От Министерския съвет: Бойкот на КСНС ли? Спекулация!

Правителството подкрепяло напълно президента за борбата с корупцията
87
От Министерския съвет: Бойкот на КСНС ли? Спекулация!
Снимка: БТА

Всякакви твърдения за бойкот на заседанието на КСНС са спекулация, заявиха от Министерския съвет в съобщение до медиите.

Още по темата
Правителството изразява пълна подкрепа на усилията на Президента на Република България да консолидира институционалните действия в борбата с корупцията и ще продължи да участва активно в този процес, декларират управляващите.

Заседанието на КСНС бе прекратено от президента Румен Радев по-рано днес заради липса на кворум.

В съобщението на правителствената пресслужба се посочват причините за отсъствието на министри от заседанието.

Заместник министър-председателят по правосъдната реформа и министър на външните работи Екатерина Захариева е във Варшава за участие в среща на министрите на външните работи във формат Букурещ – Б 9.

На нея първите дипломати на държавите членки на НАТО от Източния фланг обсъждат подготовката за срещата на най-високо равнище на Алианса през 2018 г. и изпълнението на решенията от Срещата на върха във Варшава през 2016 г., предизвикателства пред сигурността и въпроси на Общата политика за сигурност и отбрана на ЕС.
 
Вицепремиерът по обществения ред и сигурността Красимир Каракачанов е на официално посещение във Франция за обсъждане на двустранното сътрудничество в областта на отбраната.
 
Министърът на финансите Владислав Горанов беше освободен преди края на заседанието на КСНС, за да замине за Люксембург, където започва заседание на Съвета по икономически и финансови въпроси на Европейския съюз, на което ще бъде обсъждано законодателното предложение за окончателната система на ДДС.

Правителството е извело като приоритет в своята работа системната борба с корупцията по всички етажи на властта и приемането на антикорупционно законодателство до края на годината.

Проектът на закон за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество на Министерския съвет беше внесен за разглеждане от Народното събрание и представен на днешното заседание на Консултативния съвет по национална сигурност, се посочва в съобщението.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още по темата: Министерски съветКСНС
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Направо си беше бойкот! Не ви е срам да лъжете! Главчов изпадна в истерия пред Антон по БТВ, че никакъв бойкот нямало, почти крещеше. защото евтините им селски номера са толкова прозрачни, че чак се вижда, как се се навързали като черва в далавераджийството си. Срам, български парламент, български "демократични държавници"- ВСЯ ВЛАСТЬ СОВЕТАМ, старите *** не са забравили нищо. И сто на сто си пазят партийните книжки, че ако се обърне нещо да са им под ръка. Такава
58
0
 
2
 
! Отговори
Пенчо преди 6 години
Президентът се е объркал. Сикаджията се пребори с корупцията още през 2015 г. и оттогава приходите му са няколко милиарда, както сам се хвали.https://***.bg/regioni/varna/borisov-nad-2-miliarda-sa-prihodite-ot-borbata-s-kontrabandata-i-korupciqta-1512231
57
0
 
1
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
Радев обвини някои от депутатите, че безчинстват, те попитаха, какво значи да безчинстваш? Означава да не зачиташ чиновете. Трябва да се зачита самия ред и организация на държавата, без значение дали харесваш конкретната личност на определената длъжност. Разумният човек пази структурата и когато се стреми да й вдъхне нова душа. Не бием тялото на човек, за да лекуваме психиката му. Не рушим йерархични зависимости, за да променим политики. Трябва да се усеща уважение от парламента към президента.
56
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това показва недвусмислено какви хора управляват страната. Стига вече с този цирк и простащина, гнусно е. Елементарните хора са силни с неразбирането как сами си показват простотата. Срам ме е, че такива хора са завзели властта.
55
19
 
4
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
Милият Радев, много е жалничък в опитите си да бъде истински президент на България !!! Просто му липсват основни качества като надпартийност, непредубеденост, по-широк мироглед, извън тясно казармените му представи за света !!!
54
1
 
9
 
! Отговори
Бойко корупцията преди 6 години
Тези луди, аз защо съм я взел тази власт. Всички гласували за мен ще ви кажат, за да намажа. Я, суджук, я, мармалад.
53
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Една редичка палячовци без една своя мисъл в главите си
52
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ВСЕКИ КОЙТО ПОИСКА ДЕКОМУНИЗАЦИЯ СИ ОТИВА КОГАТО УПРАВЛЯВА ГЕРБ. СПРАВКА АНТОН ТОДОРОВ.
51
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Za edna sedmica shte napravqt nov kabinet, trima ministri shte badat smeneni - na zdraveopazvaneto, pravosadieto i MVR
50
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НЕМА БОЙКОТ, САМО БОЙКОСКОТ
49
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Спретнаха на Радев една малка "Спекулация", че да разбере у кой е и ножа и хляба !
48
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Дипломатичен" отговор на заплахите на Генералпрезидента.
47
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не, не е бойкот! Това е САБОТАЖ ! И не е ново!Така гербаджийската парламентарна група саботираше работата на Народното събрание, когато герб не бяха на власт - отсъстваха, влизаха, излизаха когато им скимне.Чист саботаж и предателство !
46
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бла-бла-бла! Глупости на търкалета по герберски!!! В резултат от днешната им издънка рейтингът на ББ падна, а на Радев бие тавана!
45
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Радев, спомни си, че си главнокомандващ ;)
44
21
 
11
 
! Отговори
Отсвириха президента преди 6 години
Отсвириха льотчика без да им мигне окото. Какво ли ни чака нататък?...
43
2
 
18
 
! Отговори
вввввввввв преди 6 години
Дали Радев е корумпиран? - или банкянския??????
42
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Антон Иванов.Това е истински фашист.
41
9
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гербаджиите днес извършиха държавна измяна.
40
4
 
32
 
! Отговори
ГЕРБ преди 6 години
Не бе, не е бойкот, просто имахме по-важни неща за вършене от националната сигурност на България.