След "Кумгейт": Делян Добрев хвърли оставка!

Депутатът от ГЕРБ се закани, че ще съди Елена Йончева
Обновена: 3 окт 2017 17:07 | 3 окт 2017 17:07,
70
След "Кумгейт": Делян Добрев хвърли оставка!
Снимка: БТА

Депутатът от ГЕРБ Делян Добрев заяви, че е подал оставката си в деловодството на парламента, съобщава "24 часа".

"Ченгеджийският похват е с добре сглобени малки истинки да направиш чудовищна атака", добави той и призова Елена Йончева до 24 ч. да си вади всички диаграмки, защото той почва да я съди.

Още по темата

"Това ли са беквокалите на президента? Стратегът на битката е Нинова, но къде работи съпругът й? Не е ли в "Лукойл" и каква заплата получава? И спонсорирала ли е "Лукойл" нейна кампания? Това не е ли конфликт на интереси?", запита зам.-председателят на парламента Цвета Караянчева от ГЕРБ.

Според Добрев атаката срещу него е, за да се прикрият далавери на Румен Овчаров в "Бобовдол", които ще излязат тези дни и които са били разкрити от него като министър.

Добрев обяви, че ще подаде оставка в неделя с мотива, че се чувства "смъртоносно ранен" след скандала, който се разрази около него.

Това стана миналата седмица, когато депутатът от ГЕРБ бе обвинен, че е назначил свои близки, приятели и роднини на възлови места в общинската власт в Хасково.

След като Делян Добрев обяви, че ще напусне всички постове, които заема – като депутат и координатор на ГЕРБ в Хасково, заваляха декларации в подкрепа от структурите на ГЕРБ в цялата страна.

Депутатът бе подкрепен от лидера на групата на партията в парламента Цветан Цветанов, от шефа на Народното събрание Димитър Главчев и много депутати. Зад Добрев застана и коалиционният партньор Валери Симеонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
30
 
! Отговори
Pilot преди 6 години
Прокуратура има ли или изобщо Държава няма ?
7
2
 
32
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
Кого ще съдиш, Делянчо. Я да ти разровят назначенията и държавните поръчки и ти самият ще си клиент на прокуратурата. Копупцията не е в журналистите, а в управляващите.
6
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Герб и роднините им са превзели държавата и еврофондовете!
5
0
 
30
 
! Отговори
Някой знае ли преди 6 години
Хасковският анти-български сайт Фактор дали е свързан лично с Делян Добрев???
4
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дали община Хасково ще може да се очисти от неприятните калинки, поставени там от Делянчо само за да си клатят краката
3
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чухме от Добрев, че е смъртоносно ранен, чухме че срещу него има атаки, чухме за Нинова и за какво ли още не. Единствено не чухме отговор на простичкия въпрос неговите роднини и приятели наистина ли са назначени там, където Елена Йончева твърди? Спомням си за един финансов министър със снимки на една яхта с известен бандит, който говореше всичко друго, но докрай не отговори на простия въпрос бил ли е на яхтата или не. Някаква аналогия намирам в поведението...
2
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Село Шума, село Банкя, Аскьой........все гнусни и *** провинциалисти.
1
2
 
34
 
! Отговори
реабилитиран преди 6 години
В БГ да се окъпеш и да подадеш оставка е едно и също..