Борисов пита Радев за Йончева: Алт ли е, тенор ли е, сопрано ли?

Делян Добрев готов отново да хвърли оставка, ако днес НС не му я приеме
Обновена: 4 окт 2017 11:50 | 4 окт 2017 10:26,
169
Борисов пита Радев за Йончева: Алт ли е, тенор ли е, сопрано ли?
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов обяви във Варна, че сутринта отново е разговарял с Делян Добрев, който го уверил, че ако днес депутатите не приемат оставката му, той отново ще я подаде.

"Дърпайки се оттам, той трябва да докаже кое е клевета и кое не е. Виждате, и г-жа Йончева казва да не подава оставка, защото това не било незаконно, а неморално", коментира министър-председателят.

"Дали Делян Добрев ще иска да стане кмет, не знам, но моралното е кметът Добри Беливанов да подаде оставка и да се направят нови избори в Хасково. Това е демокрацията и най-добрият начин да се изчисти дадено име", настоя Борисов.

Още по темата

Според премиера отдавна думата "кум" няма това значение в обществото, каквото е имало едно време.

"На кум вода се не гази и т.н., народно творчество. Сега е друго, търсят се приятели, за да турят един подпис", уточни в шеговит тон Борисов, но и заяде БСП, че добре умеят да подбират изрази като кум, за да правят от това политически скандали.

"2009 година, когато дойдохме на власт, обещахме, че няма да има родниниски назначения. Сега ще се събере Изпълнителната комисия на ГЕРБ и ако има такива примери – единият или другият си отива", отсече премиерът.

Той даде пример и със сестра си, която преди години бе кандидат да оглави АГ болница "Шейново".

"Моята сестра, няма доктор, който да каже, че тя не е добра, искаше да стане шеф на една столична болница, до ден днешен кълне Москов, че е виновен, но аз ги помолих да не я слагат. И с дъщеря ми е така, където и да отиде, пак ще бъде гейт, нали?", попита Бойко Борисов.

Министър-председателят остана много учуден от думите на президента, че е готов да води битка с ГЕРБ.

"До този момент с президента Румен Радев имам прекрасен диалог и когато си служиш с факти, мисля, че истината винаги е най-доброто средство. Радев може да ме държи отговорен, ако аз или мой министър сме уронили престижа на неговата инстигуция. България е парламентарна демокрация. В НС всеки ден е битка, всеки глас е важен, всеки ден. Ако тръгна със същия тон за така наречените беквокали – нима Елена Йончева не беше шеф на неговия пресцентър, това не се дава на всеки, да ръководи медийния ти образ. Не знам тя алт ли е, тенор ли е, сопрано ли?", попита той индиректно държавния глава.

"Прекрасен тон на най-близки съратници, имайки една единствена цел – държавата да е спокойна. Това беше до понеделник на обяд. Не съм усетил и нотка, че някой се готви на война с нас", уточни Бойко Борисов.

"Мъжките разговори ги оставам за г-жа Нинова. Така Борисов отговори на въпрос защо не седне "по мъжки" с президента Радев да поговорят.

"Поне от моя страна не само няма нападение и провокация, бих се извинил веднага, ако член на кабинета му е нанесъл обида", категоричен бе в заключение Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато след три години спрат париет от ЕС ще лъсне истината колко бедно живеем...тогава ще стане ясно колко некадърен е Борисов, ама ще е късно-
97
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Както винаги хитрия Андрешко излиза бял от всяка ситуация.Пуска напред питбулите като Цвета Караянчева Цв.Цветанов и Антон Тодоров и каквото захапят-захапят.Той ни лук ял,ни лук мирисал.Само че,банкянските номера вече одавна са ни известни и с нищо не може да ни изненада.
96
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 114Този т.нар. народ си го е заслужил, защото ежедневно се подиграват с него и го дерат, но той си седи с наведена глава. Затова няма държава България, а само една територия, в която другаде се взимат решенията. БоЦко е само *** изпълнител на чужда воля.
95
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стига се прави на интересен и остроумен бе,тикво.Много си жалък.
94
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Горкия Борисов,той дори дъщеря си не може да назначи никъде за да не си помислим,че кадрува.И тя,нещастната,си седи в къщи и мизерува,само и само да не злепоставя баща си.Живи да ги ожалиш.
93
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тенор е мистър Цачева, майкобащата на нацията. Има сопрано, мецосопрано, алт.
92
4
 
19
 
! Отговори
факт преди 6 години
Борисов явно не знае но президента има одобрение от 60%а парламента само 10%и не може да се мери с него.
91
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ето защо ГЕРБ печелят вече трети мандат-защото във всяка общинска структура е пълно с братовчеди,братовчедки,съученици и кумици.Тази власт така се е сраснала с икономическите и олигархични структури,че ако не бъде свалена,ще съсипе държавата и ще довърши народа,който и без това живее на границата на санитарния минимум.
90
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В София не се ли размирисало още на парфюм - развален хасковски соджук, пък не е вече само хасковски? Или добре им мирише на някои?
89
0
 
7
 
! Отговори
Чоко и Боко преди 6 години
Стария късоглед орел:- Ела милото ми орле, ела да те науча да летиш!
88
1
 
18
 
! Отговори
Край преди 6 години
Елена Йончева наруши омертата върху общопартийната далавера "Саниране". Баницата е над милиард и я папкат и гербаджииски ама и червени фирми.
87
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кумгейт, сватгейт, братчедгейт, баджанакгейт, суджукгейт... бандитгейт... докога бе Боко?!?
86
0
 
5
 
! Отговори
гинеколог преди 6 години
До Джулия РобъртсЛесно забременява,но не може да износи докрай.
85
1
 
22
 
! Отговори
@ преди 6 години
Дребен селски тарикат, когото живота с циничното си чувство за хумор издигна до министър председател."с президента Румен Радев имам прекрасен диалог"... ха-ха-хаВ ОПГ-то нищо не се случва без излишното разрешение на Боса. Нито спеца по физ. зарядка Цв.Цв., нито шлосера Каратанчева биха посмяли да извадят ла*нометите без специфично указание и разрешение на Него.Това е ясно и на кварталните алкохолици.ГЕРБ стратегически и методично започна кампания за смазване и дискредитиране на Президента.
84
2
 
15
 
! Отговори
Джулия Робъртс преди 6 години
Боко- булката беглец !Сериен оставкаджия!Кога ли ще хвърли третата!!?
83
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 103Хубаво е да ти вдигнат настроението преди обяд.Смях се от сърце!!!
82
23
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Борисов - велик български държавник на съвременна България !
81
6
 
22
 
! Отговори
Чао Боко преди 6 години
В Испания бай Ра.*** настъпи мотиката и ще подава оставка. А нашият бай кога? Да му кажем бай-бай, време е.
80
25
 
5
 
! Отговори
мари преди 6 години
Това което хората в Общините работят и колко са натоварени г-жа Йончева не може дори да си го представи, то не е като да обикаляше по света за да правиш разни скъпо платени филмчета,само защото гаджето ти е министър-председател.Да престане да се прави на велика и да свърши нещо полезно.А за президента - ***,който е бил командир на 2-3 самолета и плащал двойни заплати на г-жата дето днес е т.н "първа дава", не му отива да говори с езика на улицата,на като си ляга с толкова добра пиарка ...
79
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много нещо за цяло момче Делян Добрев на евр ейче ми мяза за това го пазят