Депутатът Антон Тодоров плаши журналист с "празен стол"

ГЕРБ се разграничиха, защитават свободата на медиите
Обновена: 6 окт 2017 13:55 | 6 окт 2017 12:45,
287
Депутатът Антон Тодоров плаши журналист с "празен стол"
Снимка: архив "Булфото"

Депутат от ГЕРБ и вицепремиер заговориха един след друг на телевизионен журналист за "празен стол".

Антон Тодоров от ГЕРБ и вицето Валери Симеонов напомниха на тв водещия Виктор Николаев, че мястото на колежката му е празен.

При разговора си с народния представител, който обвинява президента Румен Радев в договорка за изтребителите, водещият попита дали става дума за "шайка". Тодоров, който преди да стане депутат от ГЕРБ, критикуваше партията и наричаше лидерите й "шайка", отвърна:

"Много силни думи. Ще ви изядат хляба. Вече изядоха хляба на колежката ви.Тя и тя беше тръгнала в такава посока, ама гледам -липсва столчето ѝ", каза Тодоров.

След него събеседник на Виктор Николаев бе Валери Симеонов, който предупреди водещия да не се опитва да клати държавата заради въпросите му по "Кумгейт".

"За мен виновен е кметът на Хасково. Той е назначил хора на временен договор и после не е провел конкурс, а им е направил договора постоянен. Вие, например, също сте били назначен на временен договор, после са ви го направили постоянен. Вижте колежката ви, беше тук, а ето, останахте си сам", каза Симеонов.

Изявленията на двамата политици предизвикаха множеството критики в социалните мрежи. Няколко часа по-късно от ГЕРБ се разграничиха от думите на депутата си Антон Тодоров.

"ГЕРБ винаги е защитавала свободата на медиите. Смятаме, че свободната журналистика има правото да пита и да задава въпроси. За нас няма лоши и неудобни въпроси, а неточни отговори.

Всички изказани тези на народния представител Антон Тодоров са негово лично мнение", обявиха от партията в съобщение до медиите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


287
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
196
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По интересно ще е, когато се опразни столът на Антон Тодоров и *** се върне в дупката, от която е излязъл.
195
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГЕРБЕРУНГЕЛИТЕ ВЕЧЕ УВОЛНЯВАТ НЕУДОБНИТЕ ЖУРНАЛИСТИ.СЪВСЕМ КАТО ТАТО, ДАЖЕ ГО НАДМИНАХА ПО КОМУНИЗЪМ.Сега Боко да се похвали на заседание в Брюксел с ткези деяния.
194
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ох то па едни журналисти едни депутати......Бури в чаша вода, безсмислени театрални лоши актьори.Кой ли се интересува от тях, клоуни за да пълнят пространството а да се върши ежедневния грабеж по между другото
193
24
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо няма истерия за Каварна,защо няма истерия за честния комунист спечелил от "тото"пари за ролсройс,защо няма истерия ЗА СВОДНИКА СЕЛСКИ КМЕТ ОТ БКП,защо няма истерия ЗА КУПУВАЧА НА РОМСКИ ГЛАСОВЕ ОТ БКП-ЗАЩОТО ЕЛЕКТРОННИТЕ МЕДИИ ПРИНАДЛЕЖАТ НА ЧЕСТНИ КОМУНЯРСКИ РОЛСАДЖИИ,ЗАТОВА!Иначе Валери Симеонов и тоя Тодоров ДОБРЕ ХРАНЯТ КОМУНЯРСКАТА ПАСМ..ИНА затова са подивели,особено с изказванията за "музата"на Гадев се изкефих максимално!!
192
23
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами не,не го плаши отново журналистическа манипулация защото при правилен прочит се оказва че този Тодоров ДЕФАКТО СЕ КАРА НА флегмата Николаев ДА НЕ НАРИЧА КЛИКАТА ОКОЛО ГАДЕВ ШАЙКА ЗАРАДИ УГОВОРКАТА ЗА ГРИПЕН И ЖЕЛАНИЕТО ДА ЦАПАРДОСАТ 1500000000ЛЕВА!Иначе на въпроса "ти тук с връзки ли си или с конкурс"НИколаев отговаря "С ВРЪЗКИ" а жена ти И ТЯ,та за какво пак се истеризира от чеврвените и Фтентичните болшевики които пеят в един глас??ЗАЩО НЯМА ИСТЕРИИ ЗА КОМУНИСТА РОЛСАДЖИЯ,СВОДНИКА и тн.?
191
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На този свят всичко, свързано с делата човешки е временно! Просто са напомнили на журналиста, че майка му го е родила като Виктор , а не като "водещ тв предаване". Колежката, която съства (по израз на някои етноси), проявяваше непркъснато определени предубеждения, подхождащи на говорител на някоя политическа формация и вероятно затова са и посочили къде да потърси място за по-успешни изяви.
190
3
 
27
 
! Отговори
пиленце преди 6 години
Вървим към отявлен фашизъм.
189
32
 
7
 
! Отговори
АЗЗЗЗ преди 6 години
По конституция депутата има неограничени възможности да изказва мнението си и това на избирателите! За това е разрешено на Нинова да ЛЪЖЕ ЕЖЕДНЕВНО!
188
1
 
18
 
! Отговори
Го4о преди 6 години
Къде видяхте това "разграничаване"? Само изкуфял журналист може да постави това ЗАГЛАВИЕ!
187
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Свободата на словото равна на свободата на народа определена от ПАРТИЯТА ! Само чакам като умре да му направят мавзолей на Бойко . 8 г управление с подаване на оставки и бягане от отговорност от линч ,но по принцип го играем борци за свобода , борци срещу корупция , контрабанди. Народа ако не зависеше от обещанията за по добър живот чрез финансов разстеж отдавна такива тарикати да са или в затвора или да са тираджии на запад .
186
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цецо Слушалката разграничава ли се от Антон Мумията?
185
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какъв асфалт какви пет лева а бе хора вие не виждате ли какво става с България-изчезва! Всяка година е напускат 35 000 българи за да учат и работят на запад а не тук в рая както твърдят герб.Бойко плати 6млд за КТБ и Белене от вашия джоб и виновни няма а вие сте бедни!Плати 1 200 000 000лв от вашия джоб и то точно по коледа на руснаците вместо да ги даде на българите за реактори които трябваше да дойдат до април но ги няма и няма да дойдат кой от вас ще плати за стока която не е виждал и не е
184
1
 
33
 
! Отговори
до 186 преди 6 години
Абе,герберуго,ти даваш ли си сметка какви простотии си надраскал.Станишев бил прерязал лентата на 250 км магистрали,построени от ГЕРБ.Та ГЕРБ управляваха след Станишев бе,*** такъв.Цецо откъде ви намира такива празноглавци.
183
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Марица защо бе спряна от Орешарски? защото НЕ ОТГОВАРЯШЕ НА ИЗИСКВАНИЯТА. ББ знае да строи бързо но некачествено. Като минеха от ЕС, щяха да ни глобят с милиарди.
182
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-ме дразни че Бобо се праив на антикомунист, а е по-голям комунист и от комунистите.
181
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
като си е дал здравето - да напусне - никой не го тика насила да е премиер и не му държи пистолет опрян в главата
180
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Проспепира? Просперира? колко е средната заплата - 500 лева. при 460 лева на чистачката. къде е висшето образование? защо не унифицират заплатите от 2009 година. 2009 аз получавах 340 лева ама минималан бе двойно по-ниска. ако трябав да се унифицират заплатите аз трябав да получавам 900 лева.А Бойко кани Цеца величкови -вдовицата на АРкана - да пее сръбсик песни за 100 000 лева. Да бе помолил Графа, Поли генова и лила Иванова за тези пари.
179
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
вярно е че БДЖ фалира ама не е вярно че Станишев носи отговорността. когато Борисов дойде те все още не бяха фалирали. БДЖ трябваше умшлено да бъдат фалирани, защото в моменат всичко се строи да е автомагистрали, тъй като от там се краде най-лесно, а БДЖ щеше да е на загуба първиет години и Герб нямаше да цоцат парички. затоав бе по-готиво да я ливидират, вместо на я реформират.
178
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 195 - целият ВСС, се състои от креатури на Борисов. който той каже той ще е съдия или прокурор.
177
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В резултат на неплащането на мотрисите навреме от Станишев БДЖ напълно фалира по негово време.