Борисов пита Радев за Йончева: Алт ли е, тенор ли е, сопрано ли?

Делян Добрев готов отново да хвърли оставка, ако днес НС не му я приеме
Обновена: 4 окт 2017 11:50 | 4 окт 2017 10:26,
169
Борисов пита Радев за Йончева: Алт ли е, тенор ли е, сопрано ли?
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов обяви във Варна, че сутринта отново е разговарял с Делян Добрев, който го уверил, че ако днес депутатите не приемат оставката му, той отново ще я подаде.

"Дърпайки се оттам, той трябва да докаже кое е клевета и кое не е. Виждате, и г-жа Йончева казва да не подава оставка, защото това не било незаконно, а неморално", коментира министър-председателят.

"Дали Делян Добрев ще иска да стане кмет, не знам, но моралното е кметът Добри Беливанов да подаде оставка и да се направят нови избори в Хасково. Това е демокрацията и най-добрият начин да се изчисти дадено име", настоя Борисов.

Още по темата

Според премиера отдавна думата "кум" няма това значение в обществото, каквото е имало едно време.

"На кум вода се не гази и т.н., народно творчество. Сега е друго, търсят се приятели, за да турят един подпис", уточни в шеговит тон Борисов, но и заяде БСП, че добре умеят да подбират изрази като кум, за да правят от това политически скандали.

"2009 година, когато дойдохме на власт, обещахме, че няма да има родниниски назначения. Сега ще се събере Изпълнителната комисия на ГЕРБ и ако има такива примери – единият или другият си отива", отсече премиерът.

Той даде пример и със сестра си, която преди години бе кандидат да оглави АГ болница "Шейново".

"Моята сестра, няма доктор, който да каже, че тя не е добра, искаше да стане шеф на една столична болница, до ден днешен кълне Москов, че е виновен, но аз ги помолих да не я слагат. И с дъщеря ми е така, където и да отиде, пак ще бъде гейт, нали?", попита Бойко Борисов.

Министър-председателят остана много учуден от думите на президента, че е готов да води битка с ГЕРБ.

"До този момент с президента Румен Радев имам прекрасен диалог и когато си служиш с факти, мисля, че истината винаги е най-доброто средство. Радев може да ме държи отговорен, ако аз или мой министър сме уронили престижа на неговата инстигуция. България е парламентарна демокрация. В НС всеки ден е битка, всеки глас е важен, всеки ден. Ако тръгна със същия тон за така наречените беквокали – нима Елена Йончева не беше шеф на неговия пресцентър, това не се дава на всеки, да ръководи медийния ти образ. Не знам тя алт ли е, тенор ли е, сопрано ли?", попита той индиректно държавния глава.

"Прекрасен тон на най-близки съратници, имайки една единствена цел – държавата да е спокойна. Това беше до понеделник на обяд. Не съм усетил и нотка, че някой се готви на война с нас", уточни Бойко Борисов.

"Мъжките разговори ги оставам за г-жа Нинова. Така Борисов отговори на въпрос защо не седне "по мъжки" с президента Радев да поговорят.

"Поне от моя страна не само няма нападение и провокация, бих се извинил веднага, ако член на кабинета му е нанесъл обида", категоричен бе в заключение Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
138
1
 
3
 
! Отговори
Отговор преди 6 години
Не е Алт а е алтава.
137
3
 
10
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
Колкото до Йончева, нямам спомен да е говорила по темите на Радев, тя си прави разследвания, които са според интереса на групата на БСП. Нито за грипените, нито за друго се е изказвала.
136
1
 
10
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
Сестрата на Борисов обиколи медиите да обяснява колко й е било тежко от корупцията, заради която кандидатурата й се затлачва. А кой бил в основата? Брат й. Също както Цачева и екип се трудиха за президентска кампания, а защо не са успели, заради шефа. Все по интересни признания прави Борисов на най-близките си и верни хора, не знам как изобщо имат някаква мотивация за каквото и да било. Защото току виж Борисов тайно им пречи да си постигнат мечтите.
135
10
 
7
 
! Отговори
Елена е преди 6 години
Плод на милиционерски сперматозоид и майка рускиняКакво очаквате от нея?!
134
8
 
5
 
! Отговори
Русото Ленче преди 6 години
Е известна като *** на ПичинИзгонена е птИрак за фалшиви репортажи и не я пускат в Украйна заради плсменната защита на кражбата на Крим
133
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
OSTAVKA! DOKOGASHTE GI TARPIM TEZI NEGODNITSI TO NE BIAHA CHOKOVTSI ,TO NE BIAHA SUDZHUTSI,TO NE BIAHA POBOISHTA I MNOGO MNOGO DRUGI CHASHATA PRELIA SPORED MEN
132
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Просто Бойко се застоя много на Председателското място и на Корнелия не и издържат нервите. Ама така е като човек е свръхамбициозен. И по-добре защото ако тя засатане начело, после ще учим нови глави в историята. Иванко убиеца на асеня. Корнелия . . .Само Путин знае какви глупости ще направи.
131
19
 
17
 
! Отговори
подлога на серГЕЙ преди 6 години
От както Елена Йончева беше публична държанка и параван на серГЕЙ Станишев, думите и нямат никаква тежест.
130
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какъв загар има Бокича. Яко се е пекъл с младата си любовница.
129
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
BOIKO VIE OT GERB STE EDNA BANDA MUTRI ,NEGODNITSI I KRADTSI!
128
17
 
13
 
! Отговори
св.св.Маркс и Енгелс преди 6 години
Йончева-"...по време на управлението на Станишев не сам получавала държавни пари за работата си..." Под пари госпожата явно има предвид левове...Ами с рублите как стои въпросът???Там май...???
127
5
 
7
 
! Отговори
питанчо до 151 преди 6 години
Нямаме в този случай, много основание да се сърдим на Бойко. Виновен е който му дава баницата , не той , който я яде.
126
11
 
33
 
! Отговори
Хасан преди 6 години
Бойко, бойко тенорът е мъжки глас, но тебе толкова ти разбира тиквата
125
7
 
23
 
! Отговори
До 138 преди 6 години
Питанчо,ние сме си виновни-тези,които гласуваха за него и тези,които още го търпим.
124
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Г-н Борисов,аз,като платец в тази"държава"питам до,кога ще назначаваш некадърници, които си мислят,че може да правят,какво си искат?!Българина е търпелив ,но, до време след,което става лошо,защото на бедния,гладния и онеправдан не му пука, няма, какво да губи!Стига се оправдавахте със Станишев,Овчаров и за,който още се сетите,но се сетете,че не сте вечен и тищо няма да вземете със себе си,освен спомена за доброто име,ако го имате.......
123
6
 
23
 
! Отговори
Анионимен преди 6 години
Ами като имаш прекрасен диалог с президента/което е абсолютна лъжа/защо не озаптиш беквокалите си,които ,ако се вярва на приказките ти,свирят различна музика от теб.
122
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Не знам тя алт ли е, тенор ли е, сопрано ли?"---Ама, докторът на всички науки бил и "маестро". :)
121
2
 
6
 
! Отговори
до 143 преди 6 години
НЕ ГОВОРИМ ЗА ЛЕКАРИ, МОЙТЕ УВАЖЕНИЯ . СТАВА ДУМА ЗА КОНКРЕТНО ЛИЦЕ.
120
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НЕ БАЦЕ,БИВШАТА СЕРГЕЙСТАНИШЕВА МЕТРЕСА,КУКУНДРЕЛА,ДОБРЕВ,НОВИЯ *** СИМЕОНОВ,ЖАБЛЯНСКИ,ТАШАКО ЕРМЯНКОВОЙ ,КУТЕВ И ОСТАНАЛАТА Г..ЕЖ СА БЕКВОКАЛИ НА МАЦКВА,А ГУМЕН Е САМО *** ГОВОРИТЕЛ НА БЕКВОКАЛИТЕ НА КРЕМЛЯ!!!ТЕ ВЛАСТТА С МНОГО КРЪВ СА Я ВЗЕЛИ ПРИ ТОВА С ЧУЖДА ПОМОЩ,70 ГОДИНИ РАЗКАТАВАТ БЪЛГАРИЯ,КАК МИСЛИШ ЩЕ СЕ ПРЕВЪЗПИТАТ,ТОВА СА 5 ПОКОЛЕНИЯ ГОВ..ЕДА ЧЕРВЕНИ!
119
14
 
27
 
! Отговори
Колоратурно сопрано преди 6 години
а ти си просто Тиква /фалшив пожарникар/