Депутатът Антон Тодоров плаши журналист с "празен стол"

ГЕРБ се разграничиха, защитават свободата на медиите
Обновена: 6 окт 2017 13:55 | 6 окт 2017 12:45,
287
Депутатът Антон Тодоров плаши журналист с "празен стол"
Снимка: архив "Булфото"

Депутат от ГЕРБ и вицепремиер заговориха един след друг на телевизионен журналист за "празен стол".

Антон Тодоров от ГЕРБ и вицето Валери Симеонов напомниха на тв водещия Виктор Николаев, че мястото на колежката му е празен.

При разговора си с народния представител, който обвинява президента Румен Радев в договорка за изтребителите, водещият попита дали става дума за "шайка". Тодоров, който преди да стане депутат от ГЕРБ, критикуваше партията и наричаше лидерите й "шайка", отвърна:

"Много силни думи. Ще ви изядат хляба. Вече изядоха хляба на колежката ви.Тя и тя беше тръгнала в такава посока, ама гледам -липсва столчето ѝ", каза Тодоров.

След него събеседник на Виктор Николаев бе Валери Симеонов, който предупреди водещия да не се опитва да клати държавата заради въпросите му по "Кумгейт".

"За мен виновен е кметът на Хасково. Той е назначил хора на временен договор и после не е провел конкурс, а им е направил договора постоянен. Вие, например, също сте били назначен на временен договор, после са ви го направили постоянен. Вижте колежката ви, беше тук, а ето, останахте си сам", каза Симеонов.

Изявленията на двамата политици предизвикаха множеството критики в социалните мрежи. Няколко часа по-късно от ГЕРБ се разграничиха от думите на депутата си Антон Тодоров.

"ГЕРБ винаги е защитавала свободата на медиите. Смятаме, че свободната журналистика има правото да пита и да задава въпроси. За нас няма лоши и неудобни въпроси, а неточни отговори.

Всички изказани тези на народния представител Антон Тодоров са негово лично мнение", обявиха от партията в съобщение до медиите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


287
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
236
1
 
2
 
! Отговори
Брат Вурст преди 6 години
Поуката е, че депутатите трябва да минават психо-тест. Няма да е зле и да притежават някакъв минимален IQ.
235
0
 
3
 
! Отговори
до 245 преди 6 години
Правилно, гледй само Алфа Атака. Там няма корупция и се говори само истината.
234
2
 
13
 
! Отговори
Химчо преди 6 години
Химлерчо привлече вниманието върху себе си за да отвлече вниманието от кумгейт.Майсторско изпълнение ????
233
1
 
28
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
Той е последният преди Цецо, когото биха отстранили. Агресивната п'ростащина на Антон Тодоров е за гербаджиите е като манна небесна.. На думи се разграничават , а му ръкопляскат в Народното събрание, и даже го избраха за председател на комисия.
232
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Незабавно да бъде остранен от партията
231
1
 
21
 
! Отговори
Тинев преди 6 години
СУДЖУКгЕЙ-ЗАПЛАХИ ЗА УБИЙСТВО КЪМ ОСНОВЕН СВИДЕТЕЛ-ШУРОБАДЖАНАЩИНА-Депутатът Антон Тодоров плаши журналист с "празен стол".........А толкова е просто: Просто ГЕРБ!
230
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кръглия суджук от Банкя къде е
229
17
 
5
 
! Отговори
РЕВЕТЕ КОМУНЯГИ.... преди 6 години
РЕВЕТЕ ЗА "ГРИПЕНИТЕ"-------КОМИСИОННАТА ТАМ Е..... В МИЛИОНИ $.ри!
228
16
 
8
 
! Отговори
ХА,ХА,ХАА-НЕ МЕ ТРИЙ преди 6 години
НЕ ПЛАШИ ЧОВЕКА ---ЗАГРИЖЕН Е ЗА ЖУРНАЛИСТА , С РУСКО ПОТЕКЛО --ВИКТОР НИКОЛАЕВ , КОЙТО ВИНАГИ ПРОВОКИРА ТЪПО И БЕЗПАРДОННО!
227
1
 
9
 
! Отговори
Край преди 6 години
Дайте да ги купим тия грипени та да си оправим живота бе.
226
34
 
9
 
! Отговори
Алекс2 преди 6 години
ГЕРБ може и да присвояват нещичко ама направиха нещо и за обикновените хора-пътища санирани блокове пречиствателни станции събота и неделя опашки на КПП за екскурзии в Гърция и др.А при управлението на *** само глад и купони за храна ! ФАКТ! А мерси...
225
2
 
23
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
Нова напразно се опитват да си защитават водещия, след като от репликите стана ясно, че второто столче е празно заради зададен въпрос. А все пак те самите са я уволнили, не някой друг. И версията, че мечтата й била да прави лайфстайл предаване няма как да мине. Аз помня старите й интервюта за БТВ, в които им благодареше, че са я пуснали в сутрешния блок. Нова дължат обяснение защо е свалена от ефир, а ако мумията знае, не е лошо да каже нещата докрай. Явно се говори, щом двама души го споменават
224
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
аве тия дали ще изкарат до зимата....както я подкараха... само всеки ден скандали, извинвения, оставки, обяснения- *** не ям суджуци, *** кумата не ми е никва... ДОКАТО ГИ ГТУРПИМ ЩЕ КАРАТ ТАКА! БЪЛГАРИНО????
223
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
другари? абе да виждате няква разлика с 1989? само дет си викаме г-да вече...
222
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
след босфор тв вече и нова не гледам
221
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много силни думи. Ще ви изядат хляба. Вече изядоха хляба на колежката ви.Тя и тя беше тръгнала в такава посока, ама гледам -липсва столчето ѝ", каза Тодоров. И това ми било депутат от ГЕРБ! Един път написа " Шайка" , после и той май стана такъв, сега и заплашва свободата на словото и сипе закани. ГЕРБ вижте си издънките - много станаха.
220
22
 
4
 
! Отговори
помнещ преди 6 години
До Анонимен241Какъв журналист е този? За разлика от изгонената му колежка е абсолютно недоразумение. Че е комунист или израсъл в такова семейство се вижда от километри.Скача като пияния Матросов на амбразурата само като чуе името Радев, ***, БСП, Путин и Русия.
219
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Джурналистчетата накрая ще са посечени от същата партия, на която лизаха задниците. Нема лошо! Всяко близане има граници.
218
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Виктор Николаев е единственият журналист, на когото вярвам. Няма как да повярвам на някого с физиономия като тоя на снимката горе.
217
0
 
15
 
! Отговори
To6 преди 6 години
Че този е м...... е ясно, но и журналистите от НТ си го получиха. Ръкопляскаха на терб и накрая .....