Слави за родните медии и Каталуния: Явно трябва да има кръв...

Той сравни новините за испанския референдума и за нашия
2 окт 2017 17:30,
140
Слави за родните медии и Каталуния: Явно трябва да има кръв...
Снимка: архив "Булфото"

Водещият Слави Трифонов атакува българските медии за начина, по който са отразили вчерашния референдум за независимост в Каталуния.

Той направи паралел с отразяването на референдума, който той инициира за промяна на изборните правила у нас.

"Медиите в България отразяват референдума в Каталуния по изключителен начин - като първа новина и с най-малки подробности", пише той в профила си във Facebook.

Още по темата

"А, доколкото си спомням, в продължение на една година референдумът в България, на който участваха три милиона и половина души, беше отразен от същите медии много, много срамежливо", допълва той.

Накрая Слави прави извода: "Явно, за да отразят българските медии един референдум, трябва да има кръв".

Критиките към медиите са поредните, които телевизионният водещ отправя, след като даде заявка за влизане в политиката и за управление на страната.

Миналата седмица той разкритикува президента, че не е поискал от парламента бързо произнасяне по инициираното от него допитване.

Слави Трифонов нападна и цялата политическа класа, когато обяви, че търси хора, които да управляват страната.

Той обвини политиците в постоянна некомпетентност и арогантност и обеща да потърси кадърните и талантливите, които могат да поемат властта, ако българите им я дадат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя па, учиндолски маркуч, за кого се има? Взе да се сравнява с Каталунци. "Срамежливо" го отразявали медиите! Добре, че не отрязаха, и това му е много. Каква подготовка за обществено-политическа дейност има този селски ***? Никаква, нали? Не, че сегашните "управляващи" са компетентни, но ТЕ СА ПОСТАВЕНИ. А, учиндолския Пинокио никой НЕ ГО ПОДПИРА.
79
16
 
25
 
! Отговори
zxxdv преди 6 години
Скрий се бе, плешива брантийо куха!!!
78
6
 
14
 
! Отговори
Прав е Слави... преди 6 години
Ако руснаците със закупените имоти по крайбрежието на Черно .море , рекат да обявят и те "НЕЗАВИСИМОСТ"...ПАК ЩЕ СЕ ЛЕЕ КРЪВ./...и то братска..ха,ха,хахаааааааа/ТЕ *** И ЛЕВИЧАРИ В КАТАЛОНИЯ , ЗА ТОВА ПРОБВАТ НОВИЯ ПОЛИТИЧЕСКИ МАНЬОВЪР!НЯМА СЛУЧАЙНИ НЕЩА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
77
7
 
17
 
! Отговори
ачо преди 6 години
да земе една мома и да миряса. кат земе да му арчи парите и политиката уйде у ряката.
76
7
 
22
 
! Отговори
Петя преди 6 години
Откакто дойде капитализма всякакви се навъдиха.
75
5
 
24
 
! Отговори
Край преди 6 години
Слави ти си не познаваш народа. Откак се измислиха кебапчета от пилешки клюнове, *** рога и кравешки копита и бира в найлонови шишета - българина революции не ще. Даже му разрешиха да кара скрап от италиянските автоморги. Българина не ти ще промените ни референдумите. Е чети тука да видиш мъдрост.
74
8
 
21
 
! Отговори
Гюнтер преди 6 години
Почна,се.Следващия *** Месия,лайдис унд жентлимен..
73
14
 
27
 
! Отговори
Щракача преди 6 години
Ехеей Слафчоо! *** дай една нова чалгица така бе човек Кааталуунияя ОП ОП ОП Кааталуниия СА СА СА
72
5
 
22
 
! Отговори
anon преди 6 години
Слави, режи вените. Имаме нужда от кръв.
71
13
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Граждане и селяне, свиква се Велико чалгарско събрание, начело в Главчо Славчев Шоумена. Ще има голямо политическо напъване, пеене и цвилене и кръв от спукани хемороиди.
70
17
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
добре де анонимници плаши путаци един човек които мисли като всички нас че нещата в БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА СЕ ПРОМЕНЯТ ТОТАЛНО само че нас ни е страх да застанем зад името си и открито да го кажем намери се един човек които открито се противопоставя на статуквото и ние какво изкочихме от дупките си и започнахме да го хулим вместо да го подкрепим само се вижте отстрани макар и анонимни колко сте жалки с дребни робски душици заслужаваме си живота вие дребни душици така искате
69
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да коментира родните медии и шоу-програмите им, разбирам. Доказал се е, разбира там. Но да коментира политика... Срамота е за човек на средна възраст!
68
12
 
27
 
! Отговори
Хамлет преди 6 години
Куцо, кьоряво ,плешиво и сакато - всичко към власт се стреми - защо така?
67
11
 
23
 
! Отговори
Пепи преди 6 години
А бе Славчо ти с едно шоу неможиш сам имаш над 20 хрантутници а в политиката кво правим идеалният вариянт създай си семеиство ама да е разнополово с парите от бтв ще ти стигнат за два живота стига си ги хранил тези твои *** навиват те и ти гледат сеира послушаи това е идеалният вариянт за тебе то България е на прав път и без теб ще се оправи.
66
1
 
17
 
! Отговори
boyko.uzunov преди 6 години
Нашите медии са сlугинаш...!!!
65
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Aпостол се ставаше с морал и убеденост по времето на Левски и Ботев ,а сега треба некой да те бута и обикновено този "някой " не е от държавата за която бутаният ( Слави ) милее.
64
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Г-н Слави ,кой ще ти пусне гювеч.Власт лесно се не дава.Одавна местата вече са раздадени.Те са за едни и същи хора.Парите оръжието,ножа и кашкавала ,кацата с меда .Вси-чко е в тях.
63
12
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
слави, ти си като ИД ,бе. къде какво стане - ти все се намесваш. сега пък за каталуния се тревожиш. учиндолска автономна република ли ще правиш ?
62
20
 
19
 
! Отговори
избирател преди 6 години
Един имащ,какво да губи има смелостта да се опълчи и 99 процента оплюване от хора скрити в нета зад ник АНОНИМЕН.........Чел съм,че сме били корави мъже,чел съм,че сме били завоеватели,вече не го вярвам.Ние сме хленчещи женчовци,мъ-рши с мъжки имена ,махленски клюкарки.Сега започвайте с минусите.......
61
15
 
32
 
! Отговори
виц за Славчо преди 6 години
Влизат Слави Трифонов и Иво Сиромахов в една аптека и Слави казва на аптекаря - два каапута. Да виждам - отговаря аптекарят. А нещо ще желаете ли ?Аз някак не мога да приема, че каапути ще правят гражданско движение ? А Вие как мислите ?