Слави за родните медии и Каталуния: Явно трябва да има кръв...

Той сравни новините за испанския референдума и за нашия
2 окт 2017 17:30,
140
Слави за родните медии и Каталуния: Явно трябва да има кръв...
Снимка: архив "Булфото"

Водещият Слави Трифонов атакува българските медии за начина, по който са отразили вчерашния референдум за независимост в Каталуния.

Той направи паралел с отразяването на референдума, който той инициира за промяна на изборните правила у нас.

"Медиите в България отразяват референдума в Каталуния по изключителен начин - като първа новина и с най-малки подробности", пише той в профила си във Facebook.

Още по темата

"А, доколкото си спомням, в продължение на една година референдумът в България, на който участваха три милиона и половина души, беше отразен от същите медии много, много срамежливо", допълва той.

Накрая Слави прави извода: "Явно, за да отразят българските медии един референдум, трябва да има кръв".

Критиките към медиите са поредните, които телевизионният водещ отправя, след като даде заявка за влизане в политиката и за управление на страната.

Миналата седмица той разкритикува президента, че не е поискал от парламента бързо произнасяне по инициираното от него допитване.

Слави Трифонов нападна и цялата политическа класа, когато обяви, че търси хора, които да управляват страната.

Той обвини политиците в постоянна некомпетентност и арогантност и обеща да потърси кадърните и талантливите, които могат да поемат властта, ако българите им я дадат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
от 105 За да храни нашите *** ли?
99
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 104 И що трябва Дългия да плаща данъци от милионите му изкарани с честен труд в България? За да храни нашите *** ли? Що ли?
98
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДА СИ ПУБЛИКУВА ДАНЪЧНАТА И ИМОТНАТА ДЕКЛАРАЦИИ, ЩЕ МУ ПОВЯРВАМЩОТО МАЙ МИЛИОНИТЕ МУ СА В ОФШОРКИ И НЕ ПЛАЩА ДАНЪЦИ В БЪЛГАРИЯ.
97
15
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
АЙДЕ СТИГА С ТОЗИ ИЗМИСЛЕН РЕФЕРЕНДУМ, БЕ! и стига си се правил на политик
96
5
 
9
 
! Отговори
CHALGARIN DUDAEV преди 6 години
SLAVCHO KADE SI MERISH TI PISHKATA SAS KATALANITE>>>NAMERI SI TAM POO SVESTNI PAZITELI I VARVARI KATO TEB>>>CHE SAMO TI I BOIKO SHTE OSTANETE TAM SAS *** GLASOPODAVATELI.
95
11
 
16
 
! Отговори
777809909 преди 6 години
Че е прав Слави Трифонов - прав е , политиците се дразнят от референдуми , тук всички са единни - запазиха си субсидията ->> над 120 млн. за 4 години !!! Нека им е зле на политиците .Сега ,ч е такава мажоритарна система не е подходяща за нас , но защо нито една партия не проведе разяснителна кампания ??? Какво ли си казваха - " Те овцете няма да гласуват " , ама ........
94
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А Славчо какво прави в шоуто си?Омаскарява всички останали освен себе си...Абсолютен манипулатор и мошеник...Медиите били виновни...Ами ти къде си изкарваш парите!?Ще те знае ли някой ако не се появяваш всяка вечер по БТВ?
93
14
 
9
 
! Отговори
Прав е Слави преди 6 години
Не може да се отрече, че има лични мотиви и това не са пари. Той има достатъчно пари. Прави го за спорта - летвата му е високо и не би могъл да загърби желанията на толкова много хора.Браво на Слави! Това е мъжка постъпка. Не знам дали бих гласувал за него - ЩЕ ВИДИМ! Но това сам ще си го избера. Може пък ГРОБ, БКП или Турците да изкарат някоя читава програма, не знаем още .... :D
92
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слави и след 100 години ще го помнят, а "умниците", които го плюят ,плюят народа си анонимно.
91
13
 
20
 
! Отговори
учиндолски простак преди 6 години
СЛАВИ ТОЯ УЧИНДОЛСКИ *** ИМА ОГРОМНА ВИНА ЗА ФОРМИРАНЕ И НАСАЖДАНЕ НА БЕЗНАКАЗАНОСТ, НА АГРЕСИЯ И ЧАЛГАРЩИНА - ЧАЛГА Е НЕГОВОТО ИМЕ - ЧАЛГАТА В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ, МАХНЕТЕ ГО ОТ НАЦИОНАЛЕН ЕФИР!
90
11
 
26
 
! Отговори
Бай Хур преди 6 години
С кеф гласувах Против на референдума. Голямо промиване на мозъци беше. Идеята била, че нашия човек иска да прави партия и затова искаше да промени и системата за да вксра повече депутати. Да, ама номера не мина.
89
16
 
12
 
! Отговори
До 75ти преди 6 години
Браво, много добре казано.Жалко, че малко мъже има ,като Слави.Само плюещи женчовци, имащи се за мъже.
88
1
 
13
 
! Отговори
ИВАН преди 6 години
До наблюдателНе може да сравняваш двата референдума?Единият е законен,,този на Сл, Ттрифонов ,а другият незаконен постановено от Върховния съд в Испания,позовавайке се на текст от Конституцията,че Испания е неделима държава!За коя кръв говори това момче и знае ли за какво говори???
87
3
 
12
 
! Отговори
БАС ДЪРЖА ,ЧЕ: преди 6 години
АКО "МАЙДАНА" Е ИЗМИСЛЕН ОТ САЩ и ЕС------то "РЕФЕРЕНДУМИТЕ " са измислени от *** и левичарите на Русия и Европа!ТОЙ--Слави....... пръв направи опит да се ДОКАЖЕ!!!/..ама му мина котка път...ха,ха,ха,ааааааааааа.../
86
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 91 АнонименИ с мездренска бира "леденика" та да може да преглъща суджука
85
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бойко се запаси със суджук, мислете му Вие
84
2
 
6
 
! Отговори
пуньо преди 6 години
До Референдума-отсвиренвсеки управник си пише законите за него си и си брои бюлетините така
83
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като спрат евросубсидиите след някоя и друга година ,глада ще голям да знаете
82
4
 
22
 
! Отговори
наблюдател преди 6 години
Станиславе, айде стига с тези сълзливи изказвания. Бъди мъж и си признае, че не получи нужната подкрепа. Научи се и да губиш.
81
6
 
19
 
! Отговори
Референдума-отсвирен преди 6 години
Депутатите пуснаха референдума на чалгаджиите на Слави по наклона на бобслея, т.е. го отсвириха. В крайна сметка ЦИК и съдът решиха, че референдума на учиндолския умник е само пожелателен , а не задължителен поради липса на достатъчен брой гласове. Това са законите на България. Какво му остава на дългия клоун Славчо да организира нов референдум като убеди повече хора да гласуват Да му пожелаем успех.