След "Кумгейт": Делян Добрев хвърли оставка!

Депутатът от ГЕРБ се закани, че ще съди Елена Йончева
Обновена: 3 окт 2017 17:07 | 3 окт 2017 17:07,
70
След "Кумгейт": Делян Добрев хвърли оставка!
Снимка: БТА

Депутатът от ГЕРБ Делян Добрев заяви, че е подал оставката си в деловодството на парламента, съобщава "24 часа".

"Ченгеджийският похват е с добре сглобени малки истинки да направиш чудовищна атака", добави той и призова Елена Йончева до 24 ч. да си вади всички диаграмки, защото той почва да я съди.

Още по темата

"Това ли са беквокалите на президента? Стратегът на битката е Нинова, но къде работи съпругът й? Не е ли в "Лукойл" и каква заплата получава? И спонсорирала ли е "Лукойл" нейна кампания? Това не е ли конфликт на интереси?", запита зам.-председателят на парламента Цвета Караянчева от ГЕРБ.

Според Добрев атаката срещу него е, за да се прикрият далавери на Румен Овчаров в "Бобовдол", които ще излязат тези дни и които са били разкрити от него като министър.

Добрев обяви, че ще подаде оставка в неделя с мотива, че се чувства "смъртоносно ранен" след скандала, който се разрази около него.

Това стана миналата седмица, когато депутатът от ГЕРБ бе обвинен, че е назначил свои близки, приятели и роднини на възлови места в общинската власт в Хасково.

След като Делян Добрев обяви, че ще напусне всички постове, които заема – като депутат и координатор на ГЕРБ в Хасково, заваляха декларации в подкрепа от структурите на ГЕРБ в цялата страна.

Депутатът бе подкрепен от лидера на групата на партията в парламента Цветан Цветанов, от шефа на Народното събрание Димитър Главчев и много депутати. Зад Добрев застана и коалиционният партньор Валери Симеонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
10
 
15
 
! Отговори
Категоричен преди 6 години
Стига сте ревали като стара мома за х..!Като не Ви харесва управлението на ГЕРБ, вдигнете се и ги изгонете.СПРАВКА: Каталуня
47
0
 
29
 
! Отговори
антиседераст преди 6 години
Абе той виновен, затънал до шия в л...а ама щял да съди онази, ча казала гласно истината . Егати наглите и самозабравили си гербаджии
46
0
 
15
 
! Отговори
скат преди 6 години
До Червени престъпнициСега да се справим с това - едно по едно , а ти не отклонявай сега нещата в друга посока. С кумовете да се разберем.
45
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Деляне,Делянее обърка я отдавна ти.Още Вожда като не те предложи пак за министър а сложи Теменужка нещо не му хареса в теб .И сега ти прие отставката от раз и си мълчи,а ти реви на рамото на Цвъко.Щял да съди Йончева?Дреме и на скубаната,тебе те изритаха а тя си е пак депутат!Натисна ти кмета ама те извъртяха на суплес.
44
1
 
32
 
! Отговори
Цецо Суджука преди 6 години
Де що има суджук в БГ се изреди да подкрепя Малкия Делянчо. То не бяха клубове по интереси, първични партийни организации, будни граждани и т.н. Сякаш се върнахме в 70-те години на миналия век. Сал вестник "Работническо дело" ни липсва.
43
8
 
1
 
! Отговори
Червени престъпници преди 6 години
Но затова пък приватизира Техноимпекс. То й стига за 400 фирми.
42
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То пък щото Лукойл няма абонаментни планове Лобизъм и Монопол в ГЕРБ
41
2
 
8
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
До АнонименТака е. Към момента БСП е Румен Овчаров. Но наистина, поне акъл за това, което работи - политик;)))Макар, че файда за нас, нема от него, реално.
40
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добрев, Пеевски, все Делян ... все мискини
39
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Червени престъпници! 35Трандафор, Лукойл е ЧАСТНА фирма а Община Хасково е обществена струтура!!!Правиш ли разлика бе соп/ ол??
38
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
МУТРЕНСКА ДЪРЖАВА - ПОГЛЕДНЕТЕ ПРИЧЕСКИТЕ НА БОРИСОВ ЦВЕТАНОВ - ПРЕЗИДЕНТА - ТИПИЧНИ МУТРИ...
37
0
 
30
 
! Отговори
Спеца преди 6 години
Добрев, много елементарно и тъпо обяснение придружено със закана!Ако си уверен в правото си и се чувстваш оклеветен не се подава оставка , а се дава на съд опонента и т.н. бориш се !А ти щом събуваш гащите значи са одрискани!
36
1
 
13
 
! Отговори
коко преди 6 години
До Червени престъпници!И какво като е ? Не е в 40 фирми, нали ?
35
30
 
0
 
! Отговори
Червени престъпници! преди 6 години
Съпругът на Корнелия Нинова работи на висока позиция в Луойл. Нека беквокалите на Радев от БСП да отговорят за този факт!
34
0
 
28
 
! Отговори
Kрай преди 6 години
Пак взеха да се карат -кои крадат повече
33
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Един педро по-малко в герб.
32
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако нямаш връзки в тая държава и тебе те няма .
31
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Баси и връзкарската държава !
30
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А оня Румен Овч. Ще излезе голяма лисица!Толкова десетилетия уж всеки му вдига мерника ама куршумите все го заобикалят и все си е цял!Яка мафия има край него и бетонна партийна закалка!Не че защитавам шайкат на Тиквун!
29
0
 
37
 
! Отговори
Хохохооо, преди 6 години
Въртяха,сукаха герберастите,отново намесиха Президента. Самоизядаха се от злоба.Те вършат мръсо...тиите,Радев им е виновен.Жалки екзем...пляри.