Заради "Кумгейт" Добрев обяви: Напускам парламента и политиката!

Депутатът обявил решението си на Борисов, а той не се опитал да го спре
Обновена: 3 окт 2017 08:36 | 1 окт 2017 10:05,
280
Заради "Кумгейт" Добрев обяви: Напускам парламента и политиката!
Снимка: архив "Булфото"

Депутат от ГЕРБ от Делян Добрев обяви, че напуска парламента и всички постове, които заема. Причината е, че се чувства "смъртоносно ранен" след скандала, който се разрази около него.

Добрев вече е разговарял с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов за това. Премиерът споделил мнението, че единствената достойна постъпка е да се откаже и не му е противоречал.

Още по темата

Бившият енергиен министър се оказа в окото на шуробаджанашки скандал в Хасково след като стана ясно, че е назначил роднини, приятели и бивши съученици на възлови позиции в общината.

По време на скандала, който избухна преди дни, ГЕРБ се разграничи от кмета на Хасково Георги Беливанов заради бездействието му по редица проблеми на общината. Вчера пък Беливанов обяви, че самият той не се дистанцира от ГЕРБ, а от Делян Добрев.

Днес депутатът обясни, че преди три години кметът е бил пенсионер, но станал областен управител по негово настояване. "Няма ненаказано добро", каза Добрев пред bTV.

Той нападна и соцдепутатката Елена Йончева, която първа извади данните за приятелските връзки на Добрев в Хасково. 

"Г-жа Йончева и нейният кръг постигнаха целта си. В Хасково те нямат кмет на нито една община. В Община Хасково ГЕРБ има 15 общински съветници, БСП има – двама. Ако по някакъв начин те не ме уязвят и не ме съборят, така както го направиха, те нямат никакъв шанс", коментира Добрев.

Той се закани на Йончева, че ще носи отговорност за своите думи, "там където всяка от двете страни предявява своите претенции".

"Тя изрича много тежки обвинения, за които няма нито едно доказателство. Аз цяла седмица обикалям по студията, за да обяснявам след г-жа Йончева че нямам сестра. Цяла България запомни, че нямам сестра, но имам зет. Абсурдна е ситуацията", каза още Делян Добрев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


280
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
247
0
 
1
 
! Отговори
абе..... преди 6 години
.....конкурси , и те една нагласена пародия само за техни / на ГЕРБ/ хора. По- добре без конкурси, защото е излишно театрото. Делян много добре го знае това,затова го е прескочил " закона".Абе...на власт да си......
246
0
 
3
 
! Отговори
ha преди 6 години
Отивай си бе човек, стига маза. Не помага.Да не дълбаем кой си, какво образование имаш и как си стигнал то ОПГ-то...Оплескал си го като си повярвал че си недосегаем. Какво ти е пречело да направиш един фалшив конкурс и назначиш в общината кумове, кумици, сватове, братовчеди, лели и баби?Елена Йончева ти била виновна. Като светнеш в пресата че си крадец и мошеник, най-умното е да изчезнеш. Справка - И. Фидосова.С ритане и въртене само повече ще "заблестиш".Изчезвай от публичния живот.
245
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вчр на бабайната си Райна
244
1
 
4
 
! Отговори
МИЛА преди 6 години
Назначения без конкурс масово се правят и районните общински администрации в София.Масово не се спазва Закона за държавния служител.
243
1
 
13
 
! Отговори
Дени Каменов преди 6 години
До до 236След като се оттегляш и твърдиш че е достойно, престани да се оправдаваш. Напускай политиката и се заеми с нещо, което можеш. Но едва ли има такова
242
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А какво стана с онзи големия крадец от НДК, или Румито Бъчварова го покри яко, нещо няма ли съд, прокуратура или пак се измъкваме с една оставка?
241
0
 
24
 
! Отговори
АМИСЕТНЕ преди 6 години
КАТО СЕ ДИГНЕ МАЛКО АЛАРМА И ВЕДНАГА НАПУЩАТ ПОЛИТИКАТА,АМИ ДА ВЪРНАТ СУДЖУКА,В ШУМЕН Е СЪЩОТО АМА НЯМА КОЙ ДА РАЗРОВИ,ПЪК ПРИ ТАКИВА СЛУЧАЙ НАЙ НАПРЕД СЕ МИНАВА ПРЕЗ ЗАТВОРА,КОГА ЩЕ ИЗГРЕЕ СЛЪНЦЕ И СУДЖУЦИТЕ ЩЕ БЪДАТ ХВАНАТИ. ПОЛИТИКАТА Е РАБОТА,ПАРИ,ПРОФЕСИЯ,БЪДЕЩЕ,ПРОГРЕС И КАКВО ЛИ ОЩЕ.КОГА ЩЕ СЕ ВЪРНАТ НОРМАЛНИТЕ ЧОВЕШКИ ОТНОШЕНИЯ,СПОРЕД БЪДЕЩЕТО НИ НИКОГА.ПОНЕ ИМА ЧЕСТ ДА НАПУСНЕ ПОЛИТИКАТА,АМА ЗЗАЩО,АМИ СЕТНЕ.
240
2
 
26
 
! Отговори
123 преди 6 години
Преди години Делян Добрев е слушател в един западен университет. По-късно размахва фалшива диплома от него. Следва скандал в медиите и Бебчо (прякорът на Добрев в тогавашния кабинет на Борисов) прави прилично дарение на университета. Оттам казват, че той е бил техен възпитаник, заедно с много други известни лица по света, без да уточняват завършил ли е университета или не. Диплома легална за бакалавър от този университет ДД НЯМА! Няма и за магистър, няма и за доктор, няма и за Нобелов лауреат.
239
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Без връзки нищо не става в тая държава
238
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
абе еди кой си не може ли уреди нещо ?
237
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
връзкарството е навсякъде в тая държава
236
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стига ни занимавахте с Локумгейт! ГЕРБ са бандити, всички го знаем.
235
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
калинка калинка моя
234
0
 
20
 
! Отговори
злото е 3в1 преди 6 години
БОКО=МУТРА+KOМУНИСТ+ЧЕНГЕ
233
0
 
17
 
! Отговори
Рънте преди 6 години
Абе тези в Хасково пиеха вода с добавки. Значи им е простено.
232
0
 
28
 
! Отговори
бай Петко преди 6 години
Кораба потъва, мишоците се спасяват поединично. Следващия ...?
231
1
 
27
 
! Отговори
don преди 6 години
Вместо да си мълчат и да се извинят пред всички симпатизанти на ГЕРБ те продължават да наливат масло в огъня и само работят против интересите на ГЕРБ.Делян сам забърка тази каша и то по лични негови мотиви а сега му е виновен целия български народ.Крадците да защитават баш крадеца това може да се случи само в България.до кога ще я караме така в БългарияУтре кое лице от ГЕРБ ще се издъни покрай евро средствата.Мълчете си от ГЕРБ всяко чудо за три дена че да не паднете от Власт
230
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аааааа, не така! Преди да напуснеш ще върнеш окраденото!Така и баба знае!
229
1
 
34
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
На никой няма да липсваш *** крадлив барабар с цялата си рода. Хващяй гората заедно с цялата пасмина от ГЕРБ и дано се задавите с всичко дето сте откраднали и ти и цялата ти миризлива рода до девето коляно...
228
0
 
21
 
! Отговори
Хасковлия преди 6 години
Абе Верче , преди да пишеш , провери как се казва кмета на Хасково, не Георги , а Добри Беливанов Що за некадърност, що за простотия, ххич не ви бива пишман драскачи такива