От Министерския съвет: Бойкот на КСНС ли? Спекулация!

Правителството подкрепяло напълно президента за борбата с корупцията
87
От Министерския съвет: Бойкот на КСНС ли? Спекулация!
Снимка: БТА

Всякакви твърдения за бойкот на заседанието на КСНС са спекулация, заявиха от Министерския съвет в съобщение до медиите.

Още по темата
Правителството изразява пълна подкрепа на усилията на Президента на Република България да консолидира институционалните действия в борбата с корупцията и ще продължи да участва активно в този процес, декларират управляващите.

Заседанието на КСНС бе прекратено от президента Румен Радев по-рано днес заради липса на кворум.

В съобщението на правителствената пресслужба се посочват причините за отсъствието на министри от заседанието.

Заместник министър-председателят по правосъдната реформа и министър на външните работи Екатерина Захариева е във Варшава за участие в среща на министрите на външните работи във формат Букурещ – Б 9.

На нея първите дипломати на държавите членки на НАТО от Източния фланг обсъждат подготовката за срещата на най-високо равнище на Алианса през 2018 г. и изпълнението на решенията от Срещата на върха във Варшава през 2016 г., предизвикателства пред сигурността и въпроси на Общата политика за сигурност и отбрана на ЕС.
 
Вицепремиерът по обществения ред и сигурността Красимир Каракачанов е на официално посещение във Франция за обсъждане на двустранното сътрудничество в областта на отбраната.
 
Министърът на финансите Владислав Горанов беше освободен преди края на заседанието на КСНС, за да замине за Люксембург, където започва заседание на Съвета по икономически и финансови въпроси на Европейския съюз, на което ще бъде обсъждано законодателното предложение за окончателната система на ДДС.

Правителството е извело като приоритет в своята работа системната борба с корупцията по всички етажи на властта и приемането на антикорупционно законодателство до края на годината.

Проектът на закон за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество на Министерския съвет беше внесен за разглеждане от Народното събрание и представен на днешното заседание на Консултативния съвет по национална сигурност, се посочва в съобщението.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още по темата: Министерски съветКСНС
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Референдум за президентска република, единствения начин да си отвоюваме държавата от шайката.
18
5
 
27
 
! Отговори
спасение преди 6 години
Президентска Република България
17
19
 
5
 
! Отговори
служител преди 6 години
Зкакво са тези организационни главни секретари при изготвяне месечната програма на президента неи се ли съобразили с тези мероприятия преди да планират КСНС при президента .Някой има полза от това за да дискредитират и провалят заседанието на КСНС при президента .
16
4
 
31
 
! Отговори
и сега преди 6 години
Да бойкотираш КСНС по такъв важен въпрос в една нормална държава би било политическо самоубийство а тука е знак за разпад на държавността проядена от корупцията.
15
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"......пресслужбата на Министерския съвет разпространи позиция, в която се казва, че правителството изразява пълна подкрепа на усилията на държавния глава...."Бойкот или пълна подкрепа? ГЕРБ подкрепи държавния глава с бойкот. Иска да му се признае като заслуга. Кофти, много кофти форма на популизъм!
14
30
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Днес се видя за пореден път, че Радев е просто един фигурант, от който нищо не зависи. Защо го хрантутим - взема 10.000 лв. месечно! А нищо не прави! Оставка!
13
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Totalen proval resil sa gerb sa bg narot da gleda i da misli sram sa boikota
12
30
 
5
 
! Отговори
6 преди 6 години
Що за цирк точно Радев и Нинова да се борят с корупцията? Радев с Грипените се опита да вземи милиони комисионна, а Нинова беше изгонена от поста зам-министър от Станишев точно за корупция. БСП и Радев за източник на корупцията в България.
11
3
 
28
 
! Отговори
скоро преди 6 години
Явно е време за президентска република,сегашното държавно устройство е вредно за България.
10
23
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хахахаха бойкот за кауня брее докато си ляга с червените бабички !!!!
9
3
 
20
 
! Отговори
хааа преди 6 години
До нали!Защо оставка?той ли 28 години подхранваше корупцията?искаш неговата оставка а не на тези който заклинят корупцията и грабежа?странно...
8
2
 
23
 
! Отговори
ГЕРБераст- помияр преди 6 години
ГЕЙБерастките ще саботират работещ Антикорупционен орган, защото появили се такъв - всички СУДЖУЦИ са в ЗАТВОРА!!! СИНОНИМ на корупцията- ***!!!
7
3
 
28
 
! Отговори
ей тикви преди 6 години
До 666На какво се радвате не виждате ли че правителството и парламента не искат истинска борба с корупцията която разяжда държавата и страда ме всички,това е огромен проблем и ГЕРБ постъпи безотговорно.
6
28
 
5
 
! Отговори
нали! преди 6 години
Народът гласува за президент, а получи селянин по потник и джапанки! Оставка!
5
27
 
8
 
! Отговори
666 преди 6 години
Днес ГЕРБ яко срита комбайнера дето се прави на президент, че и война даже обяви на ГЕРБ! Друг път да не си навира носа в работите на големите батковци.
4
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГЕРБ и Бойко Борисов да се борят срещу корупцията е все едно Владо Кузов да се бори за правата на децата.
3
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Войната на крадливите Суджуци, узурпирали властта чрез поредните фалшификации, срещу ПРЕЗИДЕНТА НА БЪЛГАРИЯ, избран от БЪЛГАРСКИЯ НАРОД продължава.
2
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
коренце
1
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Resil sram zirk