Развръзката "Кумгейт": Добрев сдава, но ГЕРБ го оставя?

Очаква се депутатът да подаде оставка днес, но утре партията да не я приеме
3 окт 2017 08:57,
199
Развръзката "Кумгейт": Добрев сдава, но ГЕРБ го оставя?
Снимка: архив "Булфото"

Депутатът от ГЕРБ Делян Добрев ще подаде оставката си като народен представител в деловодството на парламента днес. Утре обаче ГЕРБ ще гласуват против нея и така ще оставят хасковския избраник в Народното събрание.

Това е станало ясно по време на тричасово заседание с актива на ГЕРБ в Хасковска област, пише "24 часа".

По време на срещата станало ясно, че като човек на честта Добрев няма да се откаже от думите си и ще изпълни намерението си да депозира оставката си като депутат в деловодството на парламента.

Още по темата

Мнозинството обаче ще я отхвърли още на следващия ден.

Добрев обяви, че ще подаде оставка в неделя с мотива, че се чувства "смъртоносно ранен" след скандала, който се разрази около него.

Това стана миналата седмица, когато депутатът от ГЕРБ бе обвинен, че е назначил свои близки, приятели и роднини на възлови места в общинската власт в Хасково.

В неделя Делян Добрев обяви, че ще напусне всички постове, които заема – като депутат и координатор на ГЕРБ в Хасково. Той обясни, че съобщава решението си да напусне след среща с лидера си Бойко Борисов. На нея премиерът потвърдил, че в тази ситуация това наистина е най-добрият изход.

Часове по-късно обаче в защита на Добрев заваляха декларации в подкрепа от структурите на ГЕРБ в цялата страна.

Депутатът бе подкрепен от лидера на групата на партията в парламента Цветан Цветанов, от шефа на Народното събрание Димитър Главчев и много депутати. Зад Добрев застана и коалиционният партньор Валери Симеонов.

Самият Добрев обяви, че ще съди депутатката от БСП Елена Йончева, която беше сред първите, които го обвиниха в шуробаджанащина в Хасково.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


199
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
167
0
 
22
 
! Отговори
Джъстиса преди 6 години
Няма да се успокоя, докато не стане ясно остава ли или не остава Делян Добрев. Това е. Мисля даже да направя гладна стачка или да се барикадирам.
166
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма го нещо главният суджук да ни каже как строи пътищата, май ми намирисва на червен картон от началниците му.
165
0
 
25
 
! Отговори
сара преди 6 години
Като го гледам младежът на снимката усмихнат като че се оптива да ми каже "Какво ще ми направите, а" ? и си мисля, че наистина едва ли нещо "ще му направят4 - няма да получи урок, че е срамно и долно това което прави, а батковците ще го погалят покровителствено по главата.Дано не съм права.
164
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Наречените *** изразяват благодарност на Продуктово Позиционирана Организация ГЕРП за далаверите НДК , унищожаване на бизнеса модела Добрич , убийство Септември , кумовете от Хасково ....../следва / .
163
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма какво да се лъжем, в цялата държава е така, лошото е че суджуците и червените са в симбиоза на повечето места.
162
1
 
2
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
Има неща, които всеки човек трябва да направи сам, ако иска да бъде човек, а не звяр. Има сфери, в които не би трябвало да иска инструкции, за да не попада на измислени месии. Естеството на човека е да има разум да управлява сам себе си и едва след като разбере какво иска, да го каже на чиновника. Твоят месия трябва някъде вътре в себе си да го видиш, а не отвън. Ако сам не измислиш живота си, ще ти го измисли някой друг. Какво е бунта на роба - не си харесва господаря, иска нов робовладелец!
161
1
 
5
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
Защото в живота или си свободен или си роб, няма среден вариант. И докато хората преди всичко не извоюват свободата си да си творят сами живота, да не подвиват опашки пред чиновници, които им обясняват властно какво да правят, те няма да си намерят добър господар. В света няма добри господари. Защото ако бяха добри, щяха да освободят хората, а не да ги водят на синджир и да ги сриват до ***. Добрият господар първо ти дава свобода, после ако искаш, може да му се довериш, но като свободен.
160
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 161е как мога да нарека един *** когато си е .......***! Вмирисан на махорка и дребни рубли.
159
1
 
11
 
! Отговори
Кой не скача преди 6 години
е червен, а кой скача се оказа оноден :) :)
158
2
 
3
 
! Отговори
Helleborus до сара преди 6 години
"Кръв да се лее", казва коментара на Сара, силно подкрепен. И кой така щедро иска да пролива българска кръв? Може би някой, който иска да смени върхушката? От всичко най-много едно незряло и несвободно общество, което е непрестанно водено на верижка, без да се съпротивява, трябва да се бои от революции и преврати. Един те е водил, друг ще те води. Обществото ни първо трябва да узрее за свободата си и за ангажимента си да знае какво точно иска, без някой да му го казва, да скъса каишката.
157
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези, които наричаш *** искат да спасят България от мафията Борисов ПЪРВИ ВТОРИ ТРЕТИ!
156
23
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
хихих! троловете пак акат пост след пост.
155
1
 
12
 
! Отговори
Прилича преди 6 години
ми на Боршош 2, но в никакъв случай на по-малко зло...
154
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само не разбрах какъв толкова енергиен експерт е Добрев? Какво и къде е завършил та чак експерт, пък и енергиен?!А иначе гербаджиите организирано като в "развития социализЪм" застанаха зад него, за да бранят преданият другар. Така де, утре може някой друг да се разпаше толкова и да му изкарат кирливите ризи, трябва да се пазят.
153
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цялата Компартия ГЕРП застава зад Делян , който и да е Делян ! Така СОБСТВЕНИКА НА ГЕРБ ни върна светлото бъдеще и светлото минало на едно !!!
152
1
 
25
 
! Отговори
до Бай Петко 145 преди 6 години
Бай Петко, Цуци не се интересува от добруването на Добрев, той се интересува от ОТЧИСЛЕНИЯТА! Тъкмо заработи машината (при това имаха години да я тестват и смажат) и сега да сменят всички части?! Къде дават така? Ако Добрев се откаже доброволно, Цуци ще го изтипоса за назидание в "независимият" български съд.
151
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако още има неразбрали - Бокич разкарва хората на Цветанът и Шиши чрез сестринската си партия - БСП. Ама Цветанът току- така се не дава, нали всички структури са негови ;) Вземете си семки, мачът ще е нервен!
150
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЧУДЯ СЕ ВСЕ ПАК, ЗАЩО АНТОН ТОДОРОВ НАРЕЧЕ В КНИГАТА СИ ТАЗИ ВИСОКОМОРАЛНА ПАРТИЯ "ШАЙКА" ?
149
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ostavka i novi izbori, GERB ne e Bulgaria
148
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЦиракаджиИ! Обречени сме в тази държава.НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!