Депутатът Антон Тодоров плаши журналист с "празен стол"

ГЕРБ се разграничиха, защитават свободата на медиите
Обновена: 6 окт 2017 13:55 | 6 окт 2017 12:45,
287
Депутатът Антон Тодоров плаши журналист с "празен стол"
Снимка: архив "Булфото"

Депутат от ГЕРБ и вицепремиер заговориха един след друг на телевизионен журналист за "празен стол".

Антон Тодоров от ГЕРБ и вицето Валери Симеонов напомниха на тв водещия Виктор Николаев, че мястото на колежката му е празен.

При разговора си с народния представител, който обвинява президента Румен Радев в договорка за изтребителите, водещият попита дали става дума за "шайка". Тодоров, който преди да стане депутат от ГЕРБ, критикуваше партията и наричаше лидерите й "шайка", отвърна:

"Много силни думи. Ще ви изядат хляба. Вече изядоха хляба на колежката ви.Тя и тя беше тръгнала в такава посока, ама гледам -липсва столчето ѝ", каза Тодоров.

След него събеседник на Виктор Николаев бе Валери Симеонов, който предупреди водещия да не се опитва да клати държавата заради въпросите му по "Кумгейт".

"За мен виновен е кметът на Хасково. Той е назначил хора на временен договор и после не е провел конкурс, а им е направил договора постоянен. Вие, например, също сте били назначен на временен договор, после са ви го направили постоянен. Вижте колежката ви, беше тук, а ето, останахте си сам", каза Симеонов.

Изявленията на двамата политици предизвикаха множеството критики в социалните мрежи. Няколко часа по-късно от ГЕРБ се разграничиха от думите на депутата си Антон Тодоров.

"ГЕРБ винаги е защитавала свободата на медиите. Смятаме, че свободната журналистика има правото да пита и да задава въпроси. За нас няма лоши и неудобни въпроси, а неточни отговори.

Всички изказани тези на народния представител Антон Тодоров са негово лично мнение", обявиха от партията в съобщение до медиите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


287
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
216
2
 
18
 
! Отговори
курбалаев преди 6 години
На този ако съм съдия му давам 10 години само заради физиономията.....
215
0
 
11
 
! Отговори
отчето преди 6 години
Не се учудвайте на отношението на пишман политици към журналистите , които в голямата си част се мазнеха и угодничеха пред управлявящите и бяха безпощадни към представителите на опозиционните партии.Погледнете в някои сайтове как изтриват мнения на хора , които не харесват някои " велики" политици.
214
0
 
13
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
Каква свобода на медиите, аз нямам достъп до няколко новинарски сайта, заради някакви коментари. В единия ми е баннат ай пи адреса, в другия ми е изтрит целия профил, заедно с всички коментари, в следващите подобни неща. След запитване кои правила нарушавам, нямам отговор. Сайтовете са сериозни, рейтингови, най-големите, но не могат да изтърпят мнение на свободен човек. По-скоро ще изтърпят цинизми и обиди, отколкото логична мисъл. Представям си контрола над самите водещи какъв е.
213
0
 
11
 
! Отговори
сиромах преди 6 години
За кой ли път гущера си къса опашката като се разграничава от гадовете и гаднярите!Това е политиката за да замазваш гафовете и стискаш здраво заплашвайки всички противници или опоненти само и само да си във властта!И тоя *** народ си трае страхливо защото ако това беше направено от депутат на социалистите със сигурност щеше да има кой да сипне парички и да изкара красивите протестиращи на площада!!!
212
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Скоро ГЕРБ ще са в историята. Точно, както изчезнаха НДСВ все едно никога не ги е имало. Така ще стане и с тия от ГЕРБ.
211
16
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЧЕРВЕНАТА С.*** СЕ ИЗЯДЕ, ЧЕ НЕ Е ВЪВ ВЛАСТТА И НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ. ОСТАНА Й САМО ДА СИ СЛУША СЪВЕТСКИ ПЕСНИЧКИ И ДА СИ РАЗГЛЕЖДА ЧЕНЕТАТА В КВАРТАЛНАТА КРЪЧМА И ПО ГРАДИНКИТЕ С ДЪ.РТЕЛИТЕ
210
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя може да плаши само жена си.
209
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Напролет избори.
208
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Скоро герб ще е аут.
207
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Една мравка не може да мачка
206
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само така, мощен отпор на червената сесерестанска гмеж.
205
27
 
5
 
! Отговори
6 преди 6 години
Браво на ГЕРБ! Мачкай червената ***!
204
4
 
17
 
! Отговори
Въпрос ? преди 6 години
Представете си подобен сценарий , в Турция.Когато си гост и си приел да си там , нямаш право да бягаш от въпроси , но това да злоупотребяваш с власт и заплахи в ефир?Че то при Ердоган няма такова нещо , но ако беше в Турция коментарите щяха да са др.Помислете си малко как ни управляват и кой държи властта Те или Ние , след тия заплахи мисля ,че е ясно коя партия е МАФИЯ.Но гласувайте за ГЕРБ , те строят нищо ,че в др държави се строй повече и се живее по-добре.
203
2
 
21
 
! Отговори
КОНСТАНТИНОВ преди 6 години
БИЛИ СЕ РАЗГРАНИЧАВАЛИ ОТ ЗАПЛАХИТЕ НА ТИЯ ДВАМА ДОКАЗАЛИ СЕ НЕГОДНИЦИ И МНОГО,АМА МНОГО ДОЛНИ ИНДИВИДИ.ЗАТОВА НЯМАМЕ ДОСТОИНА ЖУРНАЛИСТИКА ,А СЛУГИНСКА И ПРОДАЖНА.ЗАДАДЕ ЛИ НЯКОИ НЕУДОБЕН ВЪПРОС ВЕДНАГА ГО ПУСКАТ ПО ПЪРЗАЛКАТА ЗА РЕСПЕКТ НА ОСТАНАЛИТЕ.
202
0
 
23
 
! Отговори
от Я доА преди 6 години
Единия беше ЯНИ -Я, обаче Антончо Химлера -А , го засенчи отвсякъде ...укрепнал герберист от където погледнеш.Тоя нито за кум става , нито кум да му станеш................
201
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каква лоша услуга правят на Боко тези *** Тодоров и Симеонов.Утре всички европейски медии ще са пълни със съобщение, че герб репресира журналистите
200
1
 
37
 
! Отговори
РЕПРЕСИИ преди 6 години
НЕ МОЖЕ ДА ИМА ЛИЧНО МНЕНИЕ.ТНОЙ ОТИВА В ТЕЛЕВИЗИЯТА КАТО ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ГЕРБ И ВСИЧКО КАКВОТО КАЖЕ СЕ ЛЕПВА НА *** НА БОКО.
199
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като каза "Ох то па едни журналисти едни депутати", та се сетих.Един разправя на приятеля си:-Видях жена ти с любовник на гарата.Другият отвръща:-То пък една гара.
198
0
 
24
 
! Отговори
"-" преди 6 години
За родните ни дУпетати и политици - демокрация, свобода на словото - са просто пустословие!За тях, власта се асоциира с лична диктатура и недосегаемост!
197
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пак гласувайте за ГЕРБ после...най-наглите и безочливи гадини в най-новата ни история!!!