Борисов за КСНС - приятелски, конструктивен. Бойкотът - фалшива новина!

"Днес се развива тема "Бойкот". Що за безобразие?", запита премиерът
10 окт 2017 18:45,
142
Борисов за КСНС - приятелски, конструктивен. Бойкотът - фалшива новина!
Снимка: МС

Бойко Борисов категорично отрече да е бойкотирано вчерашното заседание на Консултативния съвет по национална сигурност и нарече това "фалшива новина".

Още по темата

Вчера след три часа разговори държавният глава Румен Радев прекрати заседанието поради липса на кворум и насрочи ново по същата тема – законодателни промени за борбата с корупцията.

"По-приятелски КСНС не съм имал нито с Плевнелиев, нито с Първанов, нито с тези президенти, с които съм работил. Всички го бяха уведомили, че имат официални посещения за Интерпол, в Полша и Париж. Убеден съм, че президентът няма да си изкриви душата", коментира Борисов на брифинг в Министерския съвет и настоя, че това може да се види от стенограмата.

"Днес се развива тема "Бойкот". Що за безобразие?", запита премиерът, цитиран от "Фокус".

"Не съм нито колегата Валери Симеонов, нито Антон Тодоров да оценявам медиите, но новината за бойкот на КСНС е 100% фалшива. Ако лъжа, елате и ме заплюйте мене. Седнахме, кафенце си пихме, говорихме си по различни теми, по програмите. Излизам и разбирам, че аз го бойкотирам", коментира още Борисов.

Той настоя и че е предлагал вчера да бъде извикан друг вицепремиер или други хора от партията, за да може да се излезе с решение.

За антикорупционния закон той очерта и кои са основните спорове по темата.

"В общи линии споровете са два. Съгласието е, че трябва да има такъв орган. Несъгласията между двата закона, които се бият, те ще се решат в парламента. Няма да се решат в президентството. Кой кого да назначава за шеф. Сигурното е, че Министерският съвет няма да го назначава. Битката сега е между парламент и президент. Не е моя", настоя Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
0
 
4
 
! Отговори
!? !? !? преди 6 години
И това ако не е бойкот,какво е !?Б.Б закъснява с час и половина,когато трябвада е.десет минути по-рано там.Цв.Цв.си тръгва от заседанието след около час.Е! Какво е това заседание,когато главните фигури липсват!?Б.Б и слугата му имат предварителна уговорка да провалят КСНС. Нямат интерес от вземането на конкретни решения,защото са точно *** противоположното становище. Сегашното положение ги устройва напълно.
118
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не може да излизаш не разбра ли ? стоиш там и си траеш . Пиеш кафе ядеш сандвичи и си траеш . Институцията се е подготвила .
117
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
СУДЖУЦИ СРЕЩУ БОРИСОВ.
116
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По-глупав президент не е имало никога
115
1
 
5
 
! Отговори
Румен Кратуната преди 6 години
Корнелче натисни!
114
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тандема ГЕРБСП омръзна на всички
113
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БОЙКО БОРИСОВ Е НА ВЛАСТ ЕДИНСТВЕНО И САМО БЛАГОДАРЕНИЕ НА БСП!!! ЕТО ТОВА Е ДАМИ И ГОСПОДА САМАТА ИСТИНА. ПРИ ВСЯКА ДРУГА СИТУАЦИЯ БАЙЧО ЩЕШЕ ОТДАВНА ДА Е ИЗВЪНПАРЛАМЕНТАРНА ОПОЗИЦИЯ.
112
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КАЗАХМЕ МУ НА РАДЕВ ЧЕ СИ ИМАМЕ ПО-ВАЖНА РАБОТА И НЕ ИСКАМЕ ДА МУ СЛУШАМЕ ГЛУПОСТИТЕ
111
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
СЛАВА НА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ И АНТОН ТОДОРОВ!
110
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БОЙКО ОТРЕЗА НА КОМУНИСТИТЕ СУДЖУКА ХАХАХАХА
109
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименСУДЖУКГЕЙТ Е ТОВА ДЕТО БОРИСОВ НАВРЯ 4 ТОНА СУДЖУК ВГЗ НА ***
108
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"По-приятелски КСНС не съм имал нито с Плевнелиев, нито с Първанов, нито с тези президенти, с които съм работил. Всички го бяха уведомили, че имат официални посещения за Интерпол, в Полша и Париж." И ТОЙ КАЗА МИ ДОБРЕ ХАХАХАХАХА
107
12
 
6
 
! Отговори
Червените милионери преди 6 години
Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на Пловдивското БСП; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на Варненското БСП; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;Вес.Лечева-милионер и още много червени милионери откраднали милионите си от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.
106
8
 
6
 
! Отговори
Комунистите ограбиха преди 6 години
Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.
105
6
 
7
 
! Отговори
Провалилата се БСП преди 6 години
Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!
104
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Баба ме пита какво е това суджукгейт вика питай чичо си Бойко
103
3
 
10
 
! Отговори
ТАКА ЧЕ, ПО-КРОТКО преди 6 години
ЕДНА ГЕРБАДЖИЙСКА КРЕАТУРА В ОТЧАЯНИЯ СИ ПЛЕСЕНЯСАЛИЯ ВЪЗТОРГ ПИШЕ, ЧЕ ГЕНЕРАЛА СМАЧКА ***. НЯКОЙ ЗАБЕЛЯЗА ЛИ, ЧЕ ВЪПРОСНИЯТ ПИШЕЩ Е ПЛАТЕН ***. ИСТИНСКИЯТ ГЕНЕРАЛ Е ПРЕЗИДЕНТЪТ РУМЕН РАДЕВ, А БОКО,КОЛКОТО И ВИ Е ЯД И ДА ЗАВИЖДАТЕ Е ОБИКНОВЕНА МУТРА, КОЯТО ПРЕЗИДЕНТИТЕ СТОЯНОВ, ПЪРВАНОВ И ДОГАН МУ ПОДАРИХА ГЕНЕРАЛСКИТЕ ЗВЕЗДИ.И ТАЯ ТИКВА НАИСТИНА СИ ПОВЯРВА, ЧЕ Е ГЕНЕРАЛ.НО Е ГЕНЕРАЛ ОТ МВР. И ТОВА ЗВАНИЕ НЕ ВАЖИ ЗА АРМИЯТА, НО ГЕНЕРАЛ ОТ АРМИЯТА Е ПОВЕЧЕ ОТ ГЕНЕРАЛЪТ ЛЕЙТЕНАНТ ОТ МВР
102
3
 
13
 
! Отговори
моряка1 преди 6 години
БОЙКОТ БОРИСОВ,няма нищо фалшиво!Не се прави на вода ненапита!В характера ти е да се измъкваш,след като си сътворил пореден ГАФ!
101
0
 
14
 
! Отговори
опааа преди 6 години
Другарката Борисов лъже та ушите му пращят,тоя банкянски Маугли ако получаваше по левче на лъжа,досега да е мулти милиардер :D
100
1
 
14
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 6 години
НА СИКАДЖИЯТА БОКО НИКОГА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ВЯРВА !!!