Заради "Кумгейт" Добрев обяви: Напускам парламента и политиката!

Депутатът обявил решението си на Борисов, а той не се опитал да го спре
Обновена: 3 окт 2017 08:36 | 1 окт 2017 10:05,
280
Заради "Кумгейт" Добрев обяви: Напускам парламента и политиката!
Снимка: архив "Булфото"

Депутат от ГЕРБ от Делян Добрев обяви, че напуска парламента и всички постове, които заема. Причината е, че се чувства "смъртоносно ранен" след скандала, който се разрази около него.

Добрев вече е разговарял с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов за това. Премиерът споделил мнението, че единствената достойна постъпка е да се откаже и не му е противоречал.

Още по темата

Бившият енергиен министър се оказа в окото на шуробаджанашки скандал в Хасково след като стана ясно, че е назначил роднини, приятели и бивши съученици на възлови позиции в общината.

По време на скандала, който избухна преди дни, ГЕРБ се разграничи от кмета на Хасково Георги Беливанов заради бездействието му по редица проблеми на общината. Вчера пък Беливанов обяви, че самият той не се дистанцира от ГЕРБ, а от Делян Добрев.

Днес депутатът обясни, че преди три години кметът е бил пенсионер, но станал областен управител по негово настояване. "Няма ненаказано добро", каза Добрев пред bTV.

Той нападна и соцдепутатката Елена Йончева, която първа извади данните за приятелските връзки на Добрев в Хасково. 

"Г-жа Йончева и нейният кръг постигнаха целта си. В Хасково те нямат кмет на нито една община. В Община Хасково ГЕРБ има 15 общински съветници, БСП има – двама. Ако по някакъв начин те не ме уязвят и не ме съборят, така както го направиха, те нямат никакъв шанс", коментира Добрев.

Той се закани на Йончева, че ще носи отговорност за своите думи, "там където всяка от двете страни предявява своите претенции".

"Тя изрича много тежки обвинения, за които няма нито едно доказателство. Аз цяла седмица обикалям по студията, за да обяснявам след г-жа Йончева че нямам сестра. Цяла България запомни, че нямам сестра, но имам зет. Абсурдна е ситуацията", каза още Делян Добрев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


280
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
167
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ето за това народът се изнесе и продължава да се изнася. Останаха само управляващите, пенсионните и индийците.
166
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А Бибитко пак е чист като сълза
165
3
 
23
 
! Отговори
марко преди 6 години
4 тона сужук изпиват 8 тона вино , а наздраве на асковлиите , ама до Бащицата нищо не стигна , каза Цацарооглу , не ги е срам , сами едат и пийват!!!
164
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това ако беше само провинциалист с мед и мляко да го храниме. Целото хасковско кметство е потънало до гуша в делавери икражби. Лошото е, че такива като Делянчо герберски б.клуци са във всяко кметство. На него може да му подляха вода. На дригите още не са понеже слушкат и се отчитат където трябва.
163
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре де а кой ще поеме отговорността за тази шуробаджанащина? Поредния бушон за да се спася Боко и Цецо. Класика, но сред българските овце номера минава за стотен път. Виновни няма, наказани няма, няма и проверка да има дори.
162
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пфу,
161
27
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вижте се какви коментирате тук. Вижте първия коментар, който обяснява как Добрев е провинциалист колко плюсове е събрал. Сложили сте ги вие. Независимо, че написалият коментара нито знае какво е главна буква, нито пунктуация. Според вас такъв неграмотен човек има право да критикува Добрев. Делян Добрев е единственият в ГЕРБ, който се опълчи на суджука, затова му подляха вода. Но стадото пак нищо не разбра. Йончева е само оръжие в случая,БСП и ГЕРБ са един и същ отбор.Само *** още не го разбра.
160
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Доблестна постъпка ,Но Но Но - сега проверка на далаверите,поръчките ,усвояването на пари в Хасково и ВРЪЩАНЕ на незаконното усвоено !
159
1
 
21
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
енергиините проекти са в основата на отстрелването сега ще доиде друг кадьрна цветанов
158
5
 
32
 
! Отговори
АК-47 преди 6 години
Брей-иии, бил "смъртоносно ранен"... Та цялата ви банда гробари буквално ранява смъртоносно всекидневно българите. Горкият, жив да го ожалиш. Какво да го коментираш, дано това да е началото на края на мутрите.
157
13
 
9
 
! Отговори
А ако започнем преди 6 години
да искаме изпълнителната власт да върне НА НАРОДА ПАРИТЕ,пропилени от1948-1989 от ОДНА ПАРТИЯ БКП ( за гостоприемства на братски африкански, арабски партии, курсове по социализъм за тях, помощ за КУБа ,за в-к Унита'), за ЕКСТРИТЕ на висши БКПчленове,отваряне на Лувъра за Л.Живкова и тн.) А Йончева и семейство трябва да са мнго богати, за да организира сама пътуване до Сомалия, Чечения, и др., където издържа охрана,снимачен екип.Нинова и тя.За Станишев да не говорим.Нито за Гергов и видни БСП ч
156
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГЕРБ пожертваха вече един силно провалил се Суджук, но неговото място ще се заеме от следващия Суджук.
155
2
 
26
 
! Отговори
681 преди 6 години
Не плачи, народе! Друг ще го смени и толкоз!НС няма да остане с един лапач по-малко.А и родата няма да умре вече от глад...
154
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вън Тиквата от политиката!
153
20
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Делян Добрев е единственият свестен човек в ГЕРБ. В днешно време когото атакуват, значи той е читав, понеже всичко е овладяно от КОЙ. А БСП и ГЕРБ си разменят кръвнишки погледи за пред камерата както преди боксов мач, а под масата си стискат ръцете. Публиката реве доволно и спори на следващите избори БСП или ГЕРБ, пак гласува за тях и накрая получава пак свинска порция. *** народ слаба държава.
152
15
 
6
 
! Отговори
Циник преди 6 години
EMAILFACEBOOK На фона на все по обедняващата си членска маса върхушката на БСП се радва на завидно благосъстояние. Водачите на БСП обичат трудещите се - значителна част от пролетариата се труди за тях. Повечето от водачите на социалистите са едри капиталисти. Делът на милионерите в Националния съвет на БСП непрекъснато расте и вече наближава 50%. Налице са всички основания БСП отново да стане БКП само че Българска капиталистическа партия!
151
1
 
31
 
! Отговори
избирател преди 6 години
Що не пусна и някоя сълза сутринта в предаването бе моето момче?Оная женица беше готова да те вземе в обятията си на момента!!Виж,как я докарваш от физиономии тъжни......
150
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А *** разбира се отново ни суджук ял, ни суджук мирисал.
149
0
 
17
 
! Отговори
Гост преди 6 години
Тъкмо щях да напиша, колко е сгрешил кметът на Хасково, като "бащински" потупа Добрев, защото явно Добрев не е особено пораснал, след като се отказва от политиката при това положение, но видях, че лидерът на ГЕРБ се е решил да приеме оставката му, без всякакво съмнение, което означава, че е похарчил перспективен човек... Леле, в такива ситуации, по-добре, да не се говори. Още повече, че може да се изтърси нещо,което изтърси вчера Цветанов, за пробитата национална сигурност)))
148
6
 
5
 
! Отговори
Циник преди 6 години
"Има място за старите кучета и милионерите в БСП. Тези, които си плащат данъците обаче". Това заяви бизнесменът Георги Гергов пред Нова тв."Може да изброяваме милионерите в БСП с часове", каза Гергов. Той заяви, че не е негова работа да говори с имена за тях. "Това е работа на прокуратурата", добави Гергов.