Депутатът Антон Тодоров плаши журналист с "празен стол"

ГЕРБ се разграничиха, защитават свободата на медиите
Обновена: 6 окт 2017 13:55 | 6 окт 2017 12:45,
287
Депутатът Антон Тодоров плаши журналист с "празен стол"
Снимка: архив "Булфото"

Депутат от ГЕРБ и вицепремиер заговориха един след друг на телевизионен журналист за "празен стол".

Антон Тодоров от ГЕРБ и вицето Валери Симеонов напомниха на тв водещия Виктор Николаев, че мястото на колежката му е празен.

При разговора си с народния представител, който обвинява президента Румен Радев в договорка за изтребителите, водещият попита дали става дума за "шайка". Тодоров, който преди да стане депутат от ГЕРБ, критикуваше партията и наричаше лидерите й "шайка", отвърна:

"Много силни думи. Ще ви изядат хляба. Вече изядоха хляба на колежката ви.Тя и тя беше тръгнала в такава посока, ама гледам -липсва столчето ѝ", каза Тодоров.

След него събеседник на Виктор Николаев бе Валери Симеонов, който предупреди водещия да не се опитва да клати държавата заради въпросите му по "Кумгейт".

"За мен виновен е кметът на Хасково. Той е назначил хора на временен договор и после не е провел конкурс, а им е направил договора постоянен. Вие, например, също сте били назначен на временен договор, после са ви го направили постоянен. Вижте колежката ви, беше тук, а ето, останахте си сам", каза Симеонов.

Изявленията на двамата политици предизвикаха множеството критики в социалните мрежи. Няколко часа по-късно от ГЕРБ се разграничиха от думите на депутата си Антон Тодоров.

"ГЕРБ винаги е защитавала свободата на медиите. Смятаме, че свободната журналистика има правото да пита и да задава въпроси. За нас няма лоши и неудобни въпроси, а неточни отговори.

Всички изказани тези на народния представител Антон Тодоров са негово лично мнение", обявиха от партията в съобщение до медиите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


287
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
176
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какви блестящи демократи са тези, как дават мило и драго за свободата на словото!00
175
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Герб оревах света че Орешарски взел 1 милиард - те не взеха ли 16 милиарда? Трябав ли сега да ги изправим пред стената за разстрел?
174
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За БСП открили е точният термин, а не строили.А Марица беше запичната през 2013 г и после соряна от Орешарски през 2014 г.Станишев беше на власт до 2009 г
173
2
 
17
 
! Отговори
до 191 преди 6 години
не ги е платил, защото се е канел да управлява пак и да си ги плаща той. това не може да му се внемянва като отгвороност . Бойко като не е искал да плащ лихвите - да не бе ставал министър председател. Герб скроиха същия номер на Орешарсик оставиха му само заеми, но той не рева като Герб.
172
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Висшият съдебен съвет назначава съдии и прокурори. Прочети си закона за съдебната власт.
171
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако някога сте слушали записите с Борисов , Танов ще разберете как се стопанисва страната .Държавата ни не се бори с контрабандата , корупцията , поръчковите убийства ,тя ги КОНТРОЛИРА !
170
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
за първия мандат на Герб са открити 50 километра магистрали. За сравнеие от БСП са открити 114 километра. Марица и люлин бяха почти готоив при Станишев - отчуждени, техническата проверак бе минала, вече се строеше. Борисов мина и клъцна с ножиците. Люлин Герб я оскъпиха със 120 милиона лева.
169
12
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Станишев не е полагал никакъв асфалт, просто му се падна да реже лентите на Тракия, които бяха издадени с Акт 16 през Септември 2014 г.
168
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За Станишев и БДЖ, забравил си да споменеш, че купените от него Дезиро мотриси не си ги беше платил, а ни ги остави да ги плащаме с лихвите.
167
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
121 километра положен асфалт по времето на Станиев, 115 километра - по времето на Борисов 1Тройнаат коалиция рехабилитира 6844 километра, Борисов малко над 1584Кабинетът Станиев изля 11,5 милиона тона асфалт, кабинетът Борисов -3,5 милиона тона
166
11
 
2
 
! Отговори
Червен клошар преди 6 години
Червени каскети, вие ли твърдите, че сте строили магистрали след като твърдяхте, че асфалтът не се яде?
165
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 186 - нещо си в голямо заблуждение. Станишев управляваше ПРЕДИ Герб да дойде на власт. До 2009 година.
164
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
183 - Е, Борисов дойде и веднага назначи на отговорни длъжности протестиращи като АНтон генов и А.Цонева. Видяхме колко са били "независими", щом заради едната заплата са стачкували, а идеята беше че протестите са заради Пеевски.
163
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Станишев не построи нито един сантиметър магистрала, просто му се падна да реже лентите на готовите 250 км магистрали, които построи ГЕРБ.
162
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колко независими вестниак имаше преди няколко години и колко са днес?всичко е в ръцете на трима души- Иво Прокопиев, Делян Пеевски, Сашо Дончев...Труд, 24 часа, Монитор, Стандарт бяха продадени, Преса и Анти - съсипани....
161
1
 
19
 
! Отговори
до 165 преди 6 години
Не забравяй че Съдът е на ГЕРБ.Това го знаят и малките деца.Борисов си назначава удобни и Прокурори и Съдии.
160
19
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Естествено че ще протестират след като Орешарски за два месеца уволни 250 000 българи от работа с мотива, че не да гласували за БСП.Аз също бях всеку ден на протестите просто защото бях изгонен от работа.Гирдея се че успяхме да свалим този мафиот от власт!
159
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да го назначат председател на Комисия за Установяване на Роднински Връзки в Администрацията.
158
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имат ли право журналистите да бъдат нагли,безочливи и арогантски,канейки гости в студиото си? Това е въпрос без цвят! Какво имат право всички разбираме веднага от тях,техни колеги или спонсори! Интересува ме някой да стане и обясни какво нямат право да правят! Те безнаказано ли си вършат професията или има някакви правила?
157
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Наистина това получовешко създание, някак си пръкнало се от комбинация с най-гнъсни гени, превърнал се в тоалетното казанче на ГЕРБ, заема първо място по погнуса и отвръщение. Винаги съм се питала, има ли семейство, съпруга, деца, кои са те им как живеят с него, на какво ги учи и с какво им дава пример?Цецо Цървула и Боко Суджука отвръщават, но този предизвиква погнуса до потрес.Какви е допринесъл за България?Бърка в мръсотиите но избирателно, не закача Шайката.Как свиква с миризмата на Суджука?