Цветанов за оставката: Не допуснахме несправедливост!

"БСП подклажда компроматна война, но ГЕРБ не са предатели"
4 окт 2017 16:15,
96
Цветанов за оставката: Не допуснахме несправедливост!
Архив: Булфото

Говорих с премиера Бойко Борисов и му казах, че виждам една несправедливост, която БСП искат да реалзират, но не трябва да допускаме. Така коментира Цветан Цветанов думите на лидера на БСП Корнелия Нинова, че с отхвърлянето на оставката на Делян Добрев парламентарната група на ГЕРБ бламира своя лидер Бойко Борисов.

"Те ще дискредитират управлението, силните хора на ГЕРБ, когато не могат да предложат алтернативи, политики. Няма нищо, което да е странно или необичайно", отсече Цветанов и уточни, че колегите му са изразили безусловната си подкрепа към Добрев.

Още по темата

"Не смятам да участвам в някакво разделение на парламентарната група. Тя се нуждае от сплотеност и аз никога няма да стана предател, защото това, което днеска трябваше да направим, беше да предадем Делян Добрев. Бяхме съпричастни с тази несправедливост, която искаха да наложат БСП", настоя Цветанов.

Той допълни, че днешното решение не е показало само подкрепата на парламентарната група на ГЕРБ, а и тази на коалиционните партньори и "Воля".

Според Цветанов от БСП искат да влязат в една компроматна война, която е вредна за българския парламент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари