Антон Тодоров хвърли оставка, не иска да бъде етикет

Той се отказва от поста си в НС с писмо до ГЕРБ
Обновена: 9 окт 2017 15:03 | 9 окт 2017 15:03,
152
Антон Тодоров хвърли оставка, не иска да бъде етикет
Снимка: архив Булфото

Антон Тодоров подаде оставка като народен представител от ПП ГЕРБ. Това стана ясно от писмо на Антон Тодоров до ръководството на ГЕРБ, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

"Заради опитите репликата ми да бъде превърната в етикет на партията, от която съм избран, на нейния лидери и милионите хора, гласували за мен, моля да приемете оставката ми като народен представител" се посочва с писмото".

Още по темата


В последните седмици името на Антон Тодоров беше замесено с предложението на ГЕРБ той да оглави Комисията по досиетата. След това обаче партията промени решението си и оттегли предложението.

В петък пък депутатът от ГЕРБ се обърна към журналистът Виктор Николаев с думите "Ще ви изядат хляба. Вече изядоха хляба на колежката Ви. Тя и тя беше тръгнала в такава посока, ама като гледам - липсва столчето ѝ".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имаше едни , които уж пишеха за ъндърграунда, тааа......очаквам някой да му изяде хляба.
112
1
 
28
 
! Отговори
ЦВЕТА - ВИЕТНАМКАТА преди 6 години
На кого ни оставяш Тони? Сакън-недей!
111
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Химлер напусна. А долночифликчията скатажия кога? Или той няма нито съвест нито морал? А претендира за патриот къв патриот като е "умен" колкото кокошка!
110
3
 
22
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
Затова аз не мога да приема каквото и да било дистанциране на лидер от поведението на хората му. На предизборните кампании се явяват лидери и програми, хората гласуват за тях, а не за изцепките на един или друг много освободени депутати. Ако народът се подлъже по мажоритарния вот, ще се сблъска с това - неконтролируеми депутати, които ще се позовават на изборния си резултат, на уж волята на избирателите си и ще дерибействат на тази база, без да могат да бъдат озаптени и от лидерите на партиите.
109
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредният герберски бушон гръмна. Всъщност това беше предназначението на Тодоров да гръмне като бушон за да опази Борисов.
108
1
 
16
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
Това виждам в говоренето на Герб от доста време, Менда Стоянова го потвърди тази сутрин. Тодоров е свободен, от гражданската квота е, гласували са за него, сам носи отговорност за себе си. Но пирамидалната структура осъществява демокрацията, защото народът натиска върха на пирамидата, който по властовите канали надолу прави да се изпълнява волята на хората. Народът не може да контролира по отделно цялата тази тълпа. Лидерът е длъжен да ги контролира, а хората гласуват за лидера, така е най-лесно
107
4
 
29
 
! Отговори
1 преди 6 години
Тонка, винаги можеш да отидеш при астралния си близнак Евг. Мих. ефенди, в партията на Людовик Наместан. Вярно е, че трябва да обърнеш плаща, но за теб на този етап това няма да е проблем.
106
0
 
18
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
Политиката върви към това лидерите да се освободят от отговорност за случващото се в партиите им. Така лидерът остава чист за нови избори. Т.е., по пирамидата на властта ще минава каквото трябва на когото трябва, на задкулисието, но когато обществото поиска от лидера промяна надолу, той ще каже, че депутатите са свободни, а обществото е гласувало за тях. Това се целеше и с мажоритарните избори, да се отнеме от лидерите отговорността, а да се прехвърли към обществото, което е гласувало.
105
3
 
30
 
! Отговори
Жълта Книжка преди 6 години
Човек страхливец. Громи "комунистите" 30 години след падането на комунизма. Няма никаква професионална квалификация, с която да е полезен в Парламента. Взеха го като депутат само за да прави скандали и да отвлича вниманието докато ГЕРБ крадат на друго място. Ченгетата му пускат "документи" и той прави скандал след скандал. Много добре знае, че Нова Телевизия обслужва ГЕРБ но мрази Николаев заради завистта, че оня взема 15000 лева заплата.
104
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
E antone kaj ti gi nabutaha gerb sa dobrev ne prieha ostsvkata no sa tebe da aut si komuniga gerber nikoi nama da te sadchtiti ot gerb opotrebiha te i schut v gasa ti go sadluji deto pluesch jon4eva ninova i dr hak da tie puschi schaikata nr 2 kniga pischi barso da 4etem jalko boiko zezo ne te saschtitiha da istane6 hahaha
103
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво се случи днеска мили Тонказащо ти гръмна като старата лимонкаБатко Буби ли ти би дузпата със шут и твойта кариера свърши аламинут.А как горяха твоите очички синикогато те приеха в партията на Суджукаа мечтата да си плюеш със години май приключва днеска, тука. Нищо Тонка, ти недей да плачешизборите нови чукат в утрешния денще има нова Шайка в нея ти ще скочишще имаш шанса отново да си подмладен.
102
0
 
31
 
! Отговори
1 преди 6 години
Чудесно! Ще престане да лети от телевизия в телевизия и да ни залива отвсякъде с глупотевини!
101
26
 
3
 
! Отговори
Joko преди 6 години
Антончо може да не е цвете за мирисане, но не виждам какво токова много е станало ! След като джурналята могат да се разпищолват, защо събеседниците им да не могат ?
100
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той Сам се сложи етикет МУМИЯТАНикои не му е виновен
99
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Правилно, все пак се счита за демократ. Моля да го последват и другите "демократи" като Цвинокио с яйцевидната глава и апартаментите
98
0
 
22
 
! Отговори
байо преди 6 години
Мумията 2
97
1
 
20
 
! Отговори
малко факти преди 6 години
Преди 12-13 години След което се обадих на телефона на едно от предаванията в Нова телевизия.След като говорихме казаха,че ще направят предаване по темата с която ги запознах.И след около месец,след като нямаше предаване пак се обадих и попитах защо.Отговориха ми,че са им се обадили"от другото място" и няма да има предаване!След това видях еди от депутатите и казах на него същото.Той ме посъветва да подам жалба ,която бе разгледана и проблема решен!От тогава на журналист вяра нямам!
96
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Яне Янев, Антон Тодоров, Едвин Сугарев... Бай ***, Гочоолу и Дочоолу. Ако Алеко Константинов беше жив, щеше да ги вкара в Бай Ганювите внуци. Не може в политиката да се лее простотия и истеризация че това се харесва на изпростяла част от народа.
95
2
 
29
 
! Отговори
ФАКТ преди 6 години
Борисов пусна кучетата си да плашат всеки - oт Президента, през журналистите до целия народ; а сега жертва едно от кучетата, но другото продължава да лае яростно. Мартин Карбовски #
94
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако Тони има достойнство, да вземе и се гръмне пред камерите, в името на благоденствието с което партията на Суджуците ще ни дари някой ден, може би през 2117. С това геройство ще остане наистина в историята. Е, ако има смелост и вярва е ГЕРБ.