ГЕРБ за Габрово - претопляне на стара манджа! В партията - единни!

Цветанов категоричен, че вицето Дончев не е в роднинска схема
5 окт 2017 14:30,
111
ГЕРБ за Габрово - претопляне на стара манджа! В партията - единни!
Снимка: архив "Булфото"

От ГЕРБ определиха новите обвинения на БСП за скандални назначения в община Габрово като "претопляне на стара манджа" и умишлено отклоняване от важните теми за България.

Цветан Цветанов заяви, че ако Томислав Дончев бе назначил брат си, докато е бил кмет на Габрово, тогава от ГЕРБ щели да бъдат съгласни с левицата.

"Томислав Дончев е в изпълнителната власт и от 10 години живее в София. Неговият брат е останал да живее в Габрово. Ако Томислав Дончев го бе назначил, когато беше кмет на Габрово, щяхме да сме съгласни с всички тези твърдения, щяхме да имаме отношение", коментира Цветанов и настоя, че вицепремиерът не назначава в общината.

"Партия ГЕРБ се учреди през декември 2006. Всички от ГЕРБ преди това не се познаваха. Нормално е като станем приятели през тези 10-11 години някой да се обърне към някой приятел и да го покани като кум", продължи Цветанов.

Още по темата

Все пак той каза, че са възложени проверки за всички структури на ГЕРБ, за да бъдат изчистени подобни случаи, ако има такива.

Според депутатът от ГЕРБ Николай Сираков вече са излизали подобни нападки от левицата в община Габрово и засегнатите са завели дела и са ги спечелили.

"Вземат се факти, които са факти - кой с кого е съученик, кръстник и кум и оттам нататък се пришиват лъжи. Това, което те изнесоха за Габрово, е претопляне на стара манджа. По време на предизборната кампания на предните избори извадиха същите лъжи", обясни Сираков.

Цветанов бе категоричен и че няма разделение между парламентарната група и премиера Борисов. По думите му твърденията на левицата, че има разцепление и бламиране на премиера са стар сценарий. Той посочи и че от левицата имало и подготвен сценарий за разкол между него и Борисов.

"Това сме го слушали от 2008, откакто се разбра, че ГЕРБ има потенциал да управлява. Тогава започнаха да говорят -  Цветанов ще вземе партията на Борисов, Борисов ще изгони Цветанов", припомни вторият в ГЕРБ.

"Няма разминаване с позицията на парламентарната група и с позицията на премиера. Има обаче парламент, парламентарна група, която има своя живот. Има също изпълнителна власт, Министерски съвет, който също има своя управленски живот. От тази гледна точка има разделение на властите. Всяко едно ключово решение сме го съгласували с Бойко Борисов", заключи Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НЯМА НИЩО ВЕЧНО ПОД СЛЪНЦЕТО. ВСЯКО НАЧАЛО ИМА КРАЙ. ТЕ ЦЕЛИ ИМПЕРИИ ПРОПАДАТ, ЧЕ ЕДНА КРАДЛИВА ПАРТИЯ ЛИ. И ГЕРБ ЩЕ СИ ОТИДЕ, РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ СЕ ОТТЕЧЕ В КАНАЛИЗАЦИЯТА.
52
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На бат`Бойко любовницата е в Симитли.
51
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
АЛО, НОВИЯТ! СИГУРНО САМО ТИ НЕ ЗНЕАЕШ, ЧЕ *** СА В ГЕРБ.НАЧЕЛО С ПЪРВИЯ ПАРТИЕН И ДЪРЖАВЕН РЪКОВОДИТЕЛ КОМУНИСТЪТ БОРИСОВ И РАЗНИТЕ ТАМ ЦЕЦКИ.
50
0
 
2
 
! Отговори
? преди 6 години
До Анонименти на колко би ги оценил?
49
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
PO NAGAL ,PROTIVEN I BEZOCHLIV POLITIK OT TSVETANOV MISLIA CHE NE SAM VIZHDAL
48
2
 
37
 
! Отговори
козел преди 6 години
Те и за Делян Добрев са категорични, че е невинен, нооооо.....има ли смисъл да говорим ?
47
31
 
6
 
! Отговори
Нов преди 6 години
Само така. Никакъв гювеч за ***. Да *** от глад
46
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На тия,ако им е останала поне капчица морал,трябва незабавно да си подадат оставките до един...*** не вярвам...Не са такива...
45
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кога ще махнете любовницата на бат бойко от перник? Котарачката мазна и гадна?!
44
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Големите фирми вкл. строителните ако си отворят устата колко милиарда са дали на Тиквата и Цоко за подкупи по проекти "общеествени поръчки" ще стане СТРАШНО.
43
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Призовавам за инициатива: "Дамгосай ГРОБ-аря"
42
2
 
34
 
! Отговори
параноиден шизофрени преди 6 години
Цветанов: Има сценарий на БСП за разкол между нас с Борисов! И китайските илюминати, и албанските извънземни участват в него, ухили се Цецо
41
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Физкултурника и Пожарния си мислеха че така ще е цпл живот....ама НЕ!!!Тия са толкова прости че в нормална държава нямат шанс да помиришат парламента какво ли остана за управление.Но в Бг народа толкова супер *** че тези изкараха цели 10 години.Е, това е КРАЯТ им.Що лай*на ще излязат, бедна ви е фантазията........Кражби за милиарди, шуро-баджо връзки............абе иде голям сеир.
40
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Kmetiza na gabrivo luebovniza na lelinoto na tan4eto dobreva drugarja don4ev ot gerb schte se jene li ili ne a i dete ima kmetizata ot gabrovo ot gerb. Zvetanov jena mu oschte v dans kumove sa na koi
39
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До СТРАНДЖАТАТи явно не живееш в България или пък падаш от луната, друго какво да ти кажа, те апартаментите хей така от физкултурна дейност се изплащат....
38
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цецоооо, ЕС създава ОБЩА прокуратура за ИЗМАМИТЕ с еврофондове!!!СПУКАНА ви е работата.Царството ви замина.Боко и той гори.Германци и французи ще ви разследват а не Цацата и "КОЙ".
37
13
 
10
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
До Анонимен"Ей това е герберасткия гьонсуратлък - ти му казваш и доказваш, че е крадец, той ти казва - ама аз си крада отдавна?!?"...-------------------------------------------------------------------------------------Ти да не смяташ, че европейците са толкова глупави и да си хвърлят парите на вятъра /да ги дават на крадци/... - припомни си кога отварят хазната с еврофондовете и кога я затварят...
36
29
 
1
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
Жаждата за власт е причината КУРнелето да освирепее... - и да хване неврастения... - а когато Цветанов се изказва по въпроса и бърка на едно деликатно място и си завърта двата пръста...
35
1
 
25
 
! Отговори
бай Петко преди 6 години
Цецо, умната, фесът ти гори !
34
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей това е герберасткия гьонсуратлък - ти му казваш и доказваш, че е крадец, той ти казва - ама аз си крада отдавна?!?