонно ! Много пари завлече в джобето си ! Прокуратурата да му извади кирливите неща...не е чист !