Йончева отчете: Моделът ГЕРБ не падна, но се пропука!

Депутатът от БСП не се страхува от заплахите за съд
83
Йончева отчете: Моделът ГЕРБ не падна, но се пропука!
Снимка: Булфото

Моделът ГЕРБ не падна, но се пропука. Така соцдепутатът Елена Йончева, заради чийто изказвания се стигна до скандала "Кумгейт", коментира отказа на мнозинството в парламента да приеме оставката на Делян Добрев от ГЕРБ.

Според нея обаче е видно, че тя не е палачът на Делян Добрев и политическият му убиец, каквито обвинения се чуха от ГЕРБ, защото явно възходът му продължава.

Още по темата

"Те не са свикнали много – много да им се ровят в далаверите, но това дори не е далавера, а една феодална структура, в тази община вече дори няма конкурси, хората не отиват на конкурси, защото знаят, че всичко е предрешено, няма усещане за добро и зло, като станах депутат се срамувах да ходя там, защото ме питаха какво правите вие, дори и опозицията, тук е мракобесие, терор", призна тя.

Според нея явно структурите на ГЕРБ са били много мобилизирани в подкрепа на Добрев, защото "ако един човек от тяхната структура падне, може и другите да паднат", така че това е била подкрепата на шайката, макар че оставката на Добрев е била поискана от премиера Бойко Борисов.

Йончева отсече, че не се притеснява от заканата на Делян Добрев, че ще я даде под съд за клевета, защото и преди е била заплашвана с Темида.


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
1
 
2
 
! Отговори
коко боко преди 1 година
срамно решение на парламента за Добрев.За оставането му са гласували и някои от патриотите.Патриоти, на следващите избори няма да гласувам за вас, а за най-големите
ви врагове, паднахте ми в очите, лъжци сте.
76
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не е нужно да си дебел, мощен и богат за да си победител. Може да си нежен, елегантен и ерудиран. Браво Елена!
75
2
 
13
 
! Отговори
Helleborus преди 1 година
Елена Йончева ли е виновна, че има такъв модел? Защото всички знаем, че това е модел. Не казвам, че и други партии не се стремят към него, но в Италия му викаха мафия. Разликата е, че с оная някой се е борил, тази е почти узаконена. Че то всичко се оказа законно, нали така. Дори си е постижение за Елена, че успя да го превърне в гейт и да събуди негативна реакция към нещо, с което сме свикнали. И всички това казват в Герб, че то си е отдавна, защо сега му обръщате внимание? Не свикнахте ли?
74
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
пълен цирк! подавам оставка, ама не ми я приемайте да може лапането да продължи... клета майка България!!!
73
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Още по-лошо че е от "гражданската" квота: там са най-сигурните съвецки агенти!
72
3
 
6
 
! Отговори
педю преди 1 година
аз не ги разбирам нещата, но жената ви казва че не е от БСП избрана, а от гражданската квота. Капиш
71
3
 
14
 
! Отговори
ognyanz преди 1 година
Ако не беше Елена Йончева, в Хасково всичко щеше да се потули и роднинските назначения щяха да си останат непокътнати. Сега има надежда нещо да се промени и някой кадърен човек да получи работа и без да има роднини във властта.
70
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако някой журналист стане депутат на Бе-еее Се-Пие,значи е съвецки агент и абонат за бесилката в Белене.
69
9
 
0
 
! Отговори
Илитерати ??? преди 1 година
Сламката в окото на ,,брата"си виждаш,а гредата в своето не виждаш!Извади гредата от своето и тогава ще видиш сламката в окото на другия.Тъй са рекли мъдрите и са прави.А пъпчивите пубери и децата защо мислят че България е ,,открита" преди 10 години?Такива золуми каквито сториха комунистите мили ми смехурковци,вие не сте и сънували и няма как да си ги представите за да имате нормално мнение.Просто сте щастливци че живеете в това време-нямаказарма,няма цензура,няма Московска 5 и Белене и Скравена
68
2
 
6
 
! Отговори
ул.,, Козяк,, 5 преди 1 година
Ще падне ,когато решим ние !
67
1
 
11
 
! Отговори
До 67 преди 1 година
И коя е Цветелина Бориславова или Маджо, в сравнение с хората създали ГЕРБ - г-жа и г-н никой! ГЕРБ е проект на немски ХДС и ХСС, чрез фондация Ханс Зайдел.
66
3
 
5
 
! Отговори
Циник преди 1 година
Комунист ли е - не ми го/Я хвали!
До лно крадливо подло племе!
65
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе като сте закрякали, че Елена Йончева е живяла със Сергей Станишев аз да ви попитам:
Бойко Борисов не беше ли мъжката метреса на Цветелина бивш собственик на Си ***, която нареди първия кабинет на ББ и посочи Дянов за финансов министър.Същата тази Цветелина,чийто джип беше взривен от мутри и многократно подозирана за тъмни финансови афери?Не живееше ли ББ с нея точно то това време?
Не беше ли вашият любим вожд и учител-ББ приятел с Маджо и част от мутренската групировка СИГ. Я вървете на м
64
16
 
6
 
! Отговори
xy преди 1 година
тази руска шпионка беше аташирана към Станишев, докато той беше министър председател на България.В нормална държава ,отдавна щеше да търка наровете в сливенския затвор, за шпионаж в полза на чужда държава.
Добре че украинските служби публично я разконспирираха и я изритаха по етапен ред та и нашите тутляци от данс най-сетне да разберат за какво става въпрос.
А руските *** от бсп веднага я направиха депутат, та да има имунитет.
63
7
 
23
 
! Отговори
До 62 преди 1 година
Да, Елена Йончева е живяла със Сергей Станишев Но е известно с много други факти,които твоя силно осакатен ум няма как да ги проумее:
1.Говори 5 езика.2 Завършила е МГУ 3.Най-добрият журналист, която бе изгонена от слугинската БНТ. Автор е на най-добрите документални филми в България от най-горещите точки в света.Нещо,което нито един друг български журналист не е правил и не защото продажните тв.няма да финансират,а защото нямат качествата й
Защото за два месеца развинти ГЕРБ.
Браво Елена.Успех
62
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
***!! ЧЕРВЕНИ мутирали хлебарки!!!Лешояди!!Сто...ножки!!!Никога не сте били АЛТЕРНАТИВА за по добра България няма и да бъдете Доказали си сте 100кратно!!!
61
1
 
22
 
! Отговори
тъпчо преди 1 година
искам да кажа, че само бесипе е виновно. Всички в групировката експертна ГЕРБ са бедни, честни отрудени българи. Е опскахме една банка, която притежаваше най богатите български фирми. А ама как само го измислихме експертно тва саниране с евро пари, леле. Магистралката колкобързо я свършихме, а експертно. Че ако остане недовършена, ще цоцат други я. Скачахте ли оная зима срещу Електроразпределителните, Е ко стана, ко стана бе.
60
26
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ЕЛЕНА ОСВЕН КАТО БИВША ЛЮБОВНИЦА НА СТАНИШЕВ С ДРУГО НЕ Е ИЗВЕСНА И СЕГА СЕ ОПИТВА ДА ПРОМЕНИ НЕЩАТА ,НО НЕЩО НЕ И СЕ ПОЛУЧАВА.
59
3
 
21
 
! Отговори
Добревский преди 1 година
а вий си цъкайте минуси, ние си санираме, освежаваме. Ама цъкъйте, ко да ми пречи. После ще викате ей че убаво саниран тоя блок бе, ей. Е то с тия пари 3 нови щяхме да вдигнем, ама айде.
58
20
 
5
 
! Отговори
Македонски Българин преди 1 година
Как да се страхува тая червена бабичка от съд,като зад гърба й са Русия и нейния евразийски съюз? А моделът ГЕРБ не се е пропукал- пропука се главата на червените сундюци!