Депутатът Антон Тодоров плаши журналист с "празен стол"

ГЕРБ се разграничиха, защитават свободата на медиите
Обновена: 6 окт 2017 13:55 | 6 окт 2017 12:45,
287
Депутатът Антон Тодоров плаши журналист с "празен стол"
Снимка: архив "Булфото"

Депутат от ГЕРБ и вицепремиер заговориха един след друг на телевизионен журналист за "празен стол".

Антон Тодоров от ГЕРБ и вицето Валери Симеонов напомниха на тв водещия Виктор Николаев, че мястото на колежката му е празен.

При разговора си с народния представител, който обвинява президента Румен Радев в договорка за изтребителите, водещият попита дали става дума за "шайка". Тодоров, който преди да стане депутат от ГЕРБ, критикуваше партията и наричаше лидерите й "шайка", отвърна:

"Много силни думи. Ще ви изядат хляба. Вече изядоха хляба на колежката ви.Тя и тя беше тръгнала в такава посока, ама гледам -липсва столчето ѝ", каза Тодоров.

След него събеседник на Виктор Николаев бе Валери Симеонов, който предупреди водещия да не се опитва да клати държавата заради въпросите му по "Кумгейт".

"За мен виновен е кметът на Хасково. Той е назначил хора на временен договор и после не е провел конкурс, а им е направил договора постоянен. Вие, например, също сте били назначен на временен договор, после са ви го направили постоянен. Вижте колежката ви, беше тук, а ето, останахте си сам", каза Симеонов.

Изявленията на двамата политици предизвикаха множеството критики в социалните мрежи. Няколко часа по-късно от ГЕРБ се разграничиха от думите на депутата си Антон Тодоров.

"ГЕРБ винаги е защитавала свободата на медиите. Смятаме, че свободната журналистика има правото да пита и да задава въпроси. За нас няма лоши и неудобни въпроси, а неточни отговори.

Всички изказани тези на народния представител Антон Тодоров са негово лично мнение", обявиха от партията в съобщение до медиите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


287
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари