Слави за родните медии и Каталуния: Явно трябва да има кръв...

Той сравни новините за испанския референдума и за нашия
2 окт 2017 17:30,
140
Слави за родните медии и Каталуния: Явно трябва да има кръв...
Снимка: архив "Булфото"

Водещият Слави Трифонов атакува българските медии за начина, по който са отразили вчерашния референдум за независимост в Каталуния.

Той направи паралел с отразяването на референдума, който той инициира за промяна на изборните правила у нас.

"Медиите в България отразяват референдума в Каталуния по изключителен начин - като първа новина и с най-малки подробности", пише той в профила си във Facebook.

Още по темата

"А, доколкото си спомням, в продължение на една година референдумът в България, на който участваха три милиона и половина души, беше отразен от същите медии много, много срамежливо", допълва той.

Накрая Слави прави извода: "Явно, за да отразят българските медии един референдум, трябва да има кръв".

Критиките към медиите са поредните, които телевизионният водещ отправя, след като даде заявка за влизане в политиката и за управление на страната.

Миналата седмица той разкритикува президента, че не е поискал от парламента бързо произнасяне по инициираното от него допитване.

Слави Трифонов нападна и цялата политическа класа, когато обяви, че търси хора, които да управляват страната.

Той обвини политиците в постоянна некомпетентност и арогантност и обеща да потърси кадърните и талантливите, които могат да поемат властта, ако българите им я дадат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Медиите отразяват точно така както когато ти кихнеш или пръцнеш! Или кажеш нещо много важно, или се появиш под коня пред Народно събрание!
119
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лошото е,че все още има някакви десетина процента от Българите които му вярват,и му се възхищават.За мен отдавна вече не е интересен.
118
8
 
8
 
! Отговори
Приятел на доган преди 6 години
Славчо първо да разкаже за почитта си към ДСсопола ахмед доган. Тогава да ходи, да прави кастинги.
117
8
 
14
 
! Отговори
Зозо преди 6 години
Царо ви оправи, ся ще ви оправи и шуто!
116
7
 
7
 
! Отговори
Шоп преди 6 години
обеща да потърси кадърните и талантливите, които могат да поемат властта, ако българите им я дадат.-------------- В какво точно да са кадърни и талантливи? И защо не използва нито една българска дума, за да се изразиш? Кадърен и талант са чуждици.
115
7
 
8
 
! Отговори
Божката две преди 6 години
Кръв, ще има. Последното парче на пъзела е това, когато всичко започне да се оправя...Поздрави за Каталуния, аз ще съм част от размириците.
114
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Става все по-смешен, извън неговото студио
113
7
 
16
 
! Отговори
Слави е опасно луд преди 6 години
С призивите си за кръв и насилие е направо за затвора.
112
2
 
9
 
! Отговори
Знаем се добре преди 6 години
Ейиииииии думата е роми ама както им казват по цял свят демек избрани са с ромски гласове но роми го казвам по другия начин на който сайта слага зваздички и няма значение роми.ли са.всички знаят ,че.са.си обикновенни ц
111
2
 
8
 
! Отговори
Знаем се добре преди 6 години
Да довърша та повечето от гласовете с които нашите богоизбрани ни управляват в момента са *** и това вие плюващите щом сте с ниво на грамотност да четете и да.пишете знаете отлично
110
8
 
7
 
! Отговори
Змаем се добре преди 6 години
Нали и царя се оказа *** ама го направихте премиер да ви опраи за 800 дни палячовци . А и е хубаво тоя който ни помпа отзад да се сменя.от време *** време нека сега ни мине и Слави какво лошо има а и едва ли по зле ще стане стига плюхте два милиона и кусур са гласували на тоя референдум все пак прав е да има.самочувствие и да.се пробва . Тия в момента всички в сегашния парламент са вътре благодарение на.една трета от броя на гласовете за.референдума и това е факт също е факт ,че повечето от
109
6
 
7
 
! Отговори
Anatoli73 преди 6 години
Toi slavi referenduma go specheli no polititsite go izmislixa poviarvaite toi e istenski bg patriot
108
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Славчо да изчака още около 27-8 дни и ще пролее и той кръв, и за него ще пишат медиите...и така всеки месец.
107
7
 
12
 
! Отговори
А - продължение преди 6 години
..., които от години използват националното чувство на една част от народа, за да насаждат омраза към всичко, което не е каталанско - например започнаха да забраняват на децата да изучават официалния кастилски език, който се говори от стотици милиони хора по света, в някои обществени заведения надписите вече са само на каталански, скоро гориха испанското и френското знаме, и т.н. ! А нискоинтелигентното дяволче Славчо просто направи един обикновен опит за референдум, който не успя, и толкова.
106
10
 
18
 
! Отговори
А преди 6 години
Тоя дългуч не си ли дава сметка, че това в Каталуния е съвсем различно от неговия референдум ?! Там става въпрос първо за противоконституционни действия на местната власт, опит за отделяне на тази област от Испания, огромно психологическо напрежение, сблъсъци (на места кървави) между полицията и демонстрантите, отявлено фалшифициране на резултатите, и т.н. Дори самите имена на главните герои - ПучДемон и АДа Колау показват, че там става въпрос за демонични сили от много висок клас, които...
105
3
 
16
 
! Отговори
Стамат преди 6 години
Амчи Слави да излиза и да лее кърв ;-)
104
7
 
16
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
Кой само се наема да търси талантливите и кадърните,манииииииииии.
103
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен"Той да вземе първо да се ожени, пък тогава да оправя световните проблеми."---Коя ще го вземе с тоя крив х*й на 50 години?
102
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
107, Пробвах с думата ***. Става номера. Явно за някои думи не става!)))
101
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аахахахаха..изтарикатихте се от сайта. Вече не ви минава номера с букви на латиница за да я цензурирате. Я да видим нещо друго .....