"Кумгейт" в "Булгартрансгаз"? Съпругата на Ненков напуска

Не е справедливо, но семейството реши така, призна депутатът
4 окт 2017 14:52,
67
"Кумгейт" в "Булгартрансгаз"? Съпругата на Ненков напуска
Александър Ненков. Архив: Булфото

Депутатът от ГЕРБ Александър Ненков съобщи, че съпругата му Пламена Ненкова е напуснала "Булгартрансгаз".

Според него това не е справедливо, но семейството е взело това решение.

Още по темата

Съпругата на Ненков напуска, след като от БСП видяха политически и роднински обвързаности и в държавното дружество, а не само в общините.

Вчера от левицата обвиниха, че изпълнителният директор на "Булгартрансгаз" Георги Гегов и депутатката от ГЕРБ Теодора Георгиева, с която той живее, са кумове на Александър Ненков и съпругата му Пламена.

Съпругата на Ненков работи в отдел "Анализи и международна дейност" на "Булгартрансгаз" и е подчинена на своя кум Георги Гегов, разкриха от БСП.

Тези обвинения идват дни след разразилия се скандал в Хасково с депутата от ГЕРБ Делян Добрев.

Тогава левицата скочи на народния представител за това, че е назначил близки, роднини и съученици на ключови позиции в общината.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
1
 
9
 
! Отговори
На Мама и Тати преди 6 години
Тоя е назначен за депутат заради Мама и Тати! Мама за да се използва за бухалка като шеф на комисията за монопола и конкуренцията а Тати като конституционен съдия! Мама,Тати жена му и той вземат държавни заплати колкото пенсиите на 150 пенсионера с новите си увеличения на пенсиите си!!
57
1
 
4
 
! Отговори
възмездие преди 6 години
Всичките са за съд и прокуратура и някога ще стане народа все някога се надявам ,че ще се събуди и ще им потърси сметка и възмездие по законите на Дякона.Да живей България!
56
1
 
9
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
Добре е, че е напуснала. Но ако Елена Йончева не беше изнесла факти около назначенията на роднини и прятели на Делян Добрев в Хасково щеше ли да го направи? Както и да е, да го приемем като стъпка в правилна посока.
55
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Баба Елена сега ли откри топлата вода? Че то навсякъде е така. И това е от време оно, от комунистическо. Нека всеки се огледа около себе си.
54
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хора, не напускайте, не правете услуга на комунистите. Те това искат, да се доберат до властта и да докара отново страната до фалит. Криво им е, че не могат да крадат с пълни шепи. Но те достатъчно си напълниха сметките. Дали крадливата лъжкиня *** ще върне парите, които открадна? Дали лудото Ленче ще върне милионите, които Станишев и даде, когато му беше държанка, за да прави никому ненужните филми? И тези хора ми говорят за морал.
53
2
 
19
 
! Отговори
винаги истината преди 6 години
ОТ БСП НЕ СА ИСКАЛИ ОСТАВКАТА НА ДОБРЕВ , САМО ИЗЛОЖИХА ФАКТИ , КОИТО ГО РАЗОБЛИЧАВАТ АКО Е НЕВИНЕН ЗАЩО ПОДАДЕ ОСТАВКА , ЗАЩО Б Б МУ Я ПРИЕ - ТОВА ЦИРК ЛИ БЕШЕ ИЛИ БОЙКО ГЛЕДА ДА ЗАМЕТЕ ВСИЧКО , ЗА ДА ОСТАНЕ ТОЙ ЧИСТ КАТО СЪЛЗА ?
52
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Баси гнездото от гепачи, той дето прилича на маймюн с майка която търсеше картел в горивата и не откри такъв. Баща му е конституционен съдия, жена му в газовата фирма. Я помислете, колко кинта влизат в това семейство? Ето защо живеят в лукс и като левове се фърлят на амбразурата за да защитават гепачите. Крадците защитават крадците.А този мочко който две думи не може да каже, какъв законотворец е?Послушник и нищо друго.Помните ли, видими резултати? Е, не само ги виждаме но и ги усещаме по цените
51
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Напускайте,правете се на честни и принципни!Комунистт да ти говори за морал,все едно лека труженичка го казва!Те това искат да ви отстраняват по един!Опомнете се!
50
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гнус. Като баща му.
49
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Глупости! Утре пак ще е на работата си. Вече видяхме как напускат. Най- много да я преместят на друга по- сладка позиция. Умиране има, отказване няма. Те кадруват в партиите заради предимствата, които ползва цялата им рода. Не заради отдаденост към партиите. Няма случайни назначения по професионални качества.
48
1
 
7
 
! Отговори
кумгей преди 6 години
къв е тоя кумгейт да не би да искате да кажете кумгей
47
0
 
10
 
! Отговори
Съветник преди 6 години
А в ЦГМ кога.... Там роднини бол
46
27
 
10
 
! Отговори
Ел.Йончева-смешно е преди 6 години
А бе тази Елена Йончева не беше ли любовницата на Станишко , който България изгони с камъни? Е сега тази ли ще дава посоката на България? Това ли са новите лица в БСП ? Смешно и жалко е...
45
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези пък!Ако караме по такива правила, 2/3 от работещите в БАН трябва да напуснат. А може би и доброволно да се откажат от научните си степени, защото са ги придобили по шуробаджанашка линия.
44
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 43Ирена Соколова е на Котараците, любовница на боко. Няма как да не я изберат. Но в Перник кадрува лично докторката. Тая Ирена само *** на вожда, нищо друго.
43
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Се си мислех, че поне ще дочакат първите сметки за ток и парно и тогава ще почнат да хвърлят оставки, ама ще е по рано май
42
1
 
27
 
! Отговори
TIR преди 6 години
Хора за пореден път ви казвам да повторим 97-*** !Да ти запалим когато са вътре!Иначе сме обречени!!
41
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи излиза че този е влязъл в партията на Суджуците още 23 годишен.Явно като някакъв голям експерт - поредната издънка на старата комунистическа номенклатура.Вижте кои са майка му и баща му - ортодоксални комунсти в миналото, пребоядисани герберасти в настоящето.С други думи - винаги близо до Суджука и папането.Така са възпитали и полуграмотното си синче.
40
0
 
23
 
! Отговори
Тато из Правец преди 6 години
Ама е на хранилка по 2009 година и пак ще папка на някое ,ново местенце !
39
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Курти,да ти го намаам в ***!