Цветанов за оставката: Не допуснахме несправедливост!

"БСП подклажда компроматна война, но ГЕРБ не са предатели"
4 окт 2017 16:15,
96
Цветанов за оставката: Не допуснахме несправедливост!
Архив: Булфото

Говорих с премиера Бойко Борисов и му казах, че виждам една несправедливост, която БСП искат да реалзират, но не трябва да допускаме. Така коментира Цветан Цветанов думите на лидера на БСП Корнелия Нинова, че с отхвърлянето на оставката на Делян Добрев парламентарната група на ГЕРБ бламира своя лидер Бойко Борисов.

"Те ще дискредитират управлението, силните хора на ГЕРБ, когато не могат да предложат алтернативи, политики. Няма нищо, което да е странно или необичайно", отсече Цветанов и уточни, че колегите му са изразили безусловната си подкрепа към Добрев.

Още по темата

"Не смятам да участвам в някакво разделение на парламентарната група. Тя се нуждае от сплотеност и аз никога няма да стана предател, защото това, което днеска трябваше да направим, беше да предадем Делян Добрев. Бяхме съпричастни с тази несправедливост, която искаха да наложат БСП", настоя Цветанов.

Той допълни, че днешното решение не е показало само подкрепата на парламентарната група на ГЕРБ, а и тази на коалиционните партньори и "Воля".

Според Цветанов от БСП искат да влязат в една компроматна война, която е вредна за българския парламент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цецко, подай си оставката. Ти си позор за бг.
58
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цветанов, несправедливи са пенсиите и минималните заплати, сивата икономика, увеличенията на стоките, услугите, т. е. всичко, което сте сътворили през некадърното си и престъпно управление чрез купените от вас гласове!
57
1
 
37
 
! Отговори
ВУДО преди 6 години
Започват да се пропукват гнусните герберасти ! Събрали са се все *** , крадливи твари ! Виждат че края им идва и сами ще се преебат !
56
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
KOMUNYAGA ZA BOI SE STEGA,KORNI I RADUF VODYAT NARODA KAM GRAGDANSKA VOINA.DA BADE ZABRANENA BSP,DA BADE OTSTRANEN PREZEDENTA RADUF.
55
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КОНСИЛЕРЕ ЦВЕТАНОВ даде съвет на добрев да целува ръката на големият ДОН и всичко ще се размине само да не забрави че в определен момент може да му поискат услуга
54
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Славиииии, къде си ? ....е нема такава държава.....
53
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прави сте всички, които забелязвате наглостта на Цветанов. Този отдавна е преминал всякакви граници и единствената му функция в орогнилата им партия е да прикрива и заличава престъпленията, които вършат взаимно на всички нива в управлението. Ужасих се преди няколко несеца, когато пак нагло и на висок тон в Народното събрание заяви, че ще има и кабинет Борисов 4 и в това да бъдат сигурни всичките им опоненти. Ето, че сами си признават, че се занимават с престъпления. Безсрамници с гнусно минало..
52
1
 
34
 
! Отговори
Шефа преди 6 години
Тоя не много умен човечец ,Цветанов, от който толкова се възхищава шефа му Борисов , не разбира какъв автогол си вкарва ГЕРБ с масираната защита на дребния мошеник Делянчо! В стремежа си да се държат единни герберите така предърпаха чергата че се оголиха отзаде и лъснаха, та цял народ да им гледа срамотиите!От днес започва голямото пропадане на тая банда!
51
1
 
34
 
! Отговори
Идеалист преди 6 години
Цветанов, ти си един глупав човек!
50
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пръждосвайте се ВСИЧКИТЕ-вървете на майната се !!
49
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Престъпник защитава друг престъпник, каква изненада. Явно Цецо знае, че в затвора не обичат предателите.
48
1
 
33
 
! Отговори
Хамлет преди 6 години
нЕ мога да го гледам този престъпник!
47
1
 
38
 
! Отговори
сара преди 6 години
Аз предлагам Цветанов да е следващия главен Прокурор. Мед му капе от устата да замита лай...н..ата под чергата .
46
1
 
37
 
! Отговори
Дядо Радой преди 6 години
Ех, един път да дойде на власт читав Главен прокурор,ще видите вие, любителоте на суджуци - кон боб яде ли и една справдливост!
45
0
 
31
 
! Отговори
Мечо преди 6 години
Докато се кланяме на лидери,ще сме далеч от "демокрация!Народи неможещи да сложат юздите на лидерите си живее в бедност,мизерия и диктатура!!
44
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Недоносена работа! Всеки път вземат властта и абортират по средата!
43
25
 
5
 
! Отговори
позитано 20 преди 6 години
Корделка вместо да каже: Еленке , седни си на *** ,че всички сме една стока ,и ще изкарат и нашите кирливи ризи, тя я използва за таран сврещу Бойко.Елена Йончема се усети че са злоупотребили с нея и не гласува за оставката на Добрев.Така успешно правителство не се сваля.
42
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гурото в енергетиката няма ли да ни обясни поне, след като не му приеха оставката кой и кога преподписа неизгодните условия с американските ТЕЦ-ове??
41
0
 
33
 
! Отговори
НЕ! НЕ! НЕ! преди 6 години
АААА, Цветанов по-добре за справедливост и правосъдие да не говори
40
1
 
37
 
! Отговори
Българина преди 6 години
Мдаааа корупцията и конфликта на интереси са справедливи само ако ги прави герб