Антон Тодоров хвърли оставка, не иска да бъде етикет

Той се отказва от поста си в НС с писмо до ГЕРБ
Обновена: 9 окт 2017 15:03 | 9 окт 2017 15:03,
152
Антон Тодоров хвърли оставка, не иска да бъде етикет
Снимка: архив Булфото

Антон Тодоров подаде оставка като народен представител от ПП ГЕРБ. Това стана ясно от писмо на Антон Тодоров до ръководството на ГЕРБ, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

"Заради опитите репликата ми да бъде превърната в етикет на партията, от която съм избран, на нейния лидери и милионите хора, гласували за мен, моля да приемете оставката ми като народен представител" се посочва с писмото".

Още по темата


В последните седмици името на Антон Тодоров беше замесено с предложението на ГЕРБ той да оглави Комисията по досиетата. След това обаче партията промени решението си и оттегли предложението.

В петък пък депутатът от ГЕРБ се обърна към журналистът Виктор Николаев с думите "Ще ви изядат хляба. Вече изядоха хляба на колежката Ви. Тя и тя беше тръгнала в такава посока, ама като гледам - липсва столчето ѝ".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
3
 
24
 
! Отговори
Абе, преди 6 години
като минавах днеска покрай Народното събрание ми се стори,че му видях некролога?!?!?!Реших,че така ми се е сторило,а то излезе вярно?!?!?!Бог да го прости човека!!!Един ******по-малко?!?!?!
52
2
 
39
 
! Отговори
Язък за мумията! преди 6 години
точно по ГЕРБаджийски! Употребят някое долно нищожество, като тази мазна физиономия на снимката, и после го изхвърлят в тоалетната чиния като употребявана тоалетна хартия! Впрочем, този политически травестит, Тодоровия Антон е толкова гнусен и отвратителен, че ТОЙ самият е една камара фекалии от банкянския клозет! Затова около него винаги смърди така непоносимо! Язък бе, Антончо, язък, дето обърна палачинката и стана за посмешище на цял народ!
51
1
 
31
 
! Отговори
пак преди 6 години
И сега следва поредното шоу,НС няма да приеме оставката.....
50
3
 
31
 
! Отговори
Пича от около София преди 6 години
Гоолема сага , голем проблем , голема трагедия ..... Са че се напием като дзвер ...Един идиотин по-малко у парламентарната говорилня ! На здраве !!!!
49
1
 
26
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
милиони хора гласували за него в 25 мир люлин тези милиони да не са отфилиповци хаиде сега 6 лв за 250 гр масло и 2 лв за 6 яица
48
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Моля ти се Тонка, не ни оставяй!! Ти си чудо на чудесата! Заради теб толкова хора намразиха ГЕРБ, такава услуга направи на БКП. Но ако си толкова мил на суджуците, утре няма да ти гласуват оставката. И ти ще бъдеш Матросов номер 2. Номер едно е Дилянчо Честния. Два танкиста, два весьоли друга, екипаж Герберисту боевой. Тонка, миличък, всичките БеКаПета те поздравяват от всички земни кълбета. Толкова си им нужен, като Слънцето и водата. То бива сополкьовци в герба, но този бие и Цецо Цървула.
47
1
 
15
 
! Отговори
Спиро преди 6 години
До 43. Много голям *** е....мишленце за парченце сиринце..
46
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Елементарен и алчен човек. Извозиха го дърварски, по изпитана схема. Помните ли Янето, а Мегито, а Московския, а селскостопанския...Лакомо ду-***....
45
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Очакваме шайката 2 боко цецо и Аз ;)
44
1
 
27
 
! Отговори
Манолски преди 6 години
чак пък милиони хора за теб не са гласували, ***! Гласували са няколко подмамени хора, а сега ако си извън парламента можеш лесно да бъдеш набит и съм сигурен, че езика ти ще бъде доста по-сдържан
43
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Грип е мафия,всички са такива начело със суджука
42
2
 
20
 
! Отговори
милионите хора преди 6 години
Тези милиони хора не са българи.
41
5
 
17
 
! Отговори
Ала-Бала преди 6 години
Много умен човек, добър, възпитан, учен ... т.н. Да се чуди човек какво прави в ГЕРБ?
40
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя може би си мисли, че ще скочат вкупом герберастите да го защитават, както направиха с Делянчо, ама ми се струва, че няма да стане - прекалено гнусен е, дори за Герб... Най-вероятно ще поеме към ДПС, там при Методи Андреев.
39
3
 
34
 
! Отговори
Един преди 6 години
Тонка, кво стана, батенце? Изстина ли ти столчето? За една седмица от кандидат-шеф за борба с корупцията стигна до кадър на трудовата борса. Това си е голямо падение, за "играч" от твоя калибър.
38
2
 
24
 
! Отговори
Виготура преди 6 години
А кога ще напишете колко роднини на Далавери Симеонов участват в построяването на пародията-ограда с Турция?
37
4
 
24
 
! Отговори
баба Митра преди 6 години
е па оти го омаскарихте човеко он е толкува убаф и толкува многу убича бойко и сега нема кой да бори кумунистите
36
3
 
20
 
! Отговори
да бе, всички сме ба преди 6 години
Какво ХВЪРЛЯНЕ на оставка бе! Свили са му сърмите. Егати помиярстващите ***!
35
8
 
11
 
! Отговори
гербист от ЕНП преди 6 години
И какво правим с милионите гласували за г-н Тодоров? Сега кой ще ги представлява в парламента и кой ще защитава народния интерес?Жалко е когато такива ценни за нас кадри напускат под натиска на такива пошли кампании.
34
11
 
7
 
! Отговори
долуГерб-гореКурнела преди 6 години
Време е Баце да си ходи, че да дойде леля Курнелка и да оправи страната. В коалиция с оня рептил от ДПС, с ниво на български от 3-та група в детската градина