От Министерския съвет: Бойкот на КСНС ли? Спекулация!

Правителството подкрепяло напълно президента за борбата с корупцията
87
От Министерския съвет: Бойкот на КСНС ли? Спекулация!
Снимка: БТА

Всякакви твърдения за бойкот на заседанието на КСНС са спекулация, заявиха от Министерския съвет в съобщение до медиите.

Още по темата
Правителството изразява пълна подкрепа на усилията на Президента на Република България да консолидира институционалните действия в борбата с корупцията и ще продължи да участва активно в този процес, декларират управляващите.

Заседанието на КСНС бе прекратено от президента Румен Радев по-рано днес заради липса на кворум.

В съобщението на правителствената пресслужба се посочват причините за отсъствието на министри от заседанието.

Заместник министър-председателят по правосъдната реформа и министър на външните работи Екатерина Захариева е във Варшава за участие в среща на министрите на външните работи във формат Букурещ – Б 9.

На нея първите дипломати на държавите членки на НАТО от Източния фланг обсъждат подготовката за срещата на най-високо равнище на Алианса през 2018 г. и изпълнението на решенията от Срещата на върха във Варшава през 2016 г., предизвикателства пред сигурността и въпроси на Общата политика за сигурност и отбрана на ЕС.
 
Вицепремиерът по обществения ред и сигурността Красимир Каракачанов е на официално посещение във Франция за обсъждане на двустранното сътрудничество в областта на отбраната.
 
Министърът на финансите Владислав Горанов беше освободен преди края на заседанието на КСНС, за да замине за Люксембург, където започва заседание на Съвета по икономически и финансови въпроси на Европейския съюз, на което ще бъде обсъждано законодателното предложение за окончателната система на ДДС.

Правителството е извело като приоритет в своята работа системната борба с корупцията по всички етажи на властта и приемането на антикорупционно законодателство до края на годината.

Проектът на закон за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество на Министерския съвет беше внесен за разглеждане от Народното събрание и представен на днешното заседание на Консултативния съвет по национална сигурност, се посочва в съобщението.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още по темата: Министерски съветКСНС
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не ви ли е поне малко срам да дрънкате за корупция при Грипените, след като самата компания СААБ, за която стои шведската държава като гарант, излезе с остра декларация да не бъде замесвано името й в такива спекулации?! Не знам в този сайт дали я публикуваха, аз я четох в Дневник. Оная Мумия Тодоров пусна тази партенка, но явно и в Герб се осъзнаха, че Тодоров е прекалил с глупостите и затова сега уж доброволно си подава оставката!
38
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Борисов така избяга от дебат с Нинова. Да не си проличи колко е ограничен и некадърен. Всеки път влизаше в нови обяснения защо отказва разговор по тв.
37
3
 
24
 
! Отговори
До 48 преди 6 години
И какво му е добрето? Те разиграват цял народ. А задниците им лъщят отдавна. Само слепите не го виждат.
36
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бойкот на КСНС. Това правителство е позор за България.
35
27
 
6
 
! Отговори
доктор преди 6 години
Нинова, храни си троловете, че в празните им глави все суджуци има.
34
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Донякъде добре се получи днес. Поне им лъснаха зад-ни-ците на Суджуците от ГЕРБ. Всички българи ги видяха, че се борят с корупцията само на думи.А когато опре до дела - бягат като страхливи мишки. Начело с Банкянския ***.
33
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много им се събра на тиквите. То не бе златното корумпирано дете Делянчо, дето се занимаваха цял ден с нещастника и накрая го оставиха, въпреки, че според Конституцията ако реши да напусне няма нужда от гласуване. След това Тони, който така се държа, че самия ЦЦ трябваше да се обяснява. И вече днешното им поведение беше капака.
32
29
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Даже много време са му отделили на парашутиста !!! на 17 със себеподобните си комисионери от позитано да си дебатира..
31
5
 
38
 
! Отговори
Пак ще те ошамаря преди 6 години
Глупости. Просто показват колко са страхливи и ограничени и нямат доблест за диалог. Радев е много добър президент. Доволен съм от него.
30
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГЕРБ саботира Консултативен съвет по националната сигурност. Изводите оставям на вас.
29
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеки ден герберите влизат в поредния скандал и всеки път удрят дъното. И всеки път трябва да се обясняват, че не било така ами н'ам си как.Докога, бе!
28
31
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Заради далаверата с Грипените Радев трябва да получи медал за най-голям далавераджия! Оставка и бегом на село!
27
34
 
7
 
! Отговори
нали! преди 6 години
Ех Радев, Радев! Вече беше сигурен, че ще прибере комисионната от Грипените, но Бойко го плесна през ръчичките. Затова е бесен на ГЕРБ и на Борисов - защото не му дава да краде!
26
33
 
8
 
! Отговори
пак го ошамариха преди 6 години
Ха, ха, ха! Днес за пореден път се видя, че Радев е само един фигурант в политиката без никаква власт и влияние. Никой не му обръща внимание и всеки го прескача като празна кофа.
25
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Проблемът е, че от ГЕРБ много добре знаят че Радев ще ги накара да върнат комисонните за португалските Ф-16. Това не им е оная ухилена шу-шу-мига, от която избягаха собствените му дуца и жена и която Суджука сложи за Президент.
24
6
 
28
 
! Отговори
до 35 преди 6 години
Ако не си платен, то значи си мега т-ъ-п.Суджуците скачат срещу Президенат за Грипените, точно защото предварително взеха тлъстите комисионни под масата за 35-годишните кошници Ф-16 от Португалия.Грипените са единствената оферта за НОВИ САМОЛЕТИ, при това са произведени от СААБ-Швеция, ако въобще нещо ти говори.Освен това са много по-евтини и от кошниците Ф-16 и от другите кошници СТАРФАЙТЪР.А пък Президентът все пак е летец, а не кофопомпаджия, така че едва ли някой е по-наясно от него.
23
4
 
27
 
! Отговори
АНАЛИЗ преди 6 години
Политиците изпитват СТРАХ от Закон за Борба с Корупцията , за това се правят на МНОГО Заети , демек се правят на луди .Всъщност знаете ли че България Корупцията не се преследва от нито един закон , дори Полицай да ви иска пари може само да го накажат административно . За Политиците няма също закони .Ще ви дам един пример - Ако Случая с Делян Добрев в ЕС се квалифицира като Корупция във Високите Етажи на Властта и присъдата е от 5 до 10 години Затвор . В Румъния изобщо не се шегуват .
22
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Всякакви твърдения за бойкот на заседанието на КСНС са спекулация, заявиха от Министерския съвет в съобщение до медиите."Каква спекулация бе смешници? Президентът е свикал КСНС, а вие отсъствате с оправданието, че сте имали по-важни ангажименти от националната сигурност на България!
21
33
 
4
 
! Отговори
само така преди 6 години
Добре, че Борисов спря корупционната сделка с Грипените и Радев не можа да прибере милионите от комисионна. Само така Бойко - бой по корумпирания Радев!
20
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Събира се съвет засягащ Националната сигурност на България, а Тиквата е по срещи, Шестака имал "ангажимент" зад граница, Горанов имал и той "ангажимент"... Гербавите са пълни безхаберници.