Антон Тодоров хвърли оставка, не иска да бъде етикет

Той се отказва от поста си в НС с писмо до ГЕРБ
Обновена: 9 окт 2017 15:03 | 9 окт 2017 15:03,
152
Антон Тодоров хвърли оставка, не иска да бъде етикет
Снимка: архив Булфото

Антон Тодоров подаде оставка като народен представител от ПП ГЕРБ. Това стана ясно от писмо на Антон Тодоров до ръководството на ГЕРБ, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

"Заради опитите репликата ми да бъде превърната в етикет на партията, от която съм избран, на нейния лидери и милионите хора, гласували за мен, моля да приемете оставката ми като народен представител" се посочва с писмото".

Още по темата


В последните седмици името на Антон Тодоров беше замесено с предложението на ГЕРБ той да оглави Комисията по досиетата. След това обаче партията промени решението си и оттегли предложението.

В петък пък депутатът от ГЕРБ се обърна към журналистът Виктор Николаев с думите "Ще ви изядат хляба. Вече изядоха хляба на колежката Ви. Тя и тя беше тръгнала в такава посока, ама като гледам - липсва столчето ѝ".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
1
 
21
 
! Отговори
бай Петко преди 6 години
Сета, пак по Матросовски, съберете гласове и от милионите напуснали Родината за да спасите и този мишок. Цецо е майстор на еквилибристите, нали вече ПАРТИЯТА му е негова и пак ще бълва защитни тиради за "качествата" на бъдещия "Митоди". Нещастници.
72
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой е тоя?
71
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този го сготвиха пред хелоуинско.
70
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е така става - грачиш, грачиш... и хоп столчето ти го няма...Бойко,Росен,Цецо и другите, може да са шайка, обаче не са т.панари като Тончо плямпалото, което от плямпане изпусна мястото в шайката.
69
2
 
5
 
! Отговори
пенко преди 6 години
В Русия има : мажоритарни избори ; президентска република и съдебно жури /не за всяко дело, но точно като в САЩ/!!!" ТОНИБОНБОНИ " Е КОПИЕ НА " МЕТО ТУПАНЕТО" И Славов.Това е причината да е "путкодат"от ГРЕБ /като заместител/!!Б.Б. се опита да го елиминира в комисията/ без значение и интерес към нея -днес/ ,но не се получи !!! Повечето български фамилии са изпатили от царската власт до 1945г. ,за това СДС умря скоропостижно !!!
68
0
 
14
 
! Отговори
Георгиев преди 6 години
Когато дадена телевизия и нейните журналисти си дават Д-то под наем или иначе казано са *** какво всъщност са очаквали като държание към тях?
67
2
 
29
 
! Отговори
мани го тоя преди 6 години
А кво става с проститутката НОВА? Никва реакция оттам. СНН направо мачка тръм, обявили са му тоталан всекидневна война за подобни изказвания, а нашите п.ки мълчат... Не гледам Тв!
66
1
 
22
 
! Отговори
Стефан д-р Чолаков преди 6 години
В орбитата на земята се наблюдава слабо изразена ексцентричност, предизвикана от високоскоросното въртенето около собствената ос на палачинки като този !
65
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
СърДцето ми се къса, Тони Мумията не с да ни осветлява за Шайките, а те са във всяко министерство. Шайката на Бачо Буби ги прибра под крилото си, но Тони взе много да се ерчи, повярва си и Бачо Буби му сви сърмите. За него са гласували само жена му и децата. Знаем как се е намушил в НС, Цецко брои бюлетните. И Тонката се помисли за безсмъртен, вечен и много нужен.А той просто завеждаше Лай;;;нометната машина на Бачо Буби, нищо повече.Е, оака се, настрои много хора и пътува в миналото. Чао Тони!
64
1
 
23
 
! Отговори
ДС преди 6 години
Добре. Ама да е само той. Те всички са такива. Ама и Викторчо Николаев е толкова страхлив по принцип. Той никога не е задавал правилните въпроси, случйано стана.
63
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Айде и оня брадясал каналджия Далавери Симеонов да подава оставката.
62
0
 
19
 
! Отговори
еее преди 6 години
моля ти се бе! ти си експерт, млад, интелигентен, морално чист... Какво ще правим без теб ?Никви оставки! очакваме мобилизация на партийните структури в цялата страна за пудкрепа!
61
26
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По - добре за него. Сега вече спокойно може да ги прави неговите изказвания и предаването по ТВ. Да разобличава *** до дупка.
60
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Късно е чадо - мандалото хлопна Етикетът вече е сложен.
59
4
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Баш сам не е подал оставка. Бил е подканен с шут в г*за от вожда. Няма начин да пусне кокала, ако не му го грабнат от устата.
58
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
още един суджук се разплете, останаха само още само 239
57
3
 
27
 
! Отговори
софия преди 6 години
за роднините на симеонов дето строят оградата с турция защо не пишете вижте какви пари крадът и за какво става въпрос
56
38
 
10
 
! Отговори
помнещ преди 6 години
Жалко. Един човек който работеше с документи и беше трън в очите на *** и тяхната крушовишка ***, стана жертва на това нищожество с сърпове и чукове в главата и петолъчка на челото, мекотело наричащо се журналист. Виктор Николаев ще остане в спомените на хората с мигащите си очи като съсел в трици както казваха преди старите хора щом чуеше някой събеседник да спомене БСП, Нинова, Радев, Русия или Путин. ОТВРАТ.
55
2
 
37
 
! Отговори
БГ преди 6 години
Шайка - Бойко,Росен,Цецо и другитеот Антон Тодоровиздателство Милениум.2013г.Много хамелеони в тая държава бе.. Тръгнал съдник на другите става.
54
1
 
42
 
! Отговори
провал преди 6 години
Представете си колко са сбъркани от ГЕРБ да направят депутат този който написа книга срещу тях,явно нямат материал и приемат и куцо и сакато...