Слави за родните медии и Каталуния: Явно трябва да има кръв...

Той сравни новините за испанския референдума и за нашия
2 окт 2017 17:30,
140
Слави за родните медии и Каталуния: Явно трябва да има кръв...
Снимка: архив "Булфото"

Водещият Слави Трифонов атакува българските медии за начина, по който са отразили вчерашния референдум за независимост в Каталуния.

Той направи паралел с отразяването на референдума, който той инициира за промяна на изборните правила у нас.

"Медиите в България отразяват референдума в Каталуния по изключителен начин - като първа новина и с най-малки подробности", пише той в профила си във Facebook.

Още по темата

"А, доколкото си спомням, в продължение на една година референдумът в България, на който участваха три милиона и половина души, беше отразен от същите медии много, много срамежливо", допълва той.

Накрая Слави прави извода: "Явно, за да отразят българските медии един референдум, трябва да има кръв".

Критиките към медиите са поредните, които телевизионният водещ отправя, след като даде заявка за влизане в политиката и за управление на страната.

Миналата седмица той разкритикува президента, че не е поискал от парламента бързо произнасяне по инициираното от него допитване.

Слави Трифонов нападна и цялата политическа класа, когато обяви, че търси хора, които да управляват страната.

Той обвини политиците в постоянна некомпетентност и арогантност и обеща да потърси кадърните и талантливите, които могат да поемат властта, ако българите им я дадат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
9
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кръв ли? Може ли да е твоята и на глезльовците около теб?
59
13
 
29
 
! Отговори
нали! преди 6 години
Стига са ни управлявали неморални хора! Слави крие данъци в американска офшорка! Това ли ще промяната?
58
8
 
28
 
! Отговори
;dddd преди 6 години
щом герговия шут е тръгнал да оправя държавата да ти фукам и на държавата
57
15
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той да вземе първо да се ожени, пък тогава да оправя световните проблеми. Само че в България гей браковете още не са разрешени.
56
7
 
28
 
! Отговори
666 преди 6 години
Леля Славка взе да се взема насериозно! Само той в бяло, всички останали в черно! Клоун!
55
27
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Треперят им зъбките и гащите на някои хора от Слави... и нека, времето е близо
54
12
 
12
 
! Отговори
хидко преди 6 години
Не е дал заявка за влизане във властта. Не пишете глупости и после да се чудите, защо хората ви обвиняват в манипулации.
53
15
 
25
 
! Отговори
Пешко преди 6 години
Абе Славчо реитинга ти стигна под дъното аи този измислен референдум къде ще ходиш да се занимаваш с политика ти една жена неможа да задържиш а хора и партиа ще команваш.
52
24
 
28
 
! Отговори
@ преди 6 години
Прав е г-н Трифонов, за какво е излъгал или преиначил?99% от медиите ни обслужват властта, в случай т.н. Суджуци. Референдума беше отразен много срамежливо, както този у нас, така и този в Каталуния. Никоя власт не иска референдуми, никоя власт не иска народа да определя нищо. Не гледам предаването му, не слушам песните на г-на, но има мнение и го изразява. От 15+ години всеки ден е на екран. Никой нищо не му е дал, не е откраднал. Работи и дава работа на стотици.Чалгаджия, да, но Българин.
51
5
 
16
 
! Отговори
До seira преди 6 години
До seira: Критериите ще са - който пише постове само с главни букви, него ще изберем за политик. Ми така де, нали това са двете най-важни черти - ниско образован, но затова пък нaxaлен...
50
14
 
12
 
! Отговори
Ивчо преди 6 години
Ами като не ви харесва гласувайте си за боко.така и така си го избирате редовно
49
10
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трифуновски, не се занимавай с това което не разбираш.
48
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Кадърни" - турцизъм,който полуграмотнитеявно много обичат и незнаят, че бълг. дума е -способен. Или може биги търси сред дпс и няколкоподобни партийки.
47
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Aми твоя референдум беше за глупост и ако не го беше пробутал с редовните избори, даже и срамежливо нямаше да го отразяват...
46
6
 
33
 
! Отговори
seira преди 6 години
ИЗКАЗВАНИЯТА НА СЛАВИ ТРИФОНОВ СТАВАТ ВСЕ ПО-НЕКОМПЕТЕНТНИ И "ОТНЕСЕНИ" ...НЕ Е ЗЛЕ ДА ОБЯСНИ ПРЕД ИЗБИРАТЕЛИТЕ:КАКВИ ТОЧНО ЩЕ СА КРИТЕРИИТЕ И МЕХАНИЗМА, ПО КОИТО ЩЕ "ТЪРСИ" КАДЪРНИТЕ И ТАЛАНТЛИВИТЕ, КОИТО "ЩЕ ПОЕМАТ ВЛАСТТА"!!!АКО НЕ БЕШЕ ТОЛКОВА ТЪЖНО, ЩЯХ ДА СЕ ИЗСМЕЯ - ПОРЕДНИЯ "МЕСИЯ", КОЙТО ЩЕ НИ СПАСЯВА ОТ НАС САМИТЕ?!"КАЖИ МИ, КАЖИ, БЕДНИЙ НАРОДЕ,КОЙ ТЕ В ТАЗ РАБСКА ЛЮЛКА ЛЮЛЕЕ?"АМИН!
45
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре Слави много говори как всички са лоши, а той е най-добрия, всеки да прецени за себе си, но за мен това са инфантилно наивни твърдения. Но по-важното е какво предлага той, говори за някаква промяна, обаче каква е тя, как ще се случи и на него не му е ясно. Въобще ми се струва абсурда цялата ситуация - сега очаквам и той да се изхвърли, че ще ни оправи за 800 дни.
44
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 47 Доналд Тръмп беше реалити звезда по телевизията и взе че стана ПРЕЗИДЕНТ , След артиста Рейгън разбира се . Цоневи баща и син също бяха артист и водещ на новини И ТЕ СТАНАХА ПОЛИТИЦИ !
43
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Фалшивляк, като им слугуваше на политиците, не бяха корумпирани...
42
11
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"" Слави за родните медии и Каталуния: Явно трябва да има кръв... ""................Славчо, ... в демократичните държави власт (за която толкова ламтиш) се взима на избори.Не с чалга-концерти, чалга-предавания и чалга-изказвания !
41
6
 
18
 
! Отговори
free MUMIA преди 6 години
ei nema otyrvane ot taq mumia